samo zaljubljeno..................Julia-Klara wrote:znaju sara i heidi
ne d'o bog nikom

Moderator: spacebound
samo zaljubljeno..................Julia-Klara wrote:znaju sara i heidi
ne d'o bog nikom
Melek wrote:Kad se zaljubim, erekcija ne jenjava!
Sta ba, tek onda postanes normalnaJulia-Klara wrote:znaju sara i heidi
ne d'o bog nikom
Terasa svjesti wrote:Ljubav je umijeće, ona se socijalizacijom vježba i uči . Podložna je mnogim agensima, tehnološkim razvojem i globalizacijom .
Težište učenja sa porodice, škole i bližeg okruzenja i posla se preselilo u ogromnoj mjeri na društvo - virtalu odnosno, medije. Čovjek sve manje ima priliku da sazrije, granica intime i dekadencije vec su duboko u osnovno školskim klupama. - nasikiraću Bibu.Zapadni sistem društva, propagiranje individualnosti i slobode od svega samo je poljuljalo već ionako krhko razlikovanje suštinskih vrijednosti i potreba. Filmski ideal samo služi mistifikovanju, kako bi ogromne kolone ljudi, koje ljubav zbog stila života i sveopšte otudjenosti nije dotakla, našle samoopravdanje zbog nedostižnosti tako presvijetlog ideala.
Slozenost nemorala na sreću jos nije dozivjelo grotesku ali je na pravom putu.
Dovoljno je pogledati kič i šund grand (ne)kulture, uzora naših tinejdzera .
U trendu je sa oprštenjem ko je koga jebo , ko sa kim ima dijete , od čijih para žive, imaju lažne recepte sreće - tu ljubavi nema ni u tragovima.
Ljubav je jednostavna ako se na vrijeme nauče osnove, ako se shvati njena vrijednost i uloga kompromisa, uzimanja i davanja. Idealna ljubav ne postoji ona je sebična .
![]()
..tak ko na avataruREMB wrote:Lud sam tad
Jes' vala, ovajinasab wrote:Kao i vecina zaljubljenih. Zalijepi ti se na lice onaj idiotski
osmijeh koji te ne napusta po citav dan.
Blago tebi i tvojoj djevojci..REMB wrote:Lud sam tad
Zar neka može učiniti da se ti zaljubiš ili se ti sam zaljubiš a da i ne znaš zbog čega...Ja nikad ne znam zbog čega nekoga volim, jednostavno ga i samo volim...a sad hoću li mu to pokazati - e tu već treba malo i mozak uključiti...Krokodil Behko wrote:Otom-potom, nek dotična učini da se zaljubim, pa nek se lično uvjeri, da ne pišem bezveze, jer može biti i da ću slagati na ovako ozbiljnoj temi
Odnosno, ako bih opisao, bilo bi da nisam iskren.. A ionako, uglavnom lažem
Dedera pojasni malo te stupnjeve zaljubitosti...ja omatorih evo al to ne znamZMAJ wrote:Takav da se cura jos vise zaljubi u mene![]()
Kad se zaljubi onda stalno misli o meni, a kad me bolje upozna onda me i sanja svake noci i ne moze ziveti bez meneBiba wrote:Dedera pojasni malo te stupnjeve zaljubitosti...ja omatorih evo al to ne znamZMAJ wrote:Takav da se cura jos vise zaljubi u mene![]()
A jjes ti siguran da te sanja..ZMAJ wrote:Kad se zaljubi onda stalno misli o meni, a kad me bolje upozna onda me i sanja svake noci i ne moze ziveti bez meneBiba wrote:Dedera pojasni malo te stupnjeve zaljubitosti...ja omatorih evo al to ne znamZMAJ wrote:Takav da se cura jos vise zaljubi u mene![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 20 guests