Nekad ti nije potreban ni pogled....ljudi se odaju mnogocimeSheval wrote:Ja u očima vidim sve...jesi li papak,jesi li lažnjak,jesi si li glup...vidim sve.

Moderator: Krokodil Behko
Nekad ti nije potreban ni pogled....ljudi se odaju mnogocimeSheval wrote:Ja u očima vidim sve...jesi li papak,jesi li lažnjak,jesi si li glup...vidim sve.
Ma ja mislim na ljude koji povremeno slažu, a pisala sam prije da imam rođaka koji laže lukavo. Laže o stvarima za koje zna da su drugima totalno nepoznate. Npr kaže da na Madagaskaru postoji toliko i toliko vrsta majmuna...e hajd ti znaj je li on u pravu ili nije. Ovo s majmunima je samo primjer. Ja prešutim i samo sam mu jednom rekla što ga i ti vala znaš maslatZagorka wrote:Imamo nekakvog nazovijarana koji je prije znao svrnuti,a sad pretjeruje ali baš![]()
Ovo što reče Maja neugodno ti normalno reći mu u facu da laže,ali nekada sam fakat na ivici,koliko lik suklja......fakat vrijedja inteligenciju,ej zar stvarno misli onako razmisljam da mu vjerujemo?![]()
Sve zna,u sve se kuzi,sve razumije,kad mu neko prica iz svoje oblasti on dodaje:da,da,i ponavlja,i doda kako je znao to,kad se ustanovi sta je nekoga boljelo ili bio kvar na autu,kaze znao sam to,meni dodje da se upucam![]()
Sve manje ga viđamo,ne mogu ga vise slusati,dodje mi da ga pocnem mlatiti.Jos kad ovaj moj pocne pricati nesto u smislu:"to i to se pravi od toga jer je......."on ubaci :"znam,znam,od toga,jest,znao sam ja to",a ovaj moj upita od koje vrste toga materijala i zasto,on pocne mucati,ovaj moj navali znas li zasto,stavljajuci me tako u jos neugodniju situaciju,on naravno na kraju satjeran u cosak prizna kako ne zna,kad ovaj ode,ja galamim sto mi to radi,kaze ko ga yebe,hocu da zna da kuzimo da laze,dosta mi ga je vise......i tako....uglavnom,mlatila bih lazljivce....iako nisam za fizikalu......al' eto
Buba i ovaj sve same naučne "činjenice",pa hajde znaj šta mu je tačno,šta laž,ne može insan sve znati,a nekako mislim da mu je sve laž,ne mogu se oduprijeti tomeMaja wrote:Ma ja mislim na ljude koji povremeno slažu, a pisala sam prije da imam rođaka koji laže lukavo. Laže o stvarima za koje zna da su drugima totalno nepoznate. Npr kaže da na Madagaskaru postoji toliko i toliko vrsta majmuna...e hajd ti znaj je li on u pravu ili nije. Ovo s majmunima je samo primjer. Ja prešutim i samo sam mu jednom rekla što ga i ti vala znaš maslatZagorka wrote:Imamo nekakvog nazovijarana koji je prije znao svrnuti,a sad pretjeruje ali baš![]()
Ovo što reče Maja neugodno ti normalno reći mu u facu da laže,ali nekada sam fakat na ivici,koliko lik suklja......fakat vrijedja inteligenciju,ej zar stvarno misli onako razmisljam da mu vjerujemo?![]()
Sve zna,u sve se kuzi,sve razumije,kad mu neko prica iz svoje oblasti on dodaje:da,da,i ponavlja,i doda kako je znao to,kad se ustanovi sta je nekoga boljelo ili bio kvar na autu,kaze znao sam to,meni dodje da se upucam![]()
Sve manje ga viđamo,ne mogu ga vise slusati,dodje mi da ga pocnem mlatiti.Jos kad ovaj moj pocne pricati nesto u smislu:"to i to se pravi od toga jer je......."on ubaci :"znam,znam,od toga,jest,znao sam ja to",a ovaj moj upita od koje vrste toga materijala i zasto,on pocne mucati,ovaj moj navali znas li zasto,stavljajuci me tako u jos neugodniju situaciju,on naravno na kraju satjeran u cosak prizna kako ne zna,kad ovaj ode,ja galamim sto mi to radi,kaze ko ga yebe,hocu da zna da kuzimo da laze,dosta mi ga je vise......i tako....uglavnom,mlatila bih lazljivce....iako nisam za fizikalu......al' etoNisam mogla izdržati
Julia-Klara wrote:laganjea poguzija (ova ovdje) cita LAZANJE
i sama sam ti takvaFatma wrote:O kako ja znam lagati,sama sebe uvjerim
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests