Fino i ovaj bič božji posluži... Kad ga trznes i skljocne kod rasklapanja, djeluje psihički na promjenu mišljenja kod siledžijaJulia-Klara wrote:e taj maconja mi se svidja

Moderator: Krokodil Behko
Fino i ovaj bič božji posluži... Kad ga trznes i skljocne kod rasklapanja, djeluje psihički na promjenu mišljenja kod siledžijaJulia-Klara wrote:e taj maconja mi se svidja
Iz tri dijela ili četiriJulia-Klara wrote:pa eto, radujem se poklonu
E i tokomunist wrote:![]()
Ovi uputi, ko da su pisani 77 godine![]()
Šta če mi spremnik za gorivo, da mi usmrdi auto, kad pumpe imaš na svakom čošku, bolje sipaj do čepa, kad ideš na put![]()
Što se tiče alata i onih deka i sličnog, u današnje vreme postoji asistenca, platiš koji ojro il km više na osiguranju i ako ostaneš u kvaru, brzo je kod tebe šlep služba gratis
Moj je stari to nekad imao sve u Fiči, stara mu nikad oprostiti neče, što je na svadbeni dan u odelu menjao gumi gelungstorm wrote:E i tokomunist wrote:![]()
Ovi uputi, ko da su pisani 77 godine![]()
Šta če mi spremnik za gorivo, da mi usmrdi auto, kad pumpe imaš na svakom čošku, bolje sipaj do čepa, kad ideš na put![]()
Što se tiče alata i onih deka i sličnog, u današnje vreme postoji asistenca, platiš koji ojro il km više na osiguranju i ako ostaneš u kvaru, brzo je kod tebe šlep služba gratis
malo sam otišao u off
Propisana oprema plus deka i voda.....i dobra asistencija kod osiguranja....kakav alat i bakrači....tim više kad otvoriš poklopac motora, osim sredstva za čišćenje stakala, šipke za ulje i čepa za dolijevanje ulja eventualno, nemaš pristup ničemu.
Prošla su vremena kad se prljalo do lakata, provjeravalo svjećice, drmalo kablove i udaralo po einlaseru
koji če mi moj, ja ni rezervnog točka nemam, ni dizalice, nedaju tvornički višeBla wrote:Ma alat zatreba uvijek za nešto drugo. Fakat ga je zgodno imati u autu.
Ne kažem...Bla wrote:Ma alat zatreba uvijek za nešto drugo. Fakat ga je zgodno imati u autu.
bem ti život bez rakije i bosanca bez čakijeKrokodil Behko wrote: veliki nož, mali nož,
Ma nije to.. ja bih za takve stvari nosio učinkovitije predmetekomunist wrote:bem ti život bez rakije i bosanca bez čakijeKrokodil Behko wrote: veliki nož, mali nož,
nemaju, a mjesto za njega ima, ja sam dobio neki kompresor i neki komplet za flikanje, neku pjenu, al kad dobro isječeš gumu, đaba tiJulia-Klara wrote:E da vas pitam - je li istina da nova auta nemaju rezervni tocak niti planirano mjesto za isti?
Prijatleji mi rekose da u ceskoj rezervni tocak nije obavezan te da ga nova auta ustvari i nemaju
I ja bi druže, al ne smijem, policija odma oduzme i velke su kazneKrokodil Behko wrote:Ma nije to.. ja bih za takve stvari nosio učinkovitije predmetekomunist wrote:bem ti život bez rakije i bosanca bez čakijeKrokodil Behko wrote: veliki nož, mali nož,
Nego ono, volio sam da se smucam svugdje, a živom čovjeku svašta zatreba.
Znam da mi je jednom trebao nož da siječem neki šlauf, a potom i za štucovanje plastične flaše.
Osim toga, može mi se desiti da se zateknem na nekoj roštiljadi, pa nek se nađe
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest