Kakvu ženu muškarci žele?

Diskusije o ljubavi, vezama, prijateljima...

Moderator: spacebound

tetovirane_ruke
Sitna buranija
Sitna buranija
Status: Offline

Re: Kakvu zenu muskarci zele

Post by tetovirane_ruke » 16 Jun 2012, 09:33

odmah se sjetim jedne cure iz Kaknja, Elza se zove :mah (ako ovo čita)
mada znam da ne čita jer ne podnosi internet, što mi se opet kod nje jako sviđalo uz mnoštvo drugih osobina kao što su toplina.....ono...kad se sretnemo, pa kad vidim one njene svijetle oči pune topline i dobronamjernosti, pa onda onaj njen tanki ali ipak odlučni alt kojim bi me pozdravila i uvijek pitala nešto jednostavno, neko bezvezno pitanje koje bi me opustilo kao sredstvo za umirenje...
pa mi se sviđala njena sklonost da puno šeta i to što bi se ,kad sam sa njom bio potpuno posvetila samo meni, bez da zvjera i uzdiše za drugim frajerima subotom uveče.
i onaj osjećaj da kada sam s njom jedan poseban kutak svijeta bi bio odvojen samo za nas dvoje.
bila je plavuša, dovoljno lijepa, imala je fenomenalne sise, nježne i mekane ruke čudotvornog djelovanja, nije bila grebatorka, niti neka slinjava pekmezava papanka koja poklekne i paniči pred najmanjom životnom kušnjom.
da, da.....
uvijek kada razmišljam o idealnoj ženi za mene sjetim se nje Elze iz Kaknja, rudareve kćeri, i ako ovo čita šaljem joj :mah , mada znam da ne čita jer je njena ljepota prirodna i nije uništena i deformisana visokom tehnologijom koju je ona prezirala bar kad je bilo u pitanju korišćenje iste za ljubavnu vezu.
i nadam se da one ruže što ih je posadila za nas dvoje ispred svoje kuće još rastu i mirišu i da nisu divlje i bodljikave kao ja nego da su pitome i elegantne kao ona.
tetovirane ruke, tetovirane ruke, tetovirane ruke moj budi mi silan i dobro mi stoj.

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 16 Jun 2012, 10:26

Tako bi volela da ona ovo ipak procita

evergreen
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by evergreen » 17 Jun 2012, 16:01

Molio bih moderatora broj izvjesne Elze iz Kaknja, ako je ikako moguće? Unaprijed zahvalan.

nezaboravna
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by nezaboravna » 17 Jun 2012, 22:32

Tetovirani ,trebal pomoc da se organizujem :D. :cvijece :cvijece
Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14303 times
Been thanked: 9887 times

Post by Julia-Klara » 17 Jun 2012, 22:39

tetovirane_ruke wrote:odmah se sjetim jedne cure iz Kaknja, Elza se zove :mah (ako ovo čita)
mada znam da ne čita jer ne podnosi internet, što mi se opet kod nje jako sviđalo uz mnoštvo drugih osobina kao što su toplina.....ono...kad se sretnemo, pa kad vidim one njene svijetle oči pune topline i dobronamjernosti, pa onda onaj njen tanki ali ipak odlučni alt kojim bi me pozdravila i uvijek pitala nešto jednostavno, neko bezvezno pitanje koje bi me opustilo kao sredstvo za umirenje...
pa mi se sviđala njena sklonost da puno šeta i to što bi se ,kad sam sa njom bio potpuno posvetila samo meni, bez da zvjera i uzdiše za drugim frajerima subotom uveče.
i onaj osjećaj da kada sam s njom jedan poseban kutak svijeta bi bio odvojen samo za nas dvoje.
bila je plavuša, dovoljno lijepa, imala je fenomenalne sise, nježne i mekane ruke čudotvornog djelovanja, nije bila grebatorka, niti neka slinjava pekmezava papanka koja poklekne i paniči pred najmanjom životnom kušnjom.
da, da.....
uvijek kada razmišljam o idealnoj ženi za mene sjetim se nje Elze iz Kaknja, rudareve kćeri, i ako ovo čita šaljem joj :mah , mada znam da ne čita jer je njena ljepota prirodna i nije uništena i deformisana visokom tehnologijom koju je ona prezirala bar kad je bilo u pitanju korišćenje iste za ljubavnu vezu.
i nadam se da one ruže što ih je posadila za nas dvoje ispred svoje kuće još rastu i mirišu i da nisu divlje i bodljikave kao ja nego da su pitome i elegantne kao ona.
:julia ... :julia ... :julia
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

sann
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 12 times

Post by sann » 17 Jun 2012, 22:57

Pronađi nekoga ko se ne boji priznati da mu nedostaješ. Nekoga ko zna da nisi savršen, ali se ponaša kao da jesi. Nekoga čiji je najveći strah izgubiti te. Nekoga ko daje svoje srce u potpunosti.........
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.

tetovirane_ruke
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by tetovirane_ruke » 18 Jun 2012, 18:17

nezaboravna wrote:Tetovirani ,trebal pomoc da se organizujem :D. :cvijece :cvijece
u vezi čega?

Elze iz Kaknja je li?

ah...pa davno je to bilo
mislim da ima tome već i 8 godina od onog telefonskog poziva kad me nazvala i rekla ''the end''.
i znaš šta je bilo onda....
krenem ja u wc (javni)....i kaže ona baba što radi na ulazu ''pišanje pola marke, kenjanje marka''
kažem ja njoj ''izvinite molim, koliko košta kad unutra plačem''......besplatno me pustila.....

(zezam se) :tjesi

ne bez zezancije bilo mi je teško nakon raskida sa Elzom ali sam onda kreno da jedem limun....
svaki dan sam jeo po pola kile limuna, onako sa korom i kompletnog...i čim bih pojeo limun odma mi je bilo lakše...
i tako heftu dana, samo sam limun jeo....
još me jednom nazvala nakon toga (na prijateljkoj osnovi i pitala me kako sam).
reko sam joj da samo limun jedem.
nikad se više nismo čuli....
ali....i dalje sam ubjeđen da je Elza - TA! (mada je zauvijek nestala iz mog života)....al eto, s vremena na vrijeme joj koju karnu, pardon karmu pošaljem.....i tako
:)
tetovirane ruke, tetovirane ruke, tetovirane ruke moj budi mi silan i dobro mi stoj.

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 18 Jun 2012, 18:26

tetovirane_ruke wrote:
nezaboravna wrote:Tetovirani ,trebal pomoc da se organizujem :D. :cvijece :cvijece
u vezi čega?

Elze iz Kaknja je li?

ah...pa davno je to bilo
mislim da ima tome već i 8 godina od onog telefonskog poziva kad me nazvala i rekla ''the end''.
i znaš šta je bilo onda....
krenem ja u wc (javni)....i kaže ona baba što radi na ulazu ''pišanje pola marke, kenjanje marka''
kažem ja njoj ''izvinite molim, koliko košta kad unutra plačem''......besplatno me pustila.....

(zezam se) :tjesi

ne bez zezancije bilo mi je teško nakon raskida sa Elzom ali sam onda kreno da jedem limun....
svaki dan sam jeo po pola kile limuna, onako sa korom i kompletnog...i čim bih pojeo limun odma mi je bilo lakše...
i tako heftu dana, samo sam limun jeo....
još me jednom nazvala nakon toga (na prijateljkoj osnovi i pitala me kako sam).
reko sam joj da samo limun jedem.
nikad se više nismo čuli....
ali....i dalje sam ubjeđen da je Elza - TA! (mada je zauvijek nestala iz mog života)....al eto, s vremena na vrijeme joj koju karnu, pardon karmu pošaljem.....i tako
:)
:julia najgore je kad za nekoga koga smo izgubili mislimo da je TA(J) :tuga

tetovirane_ruke
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by tetovirane_ruke » 18 Jun 2012, 19:11

Julia-Klara wrote: :julia najgore je kad za nekoga koga smo izgubili mislimo da je TA(J) :tuga
ne.
ova Elza iz Kaknja, je definitivno jedina cura koja je u potpunosti ispunjavala sve ono što ja očekujem od neke djevojke sa kojom bih mogao zamisliti vezu ili brak.
kad se evo sad pokušam sjetiti bar jednog njenog kiksa, jednostavno ga nema.....nikad nije ni uradila ni rekla nešto što bi me povrijedilo...doduše nisam ni ja njoj.
naročito kada sam nakon nje upoznao različite ženske psihološke profile, rospije, papanke, neke wonna be svetice kojima na sre' srca piše KURVA, filoSofkinje koje financira tatica a od čijeg filozofiranja čovjek može samo dobiti čir na želucu, rak na mozgu ili tako neku sličnu groznu bolešćinu....
i kako vrijeme prolazi!!!!!
...(i kako me lova ne nalazi :zid )
pitam se je li upravo Elza, rudareva kći, posljednji primjerak idealne žene na ovoj planeti i je li moguće da su takve krasotice kao ona tako rijetke, skoro pa i endemične.....
da li te fine žene polako nestaju.....izumiru , kao dinosaurusi ili 'tica Dodo sa ostrva Mauricijus.

nezaboravna
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by nezaboravna » 18 Jun 2012, 19:32

tetovirane_ruke wrote:
Julia-Klara wrote: :julia najgore je kad za nekoga koga smo izgubili mislimo da je TA(J) :tuga
ne.
ova Elza iz Kaknja, je definitivno jedina cura koja je u potpunosti ispunjavala sve ono što ja očekujem od neke djevojke sa kojom bih mogao zamisliti vezu ili brak.
kad se evo sad pokušam sjetiti bar jednog njenog kiksa, jednostavno ga nema.....nikad nije ni uradila ni rekla nešto što bi me povrijedilo...doduše nisam ni ja njoj.
naročito kada sam nakon nje upoznao različite ženske psihološke profile, rospije, papanke, neke wonna be svetice kojima na sre' srca piše KURVA, filoSofkinje koje financira tatica a od čijeg filozofiranja čovjek može samo dobiti čir na želucu, rak na mozgu ili tako neku sličnu groznu bolešćinu....
i kako vrijeme prolazi!!!!!
...(i kako me lova ne nalazi :zid )
pitam se je li upravo Elza, rudareva kći, posljednji primjerak idealne žene na ovoj planeti i je li moguće da su takve krasotice kao ona tako rijetke, skoro pa i endemične.....
da li te fine žene polako nestaju.....izumiru , kao dinosaurusi ili 'tica Dodo sa ostrva Mauricijus.
Interesantna prica ,a i pitanje.Dali izumiru fine zene?
Tetovirani ja mislim da si ti Elzu mnogo volio i zadrzao je samo u pozitivnom sjecanju.Gledaj,moje misljenje je da su sve zene fine ,neke manje neke vise,vecinom se mijenjaju kroz zivot sredinu .grubost mnogo utice na finu zenu da budu lose zene jer nesto se u njima prelomi,posebno ako su cesto ranjavane i ponizavane od strane suprotnog pola.Psiha zene je veoma teska zagonetka jer nikad ne mozes znati sta sve moze da bude ,dok su muskarci vise povrsinski i vise sebicnjaci misleci samo na sebe i da njima bude dobro.Nista nije slucajno tetovirani ,veati se malo dublje u proslost pa mozda ipak iskopas nesto sto se materije ne slazu.Nema nigdje idealnog ili idealne ali ima u ljudima nesto sto ih veze posebno ljubav ,sloga i da je tebi bilo sudjeno da budes s lijepom Elzom zajedno bio bi do kraja zivota ovako pusti vremenu mozda ipak upoznas neku drugu dijevojku ali koja te ne bi trebala potsjecati na lijepu Elzu jer svaka zena je prica za sebe. :ruke :ruke

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 18 Jun 2012, 19:44

Da li fine zene izumiru? Naravno da da, jer je tesko boriti se za neciju naklonost kada pored "njega" marsiraju mladje, ljepse, obdarenije, i muskarc/zenei se pridrzavaju one "sto ne bi kad mi se nude". Onda Elze i Julije-Klare ostaju po strani, pa se nakom cih-godina djecaci zapitaju da li fine zene izumiru.
Nije mi namjera prozivati te,tetovirani, ne poznajem te, niti te trpam u isti kos sa ovakvim muskarcima o kojima pisah.
Dok je covjek mlad zeli vise,bolje,ljepse, i kad na kraju shvati sta je ustvari prava i iskonska ljepota cojveka/zene vec bude kasno. Elze vise nema

evergreen
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by evergreen » 18 Jun 2012, 20:02

Ne znam za druge muškarce, a čak ni za sebe nisam siguran da znam tačno kakvu ženu želim. Valjda ću je nekad sresti (makar u snovima), znati prepoznati i moći zadržati.

tetovirane_ruke
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by tetovirane_ruke » 18 Jun 2012, 21:12

Julia-Klara wrote:Da li fine zene izumiru? Naravno da da, jer je tesko boriti se za neciju naklonost kada pored "njega" marsiraju mladje, ljepse, obdarenije, i muskarc/zenei se pridrzavaju one "sto ne bi kad mi se nude". Onda Elze i Julije-Klare ostaju po strani, pa se nakom cih-godina djecaci zapitaju da li fine zene izumiru.
Nije mi namjera prozivati te,tetovirani, ne poznajem te, niti te trpam u isti kos sa ovakvim muskarcima o kojima pisah.
Dok je covjek mlad zeli vise,bolje,ljepse, i kad na kraju shvati sta je ustvari prava i iskonska ljepota cojveka/zene vec bude kasno. Elze vise nema
ti povezuješ izumiranje finih žena sa tim da iste, kako stare (po tvom) postaju manje vrijedne jer na scenu stupaju mlađe. to nema veze sa pravim stanjem stvari jer ima djevojaka a i sasvim zrelih žena koje izgledaju predobro čak i na pragu 50-te.

to što su ''nove cure'' mlađe, ljepše , seksipilnije ih ne čini manje finima....a također to što si napisala ''same se nude'' nije baš tako kako ti misliš....nije uopće tako, jer to što se nude ne znači da ih svako može imati...čak štaviše....rijetki ih mogu imati...i poprilično su nedostižne. bar najveći broj njih. naravno ima tu i radodajki koje se jebu ko štuke, ali one su posebna kategorija.
njihovo nuđenje (mlađih cura-studentica i sl. (jer danas svaka šuša nešto studira)) je samo mreža u koju se mudonje upletu...ona se u stvari hrani njihovim pogledima, baljenjem za njom, činjenicom da je skidaju očima....njeno je nuđenje njena duševna hrana....ali ona u većini slučajeva NE DA!!! (ili NEDA).

Ja sam Elzu iz Kaknja naveo kao primjer žene koju bih uvijek poželio (u skladu naslova teme).
ne patim za njom...
samo sam htjeo reći i rekao sam da je bila najidealnija i najsavršenija od svih koje sam do sada sreo.
nisam napomenuo, pa ću evo sad, da ni jednog trenutka i ni po čemu nisam osjetio da je bolja od mene.

(jer ima onih mački koje su toliko dobre i jebozovne da čovjeku, koliko god bile duhom siromašne , tj. glupe, nabiju neki kompleks ili fobiju svom tom seksipilnošću kojom zrače)....

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi » 18 Jun 2012, 21:19

tesku 100 miliona, staru 70 kuka i temperatura 42 :oo
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

tetovirane_ruke
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by tetovirane_ruke » 18 Jun 2012, 21:49

nezaboravna wrote: Tetovirani ja mislim da si ti Elzu mnogo volio i zadrzao je samo u pozitivnom sjecanju.
Ti misliš. ali ja ne mislim. pa valjda ja znam koga sam volio a koga nisam. nije to bilo neko pretjerano voljenje. bilo je nešto drugo....bio je to osjećaj da imam, da posjedujem nešto jako vrijedno, dragocjeno...i to nešto sam želio zadržati....dakle tu je bilo manje u pitanju voljenje a više se moja sklonost ka Elzi odražavala u tome da sam toliku posebnost htjeo sačuvati. kao kad npr. imaš dobro auto i čuvaš ga i izbjegavaš rupe i egzibicije pri manevrisanju sa njim.

moje misljenje je da su sve zene fine ,neke manje neke vise,vecinom se mijenjaju kroz zivot sredinu
nisu sve žene fine. dobro...ne tvrdim da su sve iskvarene ali....ove moje koje sam sreo do sada u životu, najmanje 75% njih ću turit' u kategoriju podmuklih. uz napomenu da mi kriteriji nisu uopće oštri i rigorozni. keve mi!

dok su muskarci vise povrsinski i vise sebicnjaci misleci samo na sebe .
ne bih rekao...i nikad ni u jednoj vezi nisam mislio samo na sebe...mislio sam ''na nas'' , kao jednu cjelinu. upravo suprotno...žene daleko ali neuporedivo više misle na sebe (bar ove s kojima sam ja imao posla).

bilo sudjeno da budes s lijepom Elzom zajedno :ruke
i na kraju...naravno.
dežurni krivac za sve SUDBINA
nešto najodvratnije na što se čovjek može pozvati. ono....svi pragmatični razlozi su tu. historija ljubavnog kraha je jasna ko dan.ali jok.....
sudbina (predvidiva ko disanje) se uvijek navodi kao glavni krivac. i to uvijek kada je kraj nesretan...kad sve ide kao po loju....niko ne priča o sudbini.
bljak.

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 37 times
Been thanked: 811 times

Post by Sibila » 18 Jun 2012, 21:58

....sta znam :pusi

duge noge..............chek. imam :pusi
zaposlena..............chek . imam :pusi
pametna................chek. prosjek . :ooo
ljepota...................chek. nadnaravna. :zubi
pare......................chek. nisam teska al lako trosim :hihi
siste......................chek. jedina mana :kafa

String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 26 times

Post by String » 18 Jun 2012, 23:06

Golu.. i prolaznu....novu...i prolaznu... MILF...
Image

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 37 times
Been thanked: 811 times

Post by Sibila » 07 Jul 2012, 14:16

ah, pa nemoj....to je plitko za tebe :ljub

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 164 times
Been thanked: 355 times

Post by harlekin » 07 Jul 2012, 14:51

ko gospodju brams :oblizivanje
bas takvu :oblizivanje

nezaboravna
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by nezaboravna » 07 Jul 2012, 16:33

Ja znam da bi mene zeljeli mnogi samo se ne palim na koje kakve :zubi :valja :valja

Post Reply

Return to “Ljubav & Prijateljstvo”