Pa da nije ništa prodavao uz prirast od preko 100% za 10 godina bi imao 10-20 hiljada komada.SPINERKA wrote:“Krenuo sam sa nekih 20 ovaca, danas imam stado od 300 ovaca10 godina period --po broju koji ima -nista nije prodao ili ???

Moderator: Krokodil Behko
Pa da nije ništa prodavao uz prirast od preko 100% za 10 godina bi imao 10-20 hiljada komada.SPINERKA wrote:“Krenuo sam sa nekih 20 ovaca, danas imam stado od 300 ovaca10 godina period --po broju koji ima -nista nije prodao ili ???
kako se mnoze ovce --objasniBla wrote:Pa da nije ništa prodavao uz prirast od preko 100% za 10 godina bi imao 10-20 hiljada komada.SPINERKA wrote:“Krenuo sam sa nekih 20 ovaca, danas imam stado od 300 ovaca10 godina period --po broju koji ima -nista nije prodao ili ???
Objasnio bi ti ja, ali sam ih ja samo sabirao u vojsci dok sam bio, kad nisam mogao zaspat, na Aperaciju mnozenja nisam jos bio presaoSPINERKA wrote:kako se mnoze ovce --objasniBla wrote:Pa da nije ništa prodavao uz prirast od preko 100% za 10 godina bi imao 10-20 hiljada komada.SPINERKA wrote:“Krenuo sam sa nekih 20 ovaca, danas imam stado od 300 ovaca10 godina period --po broju koji ima -nista nije prodao ili ???
dr laganini wrote:..koza a prepostavljam i ovc moze ojanjiti k po troje mladih..eto digitronu ruke akk je matematika problem..
Kako nije?Bla wrote:Nije se baš proslavila na ovim prostorima
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest