kazuj ime novinaLuna. wrote:pa na lijepe ociCallaclassicgirl wrote:dobru teoriju primjeniti u praksi nije na odmet,,
a ´kako da ja sada tebi povjerujem u ovo sto si ti napisala,
,da ti nemas pojma o ovim stvarima
ne znam ja nista

Moderators: spacebound, Duminjo
kazuj ime novinaLuna. wrote:pa na lijepe ociCallaclassicgirl wrote:dobru teoriju primjeniti u praksi nije na odmet,,
a ´kako da ja sada tebi povjerujem u ovo sto si ti napisala,
,da ti nemas pojma o ovim stvarima
ne znam ja nista
Mic-Sokoli wrote:e njima nijeZa Ruse ne znam. ali nije baš odvratno ni ruskinjama ni ukrajinkama.i one su meni po fizionomiji Gazelle(ucenje kamasutre o tri vrste zenskih polnih organa)
Jeste pravilo tvoja tvrdnja al ja sam izuzetak,ne volim usko gradjene,nije da ne volim nego ne preferiram,a sa opisom gazele nisam mislio na uskost i ne/dubinu(da bih navodno kompenzirao nedostatke kojih me indirektno optuzujes)nego na oblik koji im je prelijep,prelijep po tome da su vanjske usne male neupadljive a jok ko neka krpa razvaljena kao sto koriste automehanicari,to vazi za vecinu sjevernjakinja,pogotovo sjeverni slaveni,ona kad stane bez da skupi noge ti nit vidis vaginu nit mehanicarsku krpu ti vidis sam crtu odozgo na dole.Callaclassicgirl wrote:Mic-Sokoli wrote:e njima nijeZa Ruse ne znam. ali nije baš odvratno ni ruskinjama ni ukrajinkama.i one su meni po fizionomiji Gazelle(ucenje kamasutre o tri vrste zenskih polnih organa)
dobra kombinacija se slaze izmedu omjera zeca kao njegove velicine muskog ljubavnika,
i njene gazela zenske velicine .
nek vala ima i takvih ko vas dvoje, a nije samo onaj behkoCallaclassicgirl wrote:moja namjera nije isla u smjeru ,moja tvoja tvrdnja
nego sam se slucajno na tvoj postirani post nadovezala sa informacijom isjecak iz knjige ucenje kamasutre o tri vrste zenskih polnih organa)u toj informaciji je upravo opisana dubina ili velicina kompatibilnih vagina -i razliciti penis oblici po zivotinjskom opisu ako s e ne varam nije bio opisan gazellin ,,spoljasni izgled" koji im je prelijep!!!
(mada je dobro sto si ti to fino pojasnio kako si stvarno mislio sada u odgovoru meni![]()
i da se ne razumijemo pogresno ,:)))
mozes biti otvoren koliko zelis meni to u seksualnosti ne smeta ,
dapace raduju me sve informacije koje se ovdje postiraju upravo na seksualnim temama koje su manje vise jos uvjek u svjetu gledaju kao tabu teme ili stidni region tematike na kojem bi se moglo na siroko i na daleko pisati i diskutirati i zelim priznati da je to ta tema upravo koja meni licno predstavlja zadovoljstvo ),,
To sa kompatibilnoscu se ne slazem,i opis nisam shvatio takvim,mogu se sve vrste mjesati zec sa slonicom,bik sa gazelom si sve tako,samo je pitanje kome manja uzitka a kome nemoja namjera nije isla u smjeru ,moja tvoja tvrdnja
nego sam se slucajno na tvoj postirani post nadovezala sa informacijom isjecak iz knjige ucenje kamasutre o tri vrste zenskih polnih organa)u toj informaciji je upravo opisana dubina ili velicina kompatibilnih vagina -i razliciti penis oblici po zivotinjskom opisu ako s e ne varam nije bio opisan gazellin ,,spoljasni izgled" koji im je prelijep!!!(mada je dobro sto si ti to fino pojasnio kako si stvarno mislio sada u odgovoru meni.
![]()
i da se ne razumijemo pogresno ,:)))
I meni valamozes biti otvoren koliko zelis meni to u seksualnosti ne smeta ,
dapace raduju me sve informacije koje se ovdje postiraju upravo na seksualnim temama koje su manje vise jos uvjek u svjetu gledaju kao tabu teme ili stidni region tematike na kojem bi se moglo na siroko i na daleko pisati i diskutirati i zelim priznati da je to ta tema upravo koja meni licno predstavlja zadovoljstvo ),,
Jel ovo onaj film "uzmi ga cijelog"evergreen wrote:Da dame ne zamjere
blento59 wrote:vec ga uzela
Luna. wrote:meni dobre obje sitovacije
![]()
a na drugoj slici.. il´ je njemu pomal il´ ona ima duboko grlo
tipujem na tvoju prvu izjavu,,,(vidis i mali ima prednosti )Luna. wrote:meni dobre obje sitovacije
![]()
koga???Luna. wrote:sram va si stid bilo
imas ga pravo.. manchmal bin ich wirklich schnell auf dem punktMic-Sokoli wrote:Luna. wrote:meni dobre obje sitovacije
![]()
eh eh to Luno ja trazim duboko grlo kako si ti odmah auf dem punkt
Hör bitte auf ,nachdem was du erzählst hast du bestimmt auch multiorgasmenLuna. wrote:imas ga pravo.. manchmal bin ich wirklich schnell auf dem punktMic-Sokoli wrote:Luna. wrote:meni dobre obje sitovacije
![]()
eh eh to Luno ja trazim duboko grlo kako si ti odmah auf dem punkt
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest