pajel

Moderator: spacebound
pajel
srusicemo internet.Beni wrote: 22 Nov 2021, 11:43dva debela insana ti lajkaju postThe 51st State wrote: 22 Nov 2021, 11:38 bas je tema sa dobrim potencijalom u smislu zasto su ove price cringe danas usljed okupacije misaonih procesa kod vecine ljudi od strane masmedija i human body vezanih industrija, no nesumnjivo da ce ista otici u pravcu karikiranja i glupe zajebancije.![]()
Kakogod, izgled nakon toliko godina ne bi trebao bit razlog za raskid, tako da se samo okolina moze cuditi.spacebound wrote: 22 Nov 2021, 11:13U kojem kontekstu mislis? Kao vise te partner ne zanima, pa tako ni njegov izgled, ili kao volis tu osobu, sve sto ona jeste pa i tijelo, kakvo god bilo?Koraci_u_noci wrote: 22 Nov 2021, 11:08 Mozda su se u medjuvremenu fizicki malo razisli. Upoznali se u srednjoj, to veze, a i 15 godina su zajedno. Poslije toliko vremena te vise i ne interesuje kako partner izgleda, to samo okolina primjecuje
i fak maj esFuddo wrote: 22 Nov 2021, 11:59 Ista nas Beni dok nije smrso.
Samo joj na sise istetovirat dolcevita hrasno
Ko kaze
Dip in dubura
Ima nesto u licnosti,ova zena ima lijepu facu i vjerovatno jako zanimljiva licnost,smijesna sposobna sarmantna...znam i ja jednu takvu,i vjeruj da za njom bas lude,imala je bas srece s momcimaKoraci_u_noci wrote: 22 Nov 2021, 11:08 Mozda su se u medjuvremenu fizicki malo razisli. Upoznali se u srednjoj, to veze, a i 15 godina su zajedno. Poslije toliko vremena te vise i ne interesuje kako partner izgleda, to samo okolina primjecuje
Vala, i u faci je kriminalnabosnjakinja wrote: 22 Nov 2021, 12:41Ima nesto u licnosti,ova zena ima lijepu facu i vjerovatno jako zanimljiva licnost,smijesna sposobna sarmantna...znam i ja jednu takvu,i vjeruj da za njom bas lude,imala je bas srece s momcimaKoraci_u_noci wrote: 22 Nov 2021, 11:08 Mozda su se u medjuvremenu fizicki malo razisli. Upoznali se u srednjoj, to veze, a i 15 godina su zajedno. Poslije toliko vremena te vise i ne interesuje kako partner izgleda, to samo okolina primjecuje
Users browsing this forum: Veca and 8 guests