Liga prvaka 2012./2013.

Zaključane teme i one bez ikakvog smisla
Locked
Blackhawk
Status: Offline

Re: Liga prvaka 2012./2013.

Post by Blackhawk » 12 Apr 2013, 14:32

Jesam kad sam gledao izvlacenje :).. A nisam komentar dao jer sam zurio na dzumu...
Bilo ko da je izvucen bile bi extra utakmice, pa tako bit i sada..
Prednost dajem Bayernu i Realu, ma koliko drugi uzdizali Barcu... U zadnje vrijeme nisu ono sto bi trebali biti i kako znaju igrati, dok Bayern je u vrhuncu forme, plus bundes liga vec osvojena, tako da rahat moci odmarati kljucne igrace za taj mec.
Real isto u dobroj formi, ali Galatasaray je pokazao da se moze i sa njima igrati, malo ih je dijelilo od prolaza, a Borusija dosta jaca od Galate, pa i biti teze Realu..
Ocekuju nas 4 odlicne utakmice.. A volio bih njemacko finale...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9170 times
Been thanked: 10886 times

Post by Krokodil Behko » 12 Apr 2013, 16:01

Mislim da će finale igrati Dortmund i Barca.
Bayern i jaka igra - šesnes različitih pojmova.

Blackhawk

Post by Blackhawk » 12 Apr 2013, 18:01

Behko, bez uvrede, al cini mi se da ti fudbal gledas samo putem livescore ili rezultati.com.. Tj samo pogledas rezultate i onda komentarises nesto, bez imalo znanja o tome kakav je koji klub..
Favorizujes Dortmund ispred Reala, a Bayern tom istom Dortmundu bjezi 20 bodova u bundes ligi.. I naravno prije da ce Dortmund pobijedit Real nego Bayern Barcelonu..

mOzda je nekad Barca bila enigma za Bayern i tesko se nosili sa njom, ali trenutno je druga prica i drugo stanje na terenu.. Trebao si gledati ove dvije utakmice protiv Juventusa, pa bi sigurno promijenio misljenje koliko je Bayern jak..

POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha

Post by POSAVLJAK » 12 Apr 2013, 18:16

Slažem se sa Blackhawkom, Bayern u ovom trenutku igra najbolji nogomet u Europi, no treba imati na umu da za Barcelonu igra Messi. E sad ću vam reći nešto u vezi toga, bez obzira što ja pričao gledajući utakmicu PSG - Barcelona, svim srcem sam navijao da Barca ispadne, i vikao sam da im ni Messi neće pomoći, kad gle jebote, čovjek ulazi u teren povrijeđen i igra Barcelone odjednom se mjenja, čovjek kao da nije sa ove planete, i kažem "nitko nikada nije hodao ovom planetom da je bolji od tog klinca". Samo je u tome prednost Barcelone nad Bayernom. Što se tiče Dortmunda, oni su katastrofalno odigrali protiv Malage, oni se boje polufinala, nikako ih ne vidim da se mogu nositi protiv Reala, i sa sigurnošću tvrdim da Real prolazi dalje, no nebih se usudio prognozirati ili Bayern ili Barcelona, to je u ovom trenutku jako teško pitanje.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 12 Apr 2013, 19:35

Blackhawk wrote:Behko, bez uvrede, al cini mi se da ti fudbal gledas samo putem livescore ili rezultati.com.. Tj samo pogledas rezultate i onda komentarises nesto, bez imalo znanja o tome kakav je koji klub..
Favorizujes Dortmund ispred Reala, a Bayern tom istom Dortmundu bjezi 20 bodova u bundes ligi.. I naravno prije da ce Dortmund pobijedit Real nego Bayern Barcelonu..

mOzda je nekad Barca bila enigma za Bayern i tesko se nosili sa njom, ali trenutno je druga prica i drugo stanje na terenu.. Trebao si gledati ove dvije utakmice protiv Juventusa, pa bi sigurno promijenio misljenje koliko je Bayern jak..
Slabo stojiš sa elementarnim stvarima. Npr praćenje tema. Ja sam navijač Dortmunda i iz mog ugla to izgleda tako. Pa pošto pored klubova sport još činimo i mi navijači, to gledanje live skorova preostaje upravo tebi. Nisam ja pominjao nikakve statistike mensečini?
Et bez uvrede ;)

Jesi li npr znao da je u Gelzenkirhenu, zabranjena upotreba riječi "Borussia"?
Nije fake nego istina. Navijač Schalkea koji tu riječ slučajno izgovori, mora uplatiti donaciju njihovom klubu. A vi Bajernovci ste stvarno zanimljivi kao i vaša publika koja se uglavnom sastoji od dokonih bakica i dekica.

Evo osjeti i ti malo navijačke atmosfere :)

[ytube][/ytube]

Blackhawk

Post by Blackhawk » 12 Apr 2013, 19:50

Znanje o nogometu se ne mjeri s tim koliko sam ja tema propratio a koliko promasio.. Pratim ono sto me interesuje i ne pravim se pametan tamo gdje nisam...
Sto se tice videa, istina je da Borusija ima jedne od najvjernijih navijaca, ali to ne znaci da su apsolutni favoriti i da znaju i igrati..
Svaka im cast, daleko su dogurali, ali mislim da dalje ne mogu.. Iskreno bih volio njemacko finale, ali Real je ipak za klasu jaci od dortmunda..

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes » 12 Apr 2013, 19:56

Eto docekasmo i taj zrijeb :pusi ...koji je realno receno najpovoljniji za Real M.,al' nikad se ne zna,mozda im ovo bude posljednja stanica u LP.
Borussia igra bez prevelikog opterecenja i pritiska da su favoriti pa mozda i naprave "cudo".
Barca -Bayern uu kakav ce ovo dvoboj bit',s jedne strane najjaca ekipa u posljednjih nekoliko godina,po mnogima i najaci tim koji je igrao fuce,dok je sa drude strane sokaka...
trenutno mozda i najaci i najkonstantniji tim ove sezone.Oba tima su fantasticni kada je u pitanju kontrola lopte,ali uz duzno postovanje prema Bayernu,ne moze niko u istu recenicu sa Barcom.
Onaj ko ocekuje da ce Bayern izdominirati Barcu,taj nema pojma o fudbalu... :dole
Ovdje ce ipak Barca voditi glavnu rijec na terenu :kafa
Najveca prednost Barce je sam Messi,Barca sa njim i bez njega nije ista ekipa :jok
Ugl nek bolji pobjedi,a to je Barca. :pusi
Samo sabura

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 12 Apr 2013, 20:06

Sad će doći Black da ti kaže da se ne razumiješ u nogomet. :D

Ali u jednom se slažemo.. neka pobjedi najbolji.

A to će biti Dortmund nakon finala sa Barcom :mah

Blackhawk

Post by Blackhawk » 12 Apr 2013, 20:16

greeneyes wrote:,dok je sa drude strane sokaka...
trenutno mozda i najaci i najkonstantniji tim ove sezone.Oba tima su fantasticni kada je u pitanju kontrola lopte,ali uz duzno postovanje prema Bayernu,ne moze niko u istu recenicu sa Barcom.
Za razliku od onog sto ti Behko kazes da citiram
Naravno da ce kao navijac Barce vjerovat u pobjedu istih, ali barem, za razliku od tebe, respektuje i protivnika.. Cijeni svoje ali ne umanjuje znacaj druge ekipe...

A za rezultat i dominaciju.. to cemo da vidimo 23. aprila i 1. maja.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 12 Apr 2013, 20:20

Ja nisam šef stručnog štaba Dorrtmunda pa da moram izjavljivati ono što ne volim :p
Očito me shvataš previše ozbiljno :hihi

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 23 Apr 2013, 21:37

Moglo je biti i 2 - 0 da je bar jednu od one dvije situacije označio kao penal.
Dvije sumnjive - jedan penal. Tako nekako uvijek bude.

Blackhawk

Post by Blackhawk » 23 Apr 2013, 21:40

I da Robben nije sebican kao sto zna biti... da je gurnuo Gomezu u onoj prilici odmah na pocetku, cist go.. al je sebican pa cesto voli sutat a ne izdati...
A prvi penal kolko tolko ruka "uz tijelo", dok drugi slucaj visoko u zraku i cisti penal... A onaj peti sudija ko tele stoji kod gola... Nikve koristi od njega..

Blackhawk

Post by Blackhawk » 23 Apr 2013, 22:36

Krokodil Behko wrote:Mislim da će finale igrati Dortmund i Barca.

I sta kazes sad Behko ?? Pojam ili ne ??

4 : 0
Bez primljenog gola, rezultat koji se moze samo sanjati... 90% Bayern vec u finalu..

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 23 Apr 2013, 22:37

Imali su malo sreće.. Ionako je svejedno. Dortmund osvaja. Šta me zapitkuješ stalno :cudi

Toruk Makto
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 6 times
Been thanked: 9 times

Post by Toruk Makto » 23 Apr 2013, 23:02

Krokodil Behko wrote:Imali su malo sreće.. Ionako je svejedno. Dortmund osvaja. Šta me zapitkuješ stalno :cudi
:smijeh
Cuj dortmund , hahhah , ako i prodju reala mada nemaju po meni nikwkve sanse , bayern bi ih u finalu pogazio .
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .

Dalia
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Dalia » 23 Apr 2013, 23:03

Jooooj jest mi godraaa koda mi je moj United pobijedio :D

Još da Dortmund ubije Kristinu za potpuni doživljaj. Više mi ide na živce to namještanje Barci i Realu i popuštanje, najbolje da
se LP počne zvati Španska još jedna liga...
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. :zubi

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 23 Apr 2013, 23:07

tutnplock wrote:
Krokodil Behko wrote:Imali su malo sreće.. Ionako je svejedno. Dortmund osvaja. Šta me zapitkuješ stalno :cudi
:smijeh
Cuj dortmund , hahhah , ako i prodju reala mada nemaju po meni nikwkve sanse , bayern bi ih u finalu pogazio .
Tooooooo... Ti si već pravi navijač. Rokni protivnika!
E pa vidjećemo već. Čini mi se da je Dortmund već derao Reala ove sezone.
Da. Bayern je toliko dobar da je već spremio dvije-tri vreče para za Goetzea. :tjesi

Dalia wrote:Jooooj jest mi godraaa koda mi je moj United pobijedio :D

Još da Dortmund ubije Kristinu za potpuni doživljaj. Više mi ide na živce to namještanje Barci i Realu i popuštanje, najbolje da
se LP počne zvati Španska još jedna liga...
E hvala bogu da ima još neko a da ne navija za ovaj dosadni Bayern. Ovdje su ti svi Bayernovci.

Blackhawk

Post by Blackhawk » 23 Apr 2013, 23:11

Behko i njoj je drago sto bayern pobjedio :)

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 23 Apr 2013, 23:12

Nema veze. Rekla je da joj je United glavni. Ja ti taj United ne podnosim baš dobro ali ovdje je
sve bolje od Bayerna.

Ruana

Post by Ruana » 23 Apr 2013, 23:15

Image

Locked

Return to “Kontejner”