Nema, moraš naručiti online.
A za te probleme odvedi je kod Dalide u salon ContourD, ima odlične tretmane i proizvode, trebalo bi joj pomoći da smanji bubuljice.
Na kojem dijelu lica joj najviše izlaze? Pretpostavljam da je tinejdžerka.
Moderator: Krokodil Behko
17 god. Ma nije imala al kako corona bi i u kuci bila stalno, podivljalo. Desni obraz i oko nosa, malo brada...Zizi505 wrote: 23 Jun 2020, 09:39Nema, moraš naručiti online.HAVANA wrote: 23 Jun 2020, 09:36
Ziti trebas mi. Ima li kod nas onaj brend the ordinary, ti to znas? Mala me pegla da joj uzmem neka 3, napale je bubuljice.
A za te probleme odvedi je kod Dalide u salon ContourD, ima odlične tretmane i proizvode, trebalo bi joj pomoći da smanji bubuljice.
Bolje je da joj neko stručan očisti lice.HAVANA wrote: 23 Jun 2020, 09:4117 god. Ma nije imala al kako corona bi i u kuci bila stalno, podivljalo. Desni obraz i oko nosa, malo brada...Zizi505 wrote: 23 Jun 2020, 09:39
Jeste, preko puta hotela Evropa, a iznad City puba.
Ima brate kod dalide ovaj za vrh tvog nosa. Serum ko dusha.Hannibal wrote: 23 Jun 2020, 09:46 moracu i ja otic do nje. nikla mi jedna na vrh nosa, crvena, isto ko da me neko sakom zakuco ☹
Ovaj od 30ml 792KM.Namazes po nosu. Nije novi nos.
Jedno je reći ne shvatam te ljude i doviđenja, a drugo moralisati na 5 stranica o istima kao što su ljudi moralisali tamo na onoj temi o nevinosti kako je loše ili kako se radi o kompleksašima po defaultu.lejlamo wrote: 23 Jun 2020, 08:30 Inčrsting, isti oni koji zagovaraju neibrećenje oko drugačijeg shvatanja nevinosti, sada se ibrete oko
ljudi drugačijeg izgleda ili ponašanja od njih...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest