tada prelomilo u meni i pomislio sam da moram nesto ubosti inace cu i ja mozda doci do te tacke da ga moram trpati u tikvu

U mom komsiluku je bila jedna komsinica ,Zlata se zvala.Imala je jednog jebaca koji je dolazio kod nje.Zlatin muz je radio a Zlata bi uvijek kada joj je muz slucajno bio kod kuce stavila na strik jedan crveni dzemper.Jednog dana vidim muz joj ode na posao a dzemper i dalje na striku.Upitah je da nije nesto zaboravila i pokaza na dzemper.Ona se zbunila ali je vidjela da sam je prokuzio.Poslije nekoliko dana zovnu me Zlata sa balkona da dodjem kod nje.Rekla je da je nesto slaba i da joj nesto trebam.Dodjem ja tamo a na stolu jedna loza,mada ja nisam tada pio, imao sam oko 16 godina.Gledam Zlata prekrstila noge...sve se vidi..a kod mene rampa direkt gore.Stid me pravo bilo ..a ona pita ..imas li kakvu curu...hodas li gdje.Ne sjecam se vise kako mi je prisla i pocela me ljubiti.Helem nasli smo se u njenoj spavacoj sobi.
Bio sam se prepo kad sm joj vidio koku...dlakavu mislio sam da cu umrijeti od straha

ne vise.