Kome biste od banovanih dali drugu šansu?
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14262 times
- Been thanked: 9853 times
- Status: Offline
Re: Kome biste od banovanih dali drugu šansu?
jest nam burek danas nesto posebno pametan 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22946 times
- Been thanked: 6060 times
...glasala sam za Titu i silk...povlacim glasanje
...oba glasa dajem Titi!...vratiiiiiiiteeeeeeeeeeeeee mi Tiiiituuuuuuuuuuuu!
,a bureka,nemoj da tko barne,vise! 

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
ja sam ovo sto sam ovdje napisla sve silence rekla na pp, da se razumijemo... nista ja njoj ne govorim iza ledja.. nisam htjela pravit rasprave tad po forumu ali kad me pitala na pp zasto sam jedan komentar napisala, onda sam joj rekla sta mislim i gotovocamargue wrote:samo da dodam,nije bas fino pricat o drugim ljudima lose,pogotovu ne ako oni ne mogu da se brane...ustvari ta cinjenica kaze nesto o onome ko to cini(hajmo sad malo mozak ukljucit!)...,danas ja,sutra ti,preksutra ovaj,posliej onaj itd...
ustvari,moze se nesto malo negativno reci ali na finiji nacin...
"andjeo i sejtan" su samo krajnji i extremni sluacajevi ljudskog ponasanja koji su jako rijetki...svi ostali smo negdje izmedju ta dva pojma...milijarda nijansi i podnijansi-izmedju andjela i sejtana...
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
-
Sve sa stilom i u rukavicama to je sajlin moto. A kad joj neko saspe u lice onda se rasplace moderatorima. Vratite majora, ionako nece i ne smije bez nje dolaziti. A ona bi crkla od ljubomore. 

- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
majora i nezaboravnuRuana wrote:Sve sa stilom i u rukavicama to je sajlin moto. A kad joj neko saspe u lice onda se rasplace moderatorima. Vratite majora, ionako nece i ne smije bez nje dolaziti. A ona bi crkla od ljubomore.

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
-
Dobra si a i valjalo bi da se nesto desaJELuna. wrote:majora i nezaboravnuRuana wrote:Sve sa stilom i u rukavicama to je sajlin moto. A kad joj neko saspe u lice onda se rasplace moderatorima. Vratite majora, ionako nece i ne smije bez nje dolaziti. A ona bi crkla od ljubomore.

- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22946 times
- Been thanked: 6060 times
...koje ste vas dvije zlobnice!
...hocu Titu,al' moRe eto i nezaboravna! 

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
Vala bas...al' kol'ko dobro, tol'ko i nije dobro, jer vala koristiti duple nickove pa pod jednim biti svetica, a pod drugim vjestica, to je bas bolesno, uz to to je zamajavanje svih nas, a to je toliko ruzno i podlo da nemam rijeci.Ruana wrote:Dobra si a i valjalo bi da se nesto desaJELuna. wrote:majora i nezaboravnuRuana wrote:Sve sa stilom i u rukavicama to je sajlin moto. A kad joj neko saspe u lice onda se rasplace moderatorima. Vratite majora, ionako nece i ne smije bez nje dolaziti. A ona bi crkla od ljubomore.
Hajd' bar nezaboravna je imala svoj stav, ko je dirne ona mu " odbrusi ", nije se " preoblacila."
Svasta ima...bas svasta...Moj jedini komentar bi bio , amin jarabi !
PS: Svaka cast Maji.Nikog nije ni prilikom baniranja niti ponizila, niti povrijedila, a evo vidim sve sto je Maja znala, a ljudski nije htjela da prenosi drugim forumasima, izlazi na vidjelo.
-
Tako ti je kad covjek mrzi svoj zivot pa mu smetaju tudji.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3867 times
- Been thanked: 2909 times
Ja sam da se vrati Blento,voli Titu,a dobar je cojk.
Iduce godine cemo se sresti u Visokom kod Piramida...
Blento,nezaboravi pivu....

Iduce godine cemo se sresti u Visokom kod Piramida...
Blento,nezaboravi pivu....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
Luna. wrote:majora i nezaboravnuRuana wrote:Sve sa stilom i u rukavicama to je sajlin moto. A kad joj neko saspe u lice onda se rasplace moderatorima. Vratite majora, ionako nece i ne smije bez nje dolaziti. A ona bi crkla od ljubomore.
Luna,nisam mislio direkt na tebe ,)...mislio sam ono uopceno..ok,nea veze,to je smao ono usput budi receno medju nama

major i nezaboravna!!

oni se vole

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3867 times
- Been thanked: 2909 times
camargue wrote:Luna. wrote:majora i nezaboravnuRuana wrote:Sve sa stilom i u rukavicama to je sajlin moto. A kad joj neko saspe u lice onda se rasplace moderatorima. Vratite majora, ionako nece i ne smije bez nje dolaziti. A ona bi crkla od ljubomore.
Luna,nisam mislio direkt na tebe ,)...mislio sam ono uopceno..ok,nea veze,to je smao ono usput budi receno medju nama![]()
major i nezaboravna!!...to je ja mislim najjaca kombinacija ikad zamisljena
![]()
![]()
![]()
oni se vole

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
uh jesam se na ovoj temi nalajala ali ne mogu si pomoći u takvim situacijamaLuna. wrote:jelde, ko bi rekoHana84 wrote:Tigris wrote:Gospoja Silece ...............Sajla![]()
Ko bi rek'o ?!
Aaaauuuuu....ne mogu sebi doci !
i ja sam ispocetka kontala da je ok, dok se nije pocela prenemagat da je nezaboravna cacka... e onda sam malo vise obraatila paznje i na njene i na postove od nezaboraven...
silence je imala stil da kroz to sto sebe pokusa prikazat kao sveticu, drugome " ucera"
onda sam vidjela da je, i kad nije bilo vise nezaboravne, isla za svakim ko sa majorom diskutuje...
meni je definitivno digla pritisak na temi u vijestima
http://www.bosanski-forum.com/viewtopic ... 102&t=6300

......Čekajte,ne kužim,jeli silence imala dva nicka ili joj to vi dali neki nick,ne kontam

(kazem ja stalno da nisam u toku,i da propustim svasta,a vi mi ne vjerujete)

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 803 times
halo, Jurićko, ja imam obicaj forumasima pokojim izmislit ili izvrtat nik. ok? ne mogu si pomoci
znaci Silence sam ja prozvala Sajla .................u redu je
a Burek u pravu si....slazem se ovo sto si napisao...........ali ja sam morala
i briga me...........neka sam je otracala
drago mi je da se moj instikt kojem inace ne vjerujem pokazao tacnim zato to sam slavila ovdje
Ruana..................melek hanuma

znaci Silence sam ja prozvala Sajla .................u redu je

a Burek u pravu si....slazem se ovo sto si napisao...........ali ja sam morala

Ruana..................melek hanuma

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7614 times
- Been thanked: 17931 times
- Status: Online