Imaš i dvoje djece trebaju u školu .

Moderator: spacebound
Imaš i dvoje djece trebaju u školu .
Cuj dvoje i to tek trebaju u skolu. Necemo se vrijedjati
Razlaz, sa svim posljedicama, koliko god teške i gadne bile i za mene i za nju.
mashallah kazu da je kriticna 7a i 10a pa ti si sad siguran
Mislis li samo na one koji su otkrili ili i na ostale koji su jos uvijek ubijedjeni da nisu prevareni?
bosnjakinja wrote: 19 May 2021, 00:56 ja u komsiluku imala primjer ,zena ga varala s ozenjenim jaranom,nije nista doduse ni uradio samo je plakao cak se htio pomirit,ali ona sama htjela razvod(ne da bi bila s ljubavnikom jer on je ostao sa zenom vec joj muka bilo vec od muza)
znaci nije uvijek ni da mozete birat sta hocete![]()
Ne ja bogomi ... ja se sa svima druzim podjednako.koteljubi_kadnisamtu wrote: 19 May 2021, 03:23 Sve sami moralisti, a kad vidite lijepu zenu i ukaze vam se prilika onda se uvaljujete. Ne mora znaciti da se uvaljujete jer bi s njom u krevet, nego eto fino vam biti u njenom drustvu, iako je ona mozda udata. Muskarci su najveci licimjeri.
nisam licemjerkoteljubi_kadnisamtu wrote: 19 May 2021, 03:23 Sve sami moralisti, a kad vidite lijepu zenu i ukaze vam se prilika onda se uvaljujete. Ne mora znaciti da se uvaljujete jer bi s njom u krevet, nego eto fino vam biti u njenom drustvu, iako je ona mozda udata. Muskarci su najveci licimjeri.
Lijepo se i bar u prolazu ocesati o' njih. Pa zasto ja vozim motor ... vjetar u kosi, miris omorike i mora, a ona ti nabaci sise preko ramena, dje ces bolje ...Pasaga wrote: 19 May 2021, 05:00nisam licemjerkoteljubi_kadnisamtu wrote: 19 May 2021, 03:23 Sve sami moralisti, a kad vidite lijepu zenu i ukaze vam se prilika onda se uvaljujete. Ne mora znaciti da se uvaljujete jer bi s njom u krevet, nego eto fino vam biti u njenom drustvu, iako je ona mozda udata. Muskarci su najveci licimjeri.
idem direktno,umiljato
da se ogrebem,barem za sisu ....
bosnjakinja wrote: 19 May 2021, 00:56 ja u komsiluku imala primjer ,zena ga varala s ozenjenim jaranom,nije nista doduse ni uradio samo je plakao cak se htio pomirit,ali ona sama htjela razvod(ne da bi bila s ljubavnikom jer on je ostao sa zenom vec joj muka bilo vec od muza)
znaci nije uvijek ni da mozete birat sta hocete![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest