Ko je najveci neradnik u moderaciji?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7483 times
- Been thanked: 17451 times
- Status: Offline
Re: Ko je najveci neradnik u moderaciji?
Otiso Mitar. Hajmo sad naci nekog drugog da nam smeta, jel da?
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2468 times
- Been thanked: 4291 times
Jel' Mitar neki konkretan cojk il primjer?

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Maja
- Administrator
Covjek koji sluzi kao primjer. Al dobro, on jest smarao, morao je biti banovan. Ali vidim kamo sve to ide. Jel neko ima drugacije misljenje, nepozeljan je na forumu. Ne moze se otjerati neko s cijim stavovima se ne slazes. Jedino ako bas, evo npr na temi Palestina, pise kako su Palestinci zasluzili to sto im se desava il nesto slicno sto krsi pravila foruma.
Ako ima takvih postova mozete prijaviti pa cemo vidjeti jel za ban.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46693 times
- Been thanked: 8365 times
I poslje mitra mitar

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1334 times
- Been thanked: 1587 times
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Aha, haj nek si ga potegla, mada mislim da on nema veze sa temom, ni prvi ni zadnji koji je popio ban. Druga stvar, ja mislim da ja nisam ni bila na forumu kad je Mitar popio ban, tj da dobar komad vremena ni prije ni poslije nisam bila aktivna, a nikad ni za kog drugog ni nisam navijala da se banuje, i ako se vratis mislim da mozes naci da ja jesam neko ko prijavi post uz obrazlozenje i sad, a i prije to radila, pa ne znam je li se meni bas direktno obracas, ili forumu koji se na mene nadovezaoMaja wrote: 06 Feb 2025, 20:39 Covjek koji sluzi kao primjer. Al dobro, on jest smarao, morao je biti banovan. Ali vidim kamo sve to ide. Jel neko ima drugacije misljenje, nepozeljan je na forumu. Ne moze se otjerati neko s cijim stavovima se ne slazes. Jedino ako bas, evo npr na temi Palestina, pise kako su Palestinci zasluzili to sto im se desava il nesto slicno sto krsi pravila foruma.
A Mitar, je suprotno od nekih pisao svuda i bio problematican na odredjenim temama. Doticna osoba skoro iskljucivo pise na odredjenu tematiku i nicim drugim ne doprinosi forumu sem sto opravdava ono sto sav normalan svijet osudjuje
Sa kojim drugim njegovim se to misljenjem ja mogu ne slagat kad ni na koje druge teme ne iznosi svoje misljenje?
a kad si vec povukla Mitra iz fioke, jel mislis da svi Mitri treba da zasluju isti tretman?
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Maja
- Administrator
Pisalo vas je cetvero jedno za drugim. S tim da imam osjecaj da je Iron mislio na Sijuksa a vas troje Generala. Prvi put kad se neko zalio na Generala, citala sam neke njegove postove. Nisam se slozila s njim, daleko od toga, ali mi nije bio za ban. Ako se u medjuvremenu nesto promijenilo, oslanjam se na Duminja i Behka da reaguju jer ne citam politicke teme.
Al nebitno sad, Mitar, Sijuks, General, citav forum se digne kad neko nije po njihovom standardu. Banovana bosnjakinja, sad i jahja smeta. Samo me cudi kako rocko za kojeg vecina tvrdi da je glup ko qurac
odolijeva banu.
Zna se sta je za bana, ima pravilnik. A ni pod jednim brojem tog pravilnika ne stoji "drugaciji stavovi"
Al nebitno sad, Mitar, Sijuks, General, citav forum se digne kad neko nije po njihovom standardu. Banovana bosnjakinja, sad i jahja smeta. Samo me cudi kako rocko za kojeg vecina tvrdi da je glup ko qurac

Zna se sta je za bana, ima pravilnik. A ni pod jednim brojem tog pravilnika ne stoji "drugaciji stavovi"
- ironman
- sirius
- Has thanked: 23971 times
- Been thanked: 24431 times
Ma nema tu smetanja.
Pravila postoje i drzat ih se.
Ovdje ako forum nije bio tolerantan dovoljno dugo ja ne znam onda ..
Jer nismo slijepi pored ociju znamo kako se prolazi i na drugim forumima za puno manje.
Ne znam jel ovo na moj post referises il slucajno. Od ove postave sad koja pise licno meni niko ne smeta..
Imamo rasprave imam i ja svoje ludosti koje tolerisete ko sa rockom npr ..al i meni je to dosadilo necu vise,valjda..
Stavovi i trebaju bit razliciti pa nismo Borg.
Naravno,postoje i aksiomi..postoje stvari oko kojih nema rasprave jer onda sami sebi pucamo u nogu.
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 561 times
- Been thanked: 818 times
Nije valjda da jahja smeta, pa cojk otvori svoju temu i u njoj pise
Ako koga mozes ignorisat gledajuci po pravilniku, onda je njeg najlakse ignorisat
Ako koga mozes ignorisat gledajuci po pravilniku, onda je njeg najlakse ignorisat
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Drugo je kad neko ljudima smeta, ja uopste ne mislim da bi forumasi banovali druge ljude jer im smetaju, posebno ne Jahju, pa on narod zabavljaMaja wrote: 06 Feb 2025, 21:05 Pisalo vas je cetvero jedno za drugim. S tim da imam osjecaj da je Iron mislio na Sijuksa a vas troje Generala. Prvi put kad se neko zalio na Generala, citala sam neke njegove postove. Nisam se slozila s njim, daleko od toga, ali mi nije bio za ban. Ako se u medjuvremenu nesto promijenilo, oslanjam se na Duminja i Behka da reaguju jer ne citam politicke teme.
Al nebitno sad, Mitar, Sijuks, General, citav forum se digne kad neko nije po njihovom standardu. Banovana bosnjakinja, sad i jahja smeta. Samo me cudi kako rocko za kojeg vecina tvrdi da je glup ko quracodolijeva banu.

Pa dobar neki pravilnik u kom se uklapa negiranje genocida
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
ironman wrote: 06 Feb 2025, 21:09Ma nema tu smetanja.
Pravila postoje i drzat ih se.
Ovdje ako forum nije bio tolerantan dovoljno dugo ja ne znam onda ..
Jer nismo slijepi pored ociju znamo kako se prolazi i na drugim forumima za puno manje.
Ne znam jel ovo na moj post referises il slucajno. Od ove postave sad koja pise licno meni niko ne smeta..
Imamo rasprave imam i ja svoje ludosti koje tolerisete ko sa rockom npr ..al i meni je to dosadilo necu vise,valjda..
Stavovi i trebaju bit razliciti pa nismo Borg.
Naravno,postoje i aksiomi..postoje stvari oko kojih nema rasprave jer onda sami sebi pucamo u nogu.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Ja sam tek skontala da je tema na PF sex 
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Coek nidje drugo ne pise osim na svojim temama, o sebi pri sebituzlak1212 wrote: 06 Feb 2025, 21:11 Nije valjda da jahja smeta, pa cojk otvori svoju temu i u njoj pise

- ironman
- sirius
- Has thanked: 23971 times
- Been thanked: 24431 times
Pa sto neradnik ne stavise pod navodnike...a ja govor odrza jos

dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- pizarro
- Forum [Bot]
- Has thanked: 6103 times
- Been thanked: 7461 times
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2571 times
- Been thanked: 7940 times
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2635 times
- Been thanked: 22018 times
Nema veze.Opet je duminjo.On je i sex zanemario ,sam muti nesta da mu se normalizuje ast,alt i ggt.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Dumketova himnaHAVANA wrote: 08 Feb 2025, 07:00Nema veze.Opet je duminjo.On je i sex zanemario ,sam muti nesta da mu se normalizuje ast,alt i ggt.

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21015 times
- Been thanked: 18995 times
Ja sam samo rekao "da bude nekad" što je činjenica. Tamam posla da treba praviti lov na vještice ili banovati.Maja wrote: 06 Feb 2025, 21:05 Pisalo vas je cetvero jedno za drugim. S tim da imam osjecaj da je Iron mislio na Sijuksa a vas troje Generala. Prvi put kad se neko zalio na Generala, citala sam neke njegove postove. Nisam se slozila s njim, daleko od toga, ali mi nije bio za ban. Ako se u medjuvremenu nesto promijenilo, oslanjam se na Duminja i Behka da reaguju jer ne citam politicke teme.
Al nebitno sad, Mitar, Sijuks, General, citav forum se digne kad neko nije po njihovom standardu. Banovana bosnjakinja, sad i jahja smeta. Samo me cudi kako rocko za kojeg vecina tvrdi da je glup ko quracodolijeva banu.
Francuz je svoje frustracije liječio na drugima svakodnevno uz masu bljuvotina onako generalno. Ne može se ni po čemu porediti.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4206 times
- Been thanked: 3122 times
E, pa ohani malo. Prema toj logici su na primjer tvrdnje da sam ”ja masakriro one kikireze u švedskoj” samo ”drugačiji stav”, a ne provokacija i uvreda? Tu, recimo, nidje bana ni na vidiku nije bilo. A da sad ne spominjem godinu dana dozvoljavanja i tolerisanja ”mijenjanja vjera za večere” i tim i takvim sličnim ”drugačijim stavovima”, koji eto kao nisu ni uvrede ni provokacije. Kako jbm mu kardanfil? I onda sad kad ja ovo navedem tvoj će odgovor biti da “kmečim”. A i to je provokacija za banaMaja wrote: 06 Feb 2025, 21:05 Pisalo vas je cetvero jedno za drugim. S tim da imam osjecaj da je Iron mislio na Sijuksa a vas troje Generala. Prvi put kad se neko zalio na Generala, citala sam neke njegove postove. Nisam se slozila s njim, daleko od toga, ali mi nije bio za ban. Ako se u medjuvremenu nesto promijenilo, oslanjam se na Duminja i Behka da reaguju jer ne citam politicke teme.

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.