Ko je najveci neradnik u moderaciji?

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

Ko je najveci neradnik u moderaciji?

Maja
7
17%
Krokodil Behko
10
24%
spacebound
10
24%
Duminjo
15
36%

Total votes: 42

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7483 times
Been thanked: 17451 times
Status: Offline

Re: Ko je najveci neradnik u moderaciji?

Post by Maja » 06 Feb 2025, 20:15

Otiso Mitar. Hajmo sad naci nekog drugog da nam smeta, jel da?

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2468 times
Been thanked: 4291 times

Post by Nora Ibsenova » 06 Feb 2025, 20:27

Maja wrote: 06 Feb 2025, 20:15 Otiso Mitar. Hajmo sad naci nekog drugog da nam smeta, jel da?
Jel' Mitar neki konkretan cojk il primjer? :D.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 06 Feb 2025, 20:39

Covjek koji sluzi kao primjer. Al dobro, on jest smarao, morao je biti banovan. Ali vidim kamo sve to ide. Jel neko ima drugacije misljenje, nepozeljan je na forumu. Ne moze se otjerati neko s cijim stavovima se ne slazes. Jedino ako bas, evo npr na temi Palestina, pise kako su Palestinci zasluzili to sto im se desava il nesto slicno sto krsi pravila foruma.
Ako ima takvih postova mozete prijaviti pa cemo vidjeti jel za ban.

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 46693 times
Been thanked: 8365 times

Post by ElTriconi » 06 Feb 2025, 20:39

Maja wrote: 06 Feb 2025, 20:15 Otiso Mitar. Hajmo sad naci nekog drugog da nam smeta, jel da?
I poslje mitra mitar :D.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Sioux
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1334 times
Been thanked: 1587 times

Post by Sioux » 06 Feb 2025, 20:47

Imam prekor samo kod izbora vijesti..

Pogled Joca Vujičića

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 06 Feb 2025, 20:52

Maja wrote: 06 Feb 2025, 20:39 Covjek koji sluzi kao primjer. Al dobro, on jest smarao, morao je biti banovan. Ali vidim kamo sve to ide. Jel neko ima drugacije misljenje, nepozeljan je na forumu. Ne moze se otjerati neko s cijim stavovima se ne slazes. Jedino ako bas, evo npr na temi Palestina, pise kako su Palestinci zasluzili to sto im se desava il nesto slicno sto krsi pravila foruma.
Ako ima takvih postova mozete prijaviti pa cemo vidjeti jel za ban.
Aha, haj nek si ga potegla, mada mislim da on nema veze sa temom, ni prvi ni zadnji koji je popio ban. Druga stvar, ja mislim da ja nisam ni bila na forumu kad je Mitar popio ban, tj da dobar komad vremena ni prije ni poslije nisam bila aktivna, a nikad ni za kog drugog ni nisam navijala da se banuje, i ako se vratis mislim da mozes naci da ja jesam neko ko prijavi post uz obrazlozenje i sad, a i prije to radila, pa ne znam je li se meni bas direktno obracas, ili forumu koji se na mene nadovezao

A Mitar, je suprotno od nekih pisao svuda i bio problematican na odredjenim temama. Doticna osoba skoro iskljucivo pise na odredjenu tematiku i nicim drugim ne doprinosi forumu sem sto opravdava ono sto sav normalan svijet osudjuje

Sa kojim drugim njegovim se to misljenjem ja mogu ne slagat kad ni na koje druge teme ne iznosi svoje misljenje?

a kad si vec povukla Mitra iz fioke, jel mislis da svi Mitri treba da zasluju isti tretman?
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 06 Feb 2025, 21:05

Pisalo vas je cetvero jedno za drugim. S tim da imam osjecaj da je Iron mislio na Sijuksa a vas troje Generala. Prvi put kad se neko zalio na Generala, citala sam neke njegove postove. Nisam se slozila s njim, daleko od toga, ali mi nije bio za ban. Ako se u medjuvremenu nesto promijenilo, oslanjam se na Duminja i Behka da reaguju jer ne citam politicke teme.
Al nebitno sad, Mitar, Sijuks, General, citav forum se digne kad neko nije po njihovom standardu. Banovana bosnjakinja, sad i jahja smeta. Samo me cudi kako rocko za kojeg vecina tvrdi da je glup ko qurac :oo odolijeva banu.
Zna se sta je za bana, ima pravilnik. A ni pod jednim brojem tog pravilnika ne stoji "drugaciji stavovi"

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 23971 times
Been thanked: 24431 times

Post by ironman » 06 Feb 2025, 21:09

Ma nema tu smetanja.
Pravila postoje i drzat ih se.
Ovdje ako forum nije bio tolerantan dovoljno dugo ja ne znam onda ..
Jer nismo slijepi pored ociju znamo kako se prolazi i na drugim forumima za puno manje.
Ne znam jel ovo na moj post referises il slucajno. Od ove postave sad koja pise licno meni niko ne smeta..
Imamo rasprave imam i ja svoje ludosti koje tolerisete ko sa rockom npr ..al i meni je to dosadilo necu vise,valjda..
Stavovi i trebaju bit razliciti pa nismo Borg.
Naravno,postoje i aksiomi..postoje stvari oko kojih nema rasprave jer onda sami sebi pucamo u nogu.
dream of spring...
sign of the times...

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 561 times
Been thanked: 818 times

Post by tuzlak1212 » 06 Feb 2025, 21:11

Nije valjda da jahja smeta, pa cojk otvori svoju temu i u njoj pise
Ako koga mozes ignorisat gledajuci po pravilniku, onda je njeg najlakse ignorisat

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 06 Feb 2025, 21:14

Maja wrote: 06 Feb 2025, 21:05 Pisalo vas je cetvero jedno za drugim. S tim da imam osjecaj da je Iron mislio na Sijuksa a vas troje Generala. Prvi put kad se neko zalio na Generala, citala sam neke njegove postove. Nisam se slozila s njim, daleko od toga, ali mi nije bio za ban. Ako se u medjuvremenu nesto promijenilo, oslanjam se na Duminja i Behka da reaguju jer ne citam politicke teme.
Al nebitno sad, Mitar, Sijuks, General, citav forum se digne kad neko nije po njihovom standardu. Banovana bosnjakinja, sad i jahja smeta. Samo me cudi kako rocko za kojeg vecina tvrdi da je glup ko qurac :oo odolijeva banu.
Zna se sta je za bana, ima pravilnik. A ni pod jednim brojem tog pravilnika ne stoji "drugaciji stavovi"
Drugo je kad neko ljudima smeta, ja uopste ne mislim da bi forumasi banovali druge ljude jer im smetaju, posebno ne Jahju, pa on narod zabavlja :D.

Pa dobar neki pravilnik u kom se uklapa negiranje genocida

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 06 Feb 2025, 21:16

ironman wrote: 06 Feb 2025, 21:09
Ma nema tu smetanja.
Pravila postoje i drzat ih se.
Ovdje ako forum nije bio tolerantan dovoljno dugo ja ne znam onda ..
Jer nismo slijepi pored ociju znamo kako se prolazi i na drugim forumima za puno manje.
Ne znam jel ovo na moj post referises il slucajno. Od ove postave sad koja pise licno meni niko ne smeta..
Imamo rasprave imam i ja svoje ludosti koje tolerisete ko sa rockom npr ..al i meni je to dosadilo necu vise,valjda..
Stavovi i trebaju bit razliciti pa nismo Borg.
Naravno,postoje i aksiomi..postoje stvari oko kojih nema rasprave jer onda sami sebi pucamo u nogu.
😂

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 06 Feb 2025, 21:16

Ja sam tek skontala da je tema na PF sex 😂

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:

Post by ElTriconi » 06 Feb 2025, 21:17

tuzlak1212 wrote: 06 Feb 2025, 21:11 Nije valjda da jahja smeta, pa cojk otvori svoju temu i u njoj pise
Ako koga mozes ignorisat gledajuci po pravilniku, onda je njeg najlakse ignorisat
Coek nidje drugo ne pise osim na svojim temama, o sebi pri sebi 🤔

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 23971 times
Been thanked: 24431 times

Post by ironman » 06 Feb 2025, 21:19

Nora Ibsenova wrote: 06 Feb 2025, 21:16 Ja sam tek skontala da je tema na PF sex 😂
Pa sto neradnik ne stavise pod navodnike...a ja govor odrza jos :D.
dream of spring...
sign of the times...

pizarro
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 6103 times
Been thanked: 7461 times

Post by pizarro » 07 Feb 2025, 22:54

duminjo

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2571 times
Been thanked: 7940 times

Post by Duminjo » 08 Feb 2025, 00:57

Nora Ibsenova wrote: 06 Feb 2025, 21:14

Pa dobar neki pravilnik u kom se uklapa negiranje genocida
Ko je i gdje negiro genocid?

HAVANA
Pituljica
Pituljica
Has thanked: 2635 times
Been thanked: 22018 times

Post by HAVANA » 08 Feb 2025, 07:00

Nora Ibsenova wrote: 06 Feb 2025, 21:16 Ja sam tek skontala da je tema na PF sex 😂
Nema veze.Opet je duminjo.On je i sex zanemario ,sam muti nesta da mu se normalizuje ast,alt i ggt.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:

Post by ElTriconi » 08 Feb 2025, 07:58

HAVANA wrote: 08 Feb 2025, 07:00
Nema veze.Opet je duminjo.On je i sex zanemario ,sam muti nesta da mu se normalizuje ast,alt i ggt.
Dumketova himna :haha

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21015 times
Been thanked: 18995 times

Post by Masamune » 08 Feb 2025, 10:40

Maja wrote: 06 Feb 2025, 21:05 Pisalo vas je cetvero jedno za drugim. S tim da imam osjecaj da je Iron mislio na Sijuksa a vas troje Generala. Prvi put kad se neko zalio na Generala, citala sam neke njegove postove. Nisam se slozila s njim, daleko od toga, ali mi nije bio za ban. Ako se u medjuvremenu nesto promijenilo, oslanjam se na Duminja i Behka da reaguju jer ne citam politicke teme.
Ja sam samo rekao "da bude nekad" što je činjenica. Tamam posla da treba praviti lov na vještice ili banovati.

Francuz je svoje frustracije liječio na drugima svakodnevno uz masu bljuvotina onako generalno. Ne može se ni po čemu porediti.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4206 times
Been thanked: 3122 times

Post by Melek » 09 Feb 2025, 05:41

E, pa ohani malo. Prema toj logici su na primjer tvrdnje da sam ”ja masakriro one kikireze u švedskoj” samo ”drugačiji stav”, a ne provokacija i uvreda? Tu, recimo, nidje bana ni na vidiku nije bilo. A da sad ne spominjem godinu dana dozvoljavanja i tolerisanja ”mijenjanja vjera za večere” i tim i takvim sličnim ”drugačijim stavovima”, koji eto kao nisu ni uvrede ni provokacije. Kako jbm mu kardanfil? I onda sad kad ja ovo navedem tvoj će odgovor biti da “kmečim”. A i to je provokacija za bana :D.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Post Reply

Return to “Sex”