butterfly wrote:E sad mi je potaman...tacno sam se isekirala zadnjih 5 mj sve mislila "Kako li ce Boze?"
odoh sad nastaviti sa svojim zivotom

Moderator: Krokodil Behko
butterfly wrote:E sad mi je potaman...tacno sam se isekirala zadnjih 5 mj sve mislila "Kako li ce Boze?"
odoh sad nastaviti sa svojim zivotom
naravno moguce je ako zena drzi do sebe i odrzavanju svog tijela ,pa pogledaj samo Tinu Tarner a ima ih koliko hoces kao primjer.madam Bovary wrote:E ljudi moji....velim ja da trecu dob treba docekati dostojanstveno,ruzno je pokusavati biti sex simbol,sa 60 godina
mrki62 wrote:Žile na nogama samo ukazuju na činjenicu da visoke pete imaju svoj danak, jer Madona dobrih 30 godina koristi visoke pete i visoke pete deformiraju i kičmu , kralježnicu , prekrvaljenje , žile,........... pa i nokte - pozanimajte se drage moje forumašice , kakve sve nedaće čekaju one što godinama hodaju u visokim petama
Kako tebi , tako i ostalim ženama ostavljam ovo http://magazin.net.hr/zdravlje/cipele-v ... nite-zamkenezaboravna wrote:mrki62 wrote:Žile na nogama samo ukazuju na činjenicu da visoke pete imaju svoj danak, jer Madona dobrih 30 godina koristi visoke pete i visoke pete deformiraju i kičmu , kralježnicu , prekrvaljenje , žile,........... pa i nokte - pozanimajte se drage moje forumašice , kakve sve nedaće čekaju one što godinama hodaju u visokim petama![]()
![]()
ne prepadaj me,nosim ja i ravno tek tada kicma lomi
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests