Voli tu tematiku. Moram pogledati ima li na
partisu da mu spremim prije no sto ode
preko okeana.

Moderator: Krokodil Behko
Bla wrote:Kad preskačeš strane, a i godine
I Deadwood sam odgledao, s tim da sam bio samo djelimično impresioniranBla wrote:Pa jesi li gledao onu čiji si avatar nosio dugo vremena, "Deadwood"?
zatim, "Hell on Wheels"
Obje su pravo dobre s tim da je prva fantastična.
A ja sam rekaoBla wrote:danas je počela jedna mini serija od 3 epizode, kontam se uspavljivati prvom
Texas Rising
Znači nije bila dostupna tad ili je bar ja nisam uspio izguglatiKrokodil Behko wrote:Na žalost, nema je online - nigdje.
Vjerovatno ovi naši pirati nisu još uvijek čuli za tu seriju.
uvijek_kontra wrote:Ima na Partisu. Mogu ti ja poslat pass
pa proas uci da skines sebi?
Ma mogu ja komotno iz početka sve krenuti. Slabo čega se sjećam.Krokodil Behko wrote:A ti idi gledaj opet
Krokodil Behko wrote:Meni je u ovoj mini seriji (cca 5 sati) Kevin Costner bio tako jak, da mu jednostavno treba skinuti kapu. On je imao mnogo dobrih filmova. U ovoj seriji, veličina njegove uloge je ta, što je glumio vođu klana Hatfield (Devil Anse Hatfield - lik ) ali tako realistično i tako besćutno je žrtvovao sve što bi bilo makar i za milimetar iznad shvatanja, iznad smisla življenja, iznad imidža, iznad potpune nemilosrdnosti njegovog lika.
Dok ga gledate kako strijelja četiri sina svog protivnika, sve čega se možete sjetiti, jesu hladnokrvne egzekucije iz Kum 1. Ambijent cjelokupne serije, potpuno realističan, a sami događaji su do kraja istiniti.
Predlažem (potencijalnim znatiželjinicma) da ako je online gledanje, nek potraže na sajtu Filmoljupci, pošto imaju one velike playere openload.
Maja wrote:Danas gledala. Malo neobican western.
Akcenat stavljen na ljubomoru ostavljene zene.
http://m.imdb.com/title/tt0047136/
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests