Sheval wrote:Dominantan sam u zalijevanju cvijeća.
evo pravog muskaraca koji se ne stidi i nema problem sa svojim polozajem i ulogom
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sheval wrote:Dominantan sam u zalijevanju cvijeća.
nl74 wrote:poglavica odgovara:ipak bi je pustio da bude dominantna u toj stvari a ostalo da zajebem nema šanse ipak imam veliko ali baš velikooo samopouzdanje u sebe pa tako nema šanse da kažem"ženo pomagaj ,šta ćemo"

Žena pada na zgodnog muškarca, koji je pomalo divlji, a pomalo romantičan, koji je pomalo zločest, i često nepredvidljiv. Za kojim trči hrpa drugih žena, a on gleda samo nju.Jel u braku il' u mraku...
Odlicno poslozene karakteristike pozeljnog dominantnog muskarca; mozda jedino ta, "on gleda samo nju", da je upitna, no nejse ...Jonas wrote:Peggy Sue kaze:Žena pada na zgodnog muškarca, koji je pomalo divlji, a pomalo romantičan, koji je pomalo zločest, i često nepredvidljiv. Za kojim trči hrpa drugih žena, a on gleda samo nju.Jel u braku il' u mraku...
I onda, kad dobije takvog muškarca, i uđe s njim u ozbiljnu vezu, brak, onda joj sve to počne smetati. Jer on je previše divlji, previše zločest, i potpuno nepredvidljiv, a za njim i dalje trči hrpa drugih žena, što nju izluđuje. Dakle, ON se mora promijeniti.
E, kad se on lijepo smiri, ne izlazi više toliko van, ne radi više ludosti, uđe u onaj "veza-ritam" brak, onda joj počne smetati ta monotonija. Jer on nije više "onaj stari", ne trudi se više toliko oko nje, ne iznenađuje je više ponekim sitnim ludostima, ne izvodi je nigdje. Dakle, ON se mora podhitno promijeniti.
Ne slazem se s tobom. Mozda zato sto sam odrasla u porodici u kojoj ne pstoji dominantna osoba, i sto smo nas 4 (roditelji, sestra i ja) sve skoro odluke donosili razgovarajuci jedni s drugimaTempy wrote:Cijeli život je bespoštedna borba za dominaciju htjeli mi o priznati ili ne.

Koja ba ravnopravnost.Jonas wrote:Čini mi se da je ravnopravnost u braku najrasprostrenije uvjerenje na forumu, pa ako ima forumaša kojima je veza takva neka se jave i kažu kako su podjelili uloge.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest