ima soka od visanja jos, pekmeza i slatka od sljiva , slatko od dunja
al' nemoj sve,ostavi i meni malo

Ovo me podsjeti na ono predratno doba, svi neke zalihe kupovali...Trepavica wrote:Teglice spremne , jos samo da zima dođe ..
Pa iskreno..ja jedva cekam da se tegle ohlade...da ih mogu opet otvoriti...Bla wrote:Ovo me podsjeti na ono predratno doba, svi neke zalihe kupovali...Trepavica wrote:Teglice spremne , jos samo da zima dođe ..
A jedan komšija prokomentarisa: "da se više hoće zaratiti da navalim na onaj keks"
Na kraju će to ipak biti šleper...Julia-Klara wrote:dobro si...bice sarene salate, kupusa, mozda i suhog mesa
ima soka od visanja jos, pekmeza i slatka od sljiva , slatko od dunja
Zeleni paradajz je dobar kad se citav pokiseli (bez rezanja) , pa nakon dosta vremena pocne crveniti od kiseline e tad je ubica bomba dobarMaja wrote:Jednom sam jela ovaj zeleni paradajz i bio mi je prekiseo. Doduše, svaka kupovna salata je prekisela.
Je li kakav domaći?
Jeste! Bravo. Veoma studiozno zapažanjeRum wrote:Zeleni paradajz je dobar kad se citav pokiseli (bez rezanja) , pa nakon dosta vremena pocne crveniti od kiseline e tad je ubica bomba dobarMaja wrote:Jednom sam jela ovaj zeleni paradajz i bio mi je prekiseo. Doduše, svaka kupovna salata je prekisela.
Je li kakav domaći?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest