Pa jesam, i to u onoj zapadnojKrokodil Behko wrote:Pa đe ti živiš ženska glavo? Jesil sigurna, da si se rodila u Bosni?

Pa jesam, i to u onoj zapadnojKrokodil Behko wrote:Pa đe ti živiš ženska glavo? Jesil sigurna, da si se rodila u Bosni?
Protiv ušiju.Zar imaju i prskane ruže?
Čuj to. Zato sam ja vidjela kraj drveta zove i zmiju i blavora.SaraSara wrote: a zovu ne berem....kazu da zmije vole miris zove i od tada i ne prilazim zovi
...jel ovo od ...ruze...?Maja wrote:Degustacija. Dobar
bezvezegreeneyes wrote:Prvi put čujem da ima sok od ruže.
Hvala druze, kvalitet i cistoca su zagarantovani. Iza moje kuce, u basti berem.Terasa svjesti wrote:Nela poslao sam ti PP samo da ti nešto napomenem, obrati paćnju gdje i na kojem mjestu bereš zovu, bitan je njen kvalitet i čistoća .
E takav sam i ja imala,ono samo promijesas povremeno i stoji cini mi se 24 sata.Sad sam vec i zaboravila,ako nadjem recept stavicu.Julia-Klara wrote:Nela pitacu mamu kako pravi pa ti javiti, zvacu je veceras svakako.
Koliko znam (i sjecam se) nema nikakvog prokuhavanja a ne mora stojati u frizideru
Zovu brati min 5 dana iza kiseNela wrote:Hvala druze, kvalitet i cistoca su zagarantovani. Iza moje kuce, u basti berem.Terasa svjesti wrote:Nela poslao sam ti PP samo da ti nešto napomenem, obrati paćnju gdje i na kojem mjestu bereš zovu, bitan je njen kvalitet i čistoća .
Sto to?Rum wrote: Zovu brati min 5 dana iza kise
Da bi bio dobar sok kisa sapere ono zuto glavnoNela wrote:Sto to?Rum wrote: Zovu brati min 5 dana iza kise
Hvala vam svima
Terasa svjesti wrote:Da si bliže ubro bi ti ja zovu saro a zauvrat bih od tebe uzo koju reznicu ruže u jesen pa je uboo u zemlju , garant bi se primila .
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests