Osim toga, pravi burek treba znati i napraviti, a mi sada ipak govorimo o tvorničkim sranjima.
Moderator: Krokodil Behko
Laganini nije jos probao Leskovacki cevap..........drugrankovic wrote:burek kroacijski? to ko shljiva slovenacka...
zna se ko je majtsor za burek u ovom regionu, bosna i srbija, al niko ni vama ne brani da se trudite...
..zbilja si se izblamirao s ovim...radeta62 wrote:Laganini smanji ugodjaj, da vas mi srbi i bosnjaci ne pustimo da pevate i glumite kod nas niko nebi cuo za vas....
A gde nastupate van Hrvatske...laganini wrote:..zbilja si se izblamirao s ovim...radeta62 wrote:Laganini smanji ugodjaj, da vas mi srbi i bosnjaci ne pustimo da pevate i glumite kod nas niko nebi cuo za vas....![]()
Hrvatska kultura i umetnost...drugrankovic wrote:u australiji... kenguri placu za njima...
cuj hrvatski film...
A da se ti malo prestaneš baviti hrvatskom... Pojest će te kompleksi, otpasti će ti brada od mukeradeta62 wrote:Hrvatska kultura i umetnost...drugrankovic wrote:u australiji... kenguri placu za njima...
cuj hrvatski film...
...jos kad se tome doda srpska sila...radeta62 wrote:Hrvatska kultura i umetnost...drugrankovic wrote:u australiji... kenguri placu za njima...
cuj hrvatski film...
Nisu to kompleksi to su refleksi na temu...storm wrote:A da se ti malo prestaneš baviti hrvatskom... Pojest će te kompleksi, otpasti će ti brada od mukeradeta62 wrote:Hrvatska kultura i umetnost...drugrankovic wrote:u australiji... kenguri placu za njima...
cuj hrvatski film...
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests