Ne volemArthur Dent wrote: 29 Jan 2023, 19:53neces?onda namah odustajem! pravim kvrgusu. to je ono razljevak i piletina, jel tako? hah, tako je!
![]()
![]()

Kvrgusu sam ovdje u muhadjerluku naucila praviti I jesti, nije lose brzo se napravi jos brze pojede

Ne volemArthur Dent wrote: 29 Jan 2023, 19:53neces?onda namah odustajem! pravim kvrgusu. to je ono razljevak i piletina, jel tako? hah, tako je!
![]()
![]()
gledao sam ja kako to ide.. ono se zaprzi meso, ba fino da bude. izvadi meso, i u ono salije tijesto, pa onda poreda ono meso opet. volim plaho.. uh i kiselo mlijeko uz to...immuno wrote: 29 Jan 2023, 19:55Ne volemArthur Dent wrote: 29 Jan 2023, 19:53
neces?onda namah odustajem! pravim kvrgusu. to je ono razljevak i piletina, jel tako? hah, tako je!
![]()
![]()
Kvrgusu sam ovdje u muhadjerluku naucila praviti I jesti, nije lose brzo se napravi jos brze pojede![]()
pa jes.. i mi smo svasta jeli uz rat.immuno wrote: 29 Jan 2023, 19:57 Danas saznam od jednog poguzije da ima I sarma od dobro mladog lisca bukve, ukus slican japraku![]()
Vanilla wrote: 29 Jan 2023, 19:46
Stavim jos koji listic suhog mesa.
Screenshot_20230129-194407_Photos.jpg
Evo bas je pripremam po ovom receptu, pa javim utiske
Samo sto ja stavim i suho meso....
Pa i ja
Kakvi su rezultati, jesi li zadovoljna ili se još kuha
Kuha se
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests