Heidi wrote: 28 Nov 2019, 11:24
Ma ja Imam taj tick sa cipelama. Sta znam. Kad bi nam neko dosao u goste, prvo bih pregledala obucu I tako znala s kim imam posla. Tako sam mislila. Da li su ohabane, iskrivljene od sirokih stopala, pa se spic pokupi ko puz, prljave, uglancane i sta sve ne. Mirisala nisam, taman posla, ali sam imala faible, sto bi rekli francuzi, da pljunem u cipelu ako mi se gost nije svidio.
Imala sam tu jednu bijednu strinu, bila je mnogo zlobna. Vazda je nesto perfidno dobacivala mojoj dobroj I kulturnoj mami, skupljenih ociju, I onaj dlakavi mladez joj zaigra od radosti da nekog ukanali. Da se mogla tako gubiti tecnost u tijelu, umrla bih je koliko sam jos cipela ispljuvala.
Jasno je da se nismo voljele. Za mene je govorila da sam cudno dijete. Bijednica jedna smrdljivih kunduretina!!!
ima i toga sa cipelama... znam da si gledala fargo, bas dosta kadrova u fargu ide na cipele, pogotovo kad se neki lik tek pojavi u seriji da znamo s kim imamo posla haha
prva epizoda, razlika izmedju lorna i lestera
article-0-1D2338FD00000578-9_634x440.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.