Magic War

Islam, Budizam, Kršćanstvo, hodže, popovi....
Post Reply
Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Re: Magicni Experimente

06 Apr 2016, 18:46

Remzudin wrote:
Maja wrote:Sad ces vidjet kad se Remzo javi, ip Havaji :cvike
ma kakvi Havaj !
ja bi se u Bosni umisao u politiku i gledao bi,kako bi bio presednik.
Svak bi imao dobar poso da nitko nebi trozio misljenje otici negdje u inostranstvo.
E Remzo...
Cak je i Lovrakov Ljuban znao ekonomisati i politiku bolje voditi od nasih mamlaza i smradova..
Kletio ne kletio isto nam se pise...

Eno u Zagrebu se rupetina razvalila...
Ma znam da nisi ti carke baco....a i Nosttadamus je strahovao za zivot..
Ziv ti nama bio i ....i najbolji si.... :biba
Ak me iko nasmijo, ti jesi....a smijeh je lijek..
Ko kobila se smijem...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

Fazlija
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

10 Apr 2016, 17:38

Remzudin wrote:Ja mogu samo kletiti i producirati nesrece i katastrofe. Malo vulkana i zemljostresa - i to je sve.
Remzo, samo veliki ljudi s lakocom priznaju svoje zablude. Zato tvoja izjava da ne mozes utjecati na Loto svjedoci ustvari o tvojoj ljudskoj velicini. A to je bitnije od svake magije i moci. Ljudi te cijene bas zbog te tvoje iskrenosti i postenja.

A sto se tice tih velikih nesreca, ne znam bas, nisam siguran, da ti pravo kazem, da i to nisu bile puke slucajnosti. Uvijek se desavaju neke nesrece, i onda se to slucajno pogodi. Udarao si recimo na Srbiju, povelika zemlja, uvijek ce biti nekih losih vijesti s te strane (kao i dobrih). Nije izvjesno da se to bas desilo zbog tebe.

Ja bih ti vjerovao kada bi ti recimo usmjerio svoje moci na jedan izdvojen cilj, pa da vidimo sto ce biti. Evo recimo da udaris usko ciljano na hram Svetog Save u Beogradu. Pa onda da vidimo hoce li u narednih 7 dana biti kakvih vijesti da se nesto desilo. Pa kada se nista ne desi, da se ostavis tih plamenika, padela i igala, a ljudi te i onako vole zbog postenja i iskrenosti koju nosis u sebi.

To me podsjeca na jednu zgodu iz zitja Sv.Franje Asiskog - bio jedan covjek koji se jako brinuo hoce li ga mozda kada opsjest djavli i zlodusi. Sv.Franjo mu rece da nadje neki cist proplanak daleko od naselja te da tamo ode i na sav glas poziva djavle i zloduhe da ga opsjednu. Covjek ucini tako, ali kada je nakon nekoliko sati zazivanja vidio da se nista nije desilo, vrati se smiren do Sv.Franje.

Tako i ti Remzo, izdovji neki vrlo prepoznatljiv cilj, pa na njemu izvedi pokus. I kada se naravno nista ne desi, da se lijepo druzimo ko' ljudi.
http://forum.srednjiput.rs/

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

10 Apr 2016, 17:43

Ama nas Remzo je ko carobnjak iz Oza...dobar covjek al los carobnjak jelte...i odlican zabavljac ..kud ces bolje..pa ja...ma neka igala..nitko me nije nasmijao ko Remzo.... :pusi

Fazlija
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

10 Apr 2016, 18:13

Remzo je ustvari - naucnik! On kroz javno dokumentirane pokuse odbacuje sve ono sto ne radi i usvaja samo ono sto radi...

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

10 Apr 2016, 21:19

Fazlija wrote:Remzo je ustvari - naucnik! On kroz javno dokumentirane pokuse odbacuje sve ono sto ne radi i usvaja samo ono sto radi...
:jok .ebo danasnje nauke na uzorku od 50 ljudi.....doduse ja ne znam kolko mas je tu tacno ali Remza je pevenstveno umjetnik... :kafa

Remzudin
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 260 times
Been thanked: 416 times

10 Apr 2016, 22:03

Fazlija wrote:
Remzudin wrote:Ja mogu samo kletiti i producirati nesrece i katastrofe. Malo vulkana i zemljostresa - i to je sve.
Remzo, samo veliki ljudi s lakocom priznaju svoje zablude. Zato tvoja izjava da ne mozes utjecati na Loto svjedoci ustvari o tvojoj ljudskoj velicini. A to je bitnije od svake magije i moci. Ljudi te cijene bas zbog te tvoje iskrenosti i postenja.

A sto se tice tih velikih nesreca, ne znam bas, nisam siguran, da ti pravo kazem, da i to nisu bile puke slucajnosti. Uvijek se desavaju neke nesrece, i onda se to slucajno pogodi. Udarao si recimo na Srbiju, povelika zemlja, uvijek ce biti nekih losih vijesti s te strane (kao i dobrih). Nije izvjesno da se to bas desilo zbog tebe.

Ja bih ti vjerovao kada bi ti recimo usmjerio svoje moci na jedan izdvojen cilj, pa da vidimo sto ce biti. Evo recimo da udaris usko ciljano na hram Svetog Save u Beogradu. Pa onda da vidimo hoce li u narednih 7 dana biti kakvih vijesti da se nesto desilo. Pa kada se nista ne desi, da se ostavis tih plamenika, padela i igala, a ljudi te i onako vole zbog postenja i iskrenosti koju nosis u sebi.

To me podsjeca na jednu zgodu iz zitja Sv.Franje Asiskog - bio jedan covjek koji se jako brinuo hoce li ga mozda kada opsjest djavli i zlodusi. Sv.Franjo mu rece da nadje neki cist proplanak daleko od naselja te da tamo ode i na sav glas poziva djavle i zloduhe da ga opsjednu. Covjek ucini tako, ali kada je nakon nekoliko sati zazivanja vidio da se nista nije desilo, vrati se smiren do Sv.Franje.

Tako i ti Remzo, izdovji neki vrlo prepoznatljiv cilj, pa na njemu izvedi pokus. I kada se naravno nista ne desi, da se lijepo druzimo ko' ljudi.

pa sigurno moram biti iskren prema sebi za istinu,njemci kazu za to "selbstkritik".

ali,da se obradim jos jednom tebi u vezi svacanja !!!

Ja nisam dosao ovde kod vas da se pokazujem ili da se pravim vazan,nego da ja vam njesto pokazem.
Ja znam za sebe i svoju mogucnost i znam sta mogu i sta nemogu,a to sta sam vam pokazao sta sam
u drugim mjestima i forumima postavio to su objektivni resultate koje trebaju da sluze kao jedan dokaz
za druge ljude i narod da krenu u jednu inicijativu da pocinju s svojim inovacijama.

Eh,sta to znaci ?
to znaci,ako Narod vidi da moje udare imaju uspijeh onda bi trebala kod nji krenti jedna animiracija
s time se isto baviti na taj nacin "ako to kod Remze funkcijonira,mozda bi to i kod mene funkcijoniralo"

jesil razumjo ?

Svak ima jednu nadnaravnu moc i kod svakoga je drugacija,samo sto svi ne znaju da je imaju !
A ono sa onim pendlovanjem s Lancicom preko glave,to je jedna mogucnost kako da se aktivira
ta moc.Samo treba svak za sebe pronaci kakvu moc on ili ona ima !
Ja npr. nemam telepatiju ili telekinetiku,ali mozda to ima neko drugi ?
Sta vas koci,sto ne isprobavate ? ja sam jos ziv.

Nemoj te da vas koce one price sta stare uvek govore:" sve sta radis,to se vraca tebi nazad" - to je Bullshit !!!
Ne vraca se tu nista,da bi se vracalo sve ono meni nazad sta sam do sad radio,trebao bi davno biti mrtav.
To su sve price od kukavica i od oni koji su ljubomornu koju nemaju hrabrost svoj zivot sebi uzeti
u ruke,pa gledaju da i ti nista ne uspijes.

Nisam ja djete i ne trazi od mene uspjesne dokaze,nego kreni ti da nesto uradis.
Ako se bojite promjena,onda cu ja vam diktirati zivot.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4304 times
Been thanked: 3219 times

10 Apr 2016, 22:08

Iskreno se nadam da ovdje nije heroin u pitanju :(
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Remzudin
Inventar foruma
Inventar foruma

10 Apr 2016, 22:17

Melek wrote:Iskreno se nadam da ovdje nije heroin u pitanju :(
hej !!!

je ne trosim nikakve droge,ja imam cak i od doktora dozivotnu zabranu konzumiranje alkohola.

Ja sam absolutno svesan o sebi i o onom sta radim.

Ja sam cak bio kod psihologa,neurologa i radiologa na pregled.
Slikali su mi glavu i kontrolirali krv,i nitko od nji nema odgovor jer nitko od nji nije imao dodir i iskustvo u zivotu sa takvim fenomenom.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4304 times
Been thanked: 3219 times

10 Apr 2016, 22:18

:sok

Ok, dobro.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Remzudin
Inventar foruma
Inventar foruma

10 Apr 2016, 22:26

Biba wrote:
Fazlija wrote:Remzo je ustvari - naucnik! On kroz javno dokumentirane pokuse odbacuje sve ono sto ne radi i usvaja samo ono sto radi...
:jok .ebo danasnje nauke na uzorku od 50 ljudi.....doduse ja ne znam kolko mas je tu tacno ali Remza je pevenstveno umjetnik... :kafa
eeeeh,moment,stani malo !!!

ne lezi to meni u kontekstu da ovdje za Narod postavljam jednu vrst art of performence,nego djelim resultate iskustva.
Faktno je,da baratanje s magijom je jedna vrst umjetnost s kojom svak nemoze baratati.
Ja se bavim s tim vec 25 Godina i jos do dan danas nemam punu kontrolu prema tome,jer tu nema skole za to kao autoskola.
Svak uci tu za sebe.

Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3483 times

10 Apr 2016, 22:28

:D. :D. :D.

@Remzo, ne daj se ti omesti @Melek je ljubomoran, kad bi imao tvoje moći u svoju bi šumu mogao navući razne divljači .... :zubi
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce

Fazlija
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

10 Apr 2016, 22:53

Remzo, stamburaj ti meni neki konkretan objekt, recimo... Kip slobode u New Yorku, ili Kosi toranj u Pisi ili jos jedared satri most u Mostaru ili tako nesto konkretno, pa cu ti ja vjerovati da to tvoje radi.

Do tada ne vjerujem, isto ko Loto.

Udaro' si na Vucica, pa nista, ziv je i zdrav. Nisi me nesto uvjerio da to radi.

Dakle, ili se ostavljaj toga, ili dokazi da radi.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1629 times
Been thanked: 3037 times

10 Apr 2016, 23:36

Remzo je sa džinnima.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

11 Apr 2016, 12:20

Remzoooo, ma nisi ti nikoga ukletio...al eto imas neku drugu moc...ja cim vidim tvoj post - poletim ko guja na svracice iz Sume Striborove...a to s pravopis tj. bez pravopis ti je pravo dobra fora majke mi :ok

Remzudin
Inventar foruma
Inventar foruma

11 Apr 2016, 19:04

Fazlija wrote:Remzo, stamburaj ti meni neki konkretan objekt, recimo... Kip slobode u New Yorku, ili Kosi toranj u Pisi ili jos jedared satri most u Mostaru ili tako nesto konkretno, pa cu ti ja vjerovati da to tvoje radi.

Do tada ne vjerujem, isto ko Loto.

Udaro' si na Vucica, pa nista, ziv je i zdrav. Nisi me nesto uvjerio da to radi.

Dakle, ili se ostavljaj toga, ili dokazi da radi.

Ti si me malo razocarao,jer sam status tvoje intelligencije na jedan malo veci stepen postavio.
Mislio sam da ces traziti da Biba dobije novu vezu u zivotu i da se Heidi i Zagorga udaju za bogataze i da
mogu troziti millione !!!....a ti - ti trazis stvorenje neke katastrofe.
Bogami takvu glupost nisam ocekivao od tebe ! al haj nema veze,ja cu se potruditi da dobijes koju katastrofu.

Ako nemas nista protiv,mislio sam da isprobavam jednu atomsku bombu ? nebi li Bog dao da detonira i da
pravi jedan posteno dobar dzumbus.

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

11 Apr 2016, 19:07

Remzooooo, ljubi te Biba....ja cu tebi jednom napisati svoju zelju....kad budem hotjela biti banirana, a ti tu zelju mozes ispuniti...
Mani se ti veza i vezica a pogotovo Bibinih...za to nisu potrebne carolije...ha ja.... :naklon

Remzudin
Inventar foruma
Inventar foruma

11 Apr 2016, 19:15

Biba wrote:Remzooooo, ljubi te Biba....ja cu tebi jednom napisati svoju zelju....kad budem hotjela biti banirana, a ti tu zelju mozes ispuniti...
Mani se ti veza i vezica a pogotovo Bibinih...za to nisu potrebne carolije...ha ja.... :naklon
Meni je potrebo samo jedan pogled na dlan lijeve ruke,i ja vidim sve tvoje zelje bez rijeci.
Snimak mora imati optimalnu velicinu pixela,da se vide linije na ruci.
Ja cak mogu i tvoj zivot namjestiti na jedan put koji zelis.

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

11 Apr 2016, 21:50

Dragi Remzo, znas li ti sta znace linije koje se racvaju...
Ne vjerujem ja u dlanove al meni je davno zaracvano..
Dragi Remzo, od srca ti fala ali ni sto takvih magicara meni pomoci ne mogu...samo ja sama..kontas dusice nasa neiskvarena :ljub

Fazlija
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

17 Apr 2016, 19:22

Remzudin wrote:Ti si me malo razocarao,jer sam status tvoje intelligencije na jedan malo veci stepen postavio.
Mislio sam da ces traziti da Biba dobije novu vezu u zivotu i da se Heidi i Zagorga udaju za bogataze i da
mogu troziti millione !!!....a ti - ti trazis stvorenje neke katastrofe.
Bogami takvu glupost nisam ocekivao od tebe ! al haj nema veze,ja cu se potruditi da dobijes koju katastrofu.

Ako nemas nista protiv,mislio sam da isprobavam jednu atomsku bombu ? nebi li Bog dao da detonira i da
pravi jedan posteno dobar dzumbus.
Ma napravi sto god hoces, samo da se nesto konacno dogodi od toga svega. Napravi eksperiment, tjedan dana rok - rezultat. S Lotom smo vidjeli da ne radi. Sad napravi na sta god hoces, pa da vidimo. Moje misljenje je da bi se trebao ostaviti tih igara sa iglama, jer to ocito ne radi, i prionuti trazenju puta za razvoj prave magije ljubavi i blagonaklonosti.

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

17 Apr 2016, 19:31

Joj Fazlija sad si me tek razocarao...cccc...pa jadni mi ak Remzinu magiju moramo cekati...ha ja..
Svaka njemu cast....on je nas forumski Tesla al sve je to samo u prici...bajki jelte :perezube
Ma ja mislim da ni Tesla nije znao nasmijati ko Remzo....neponovljiv nas Remza...
Ne bi ja njega citala da nije zanimljiv pa kad bi mi neko dijamantove poklonio :p

A nisam vala ni sigurna bas da cemo zivit sretno do kraja forumskog zivota..
Ja sam prznica a tu carke ne pomazu :jok

Post Reply

Return to “Religija”