Fazlija wrote:Remzudin wrote:Ja mogu samo kletiti i producirati nesrece i katastrofe. Malo vulkana i zemljostresa - i to je sve.
Remzo, samo veliki ljudi s lakocom priznaju svoje zablude. Zato tvoja izjava da ne mozes utjecati na Loto svjedoci ustvari o tvojoj ljudskoj velicini. A to je bitnije od svake magije i moci. Ljudi te cijene bas zbog te tvoje iskrenosti i postenja.
A sto se tice tih velikih nesreca, ne znam bas, nisam siguran, da ti pravo kazem, da i to nisu bile puke slucajnosti. Uvijek se desavaju neke nesrece, i onda se to slucajno pogodi. Udarao si recimo na Srbiju, povelika zemlja, uvijek ce biti nekih losih vijesti s te strane (kao i dobrih). Nije izvjesno da se to bas desilo zbog tebe.
Ja bih ti vjerovao kada bi ti recimo usmjerio svoje moci na jedan izdvojen cilj, pa da vidimo sto ce biti. Evo recimo da udaris usko ciljano na hram Svetog Save u Beogradu. Pa onda da vidimo hoce li u narednih 7 dana biti kakvih vijesti da se nesto desilo. Pa kada se nista ne desi, da se ostavis tih plamenika, padela i igala, a ljudi te i onako vole zbog postenja i iskrenosti koju nosis u sebi.
To me podsjeca na jednu zgodu iz zitja Sv.Franje Asiskog - bio jedan covjek koji se jako brinuo hoce li ga mozda kada opsjest djavli i zlodusi. Sv.Franjo mu rece da nadje neki cist proplanak daleko od naselja te da tamo ode i na sav glas poziva djavle i zloduhe da ga opsjednu. Covjek ucini tako, ali kada je nakon nekoliko sati zazivanja vidio da se nista nije desilo, vrati se smiren do Sv.Franje.
Tako i ti Remzo, izdovji neki vrlo prepoznatljiv cilj, pa na njemu izvedi pokus. I kada se naravno nista ne desi, da se lijepo druzimo ko' ljudi.
pa sigurno moram biti iskren prema sebi za istinu,njemci kazu za to "selbstkritik".
ali,da se obradim jos jednom tebi u vezi svacanja !!!
Ja nisam dosao ovde kod vas da se pokazujem ili da se pravim vazan,nego da ja vam njesto pokazem.
Ja znam za sebe i svoju mogucnost i znam sta mogu i sta nemogu,a to sta sam vam pokazao sta sam
u drugim mjestima i forumima postavio to su objektivni resultate koje trebaju da sluze kao jedan dokaz
za druge ljude i narod da krenu u jednu inicijativu da pocinju s svojim inovacijama.
Eh,sta to znaci ?
to znaci,ako Narod vidi da moje udare imaju uspijeh onda bi trebala kod nji krenti jedna animiracija
s time se isto baviti na taj nacin "ako to kod Remze funkcijonira,mozda bi to i kod mene funkcijoniralo"
jesil razumjo ?
Svak ima jednu nadnaravnu moc i kod svakoga je drugacija,samo sto svi ne znaju da je imaju !
A ono sa onim pendlovanjem s Lancicom preko glave,to je jedna mogucnost kako da se aktivira
ta moc.Samo treba svak za sebe pronaci kakvu moc on ili ona ima !
Ja npr. nemam telepatiju ili telekinetiku,ali mozda to ima neko drugi ?
Sta vas koci,sto ne isprobavate ? ja sam jos ziv.
Nemoj te da vas koce one price sta stare uvek govore:" sve sta radis,to se vraca tebi nazad" - to je Bullshit !!!
Ne vraca se tu nista,da bi se vracalo sve ono meni nazad sta sam do sad radio,trebao bi davno biti mrtav.
To su sve price od kukavica i od oni koji su ljubomornu koju nemaju hrabrost svoj zivot sebi uzeti
u ruke,pa gledaju da i ti nista ne uspijes.
Nisam ja djete i ne trazi od mene uspjesne dokaze,nego kreni ti da nesto uradis.
Ako se bojite promjena,onda cu ja vam diktirati zivot.