DA TE METNEM?

Moderator: spacebound
hahahha, da me metnes?Heidi wrote:morena, tvoj je -> hahhahahhah ??
DA TE METNEM?
Krokodil Behko wrote:I kako će se sad zvati ova tema pošto MSN više nema?
Meni je to svejedno. Npr, ti me imaš na svojoj mreži kontakata i pišep mi sa msnpaparaci wrote:Krokodil Behko wrote:I kako će se sad zvati ova tema pošto MSN više nema?
MSN history![]()
jos postoji, majstore. nismo svi "poletili" aktualizirati na skype.
momak je napredan.. sta cespaparaci wrote:Krokodil Behko wrote:I kako će se sad zvati ova tema pošto MSN više nema?
MSN history![]()
jos postoji, majstore. nismo svi "poletili" aktualizirati na skype.
Gospođa Brams wrote:A što ako ne želim sudjelovati u tom perverznom sparivanju msn-skype hibrida?
MSN kao takav mi je prirastao srcu i ne bih htjela da se tako drastično mijenja.
ah,nadala sam se da je opcionalnoVeca wrote:Gospođa Brams wrote:A što ako ne želim sudjelovati u tom perverznom sparivanju msn-skype hibrida?
MSN kao takav mi je prirastao srcu i ne bih htjela da se tako drastično mijenja.
......oni ce te spojiti,htjela ti ili,ne!
Nije. Mene su prevarili već prije 20 dana.Gospođa Brams wrote:ah,nadala sam se da je opcionalnoVeca wrote:Gospođa Brams wrote:A što ako ne želim sudjelovati u tom perverznom sparivanju msn-skype hibrida?
......oni ce te spojiti,htjela ti ili,ne!
Ako se nisi sjetila da skineš nove update za skype onda naravno da ti ne fercera skype.Veca wrote:...haman moze,samo nije niko,on!...izbaci mi da se prijavim sa istom adresom na skype,ali ja necu!
![]()
Mislim da u tome jeste štos. Msn ne bi ni trebao raditi - ukinut je.mario_cro wrote:Nije im uspjela ta "sinkronizacija" ,barem meni. Spojio acc-ove i opet mi pokazuje samo od skype.Dok naprimjer radi ako se ulogiram u skype sa msn-om.
ma nemoj.. a sta ce bit sa mojom email adresom... nije niko reko da se ukida hotmail nego msn kao messengerKrokodil Behko wrote:Ako se nisi sjetila da skineš nove update za skype onda naravno da ti ne fercera skype.Veca wrote:...haman moze,samo nije niko,on!...izbaci mi da se prijavim sa istom adresom na skype,ali ja necu!
![]()
Tek nakon učitavanja novih updata, bit će izvrđeno spajanje msn i skype.
Mislim da u tome jeste štos. Msn ne bi ni trebao raditi - ukinut je.mario_cro wrote:Nije im uspjela ta "sinkronizacija" ,barem meni. Spojio acc-ove i opet mi pokazuje samo od skype.Dok naprimjer radi ako se ulogiram u skype sa msn-om.
dakle sve kontakte prebace na skype htjeli to ili ne.
To je ono što Luna ne može da shvati. Do polovine februara moraće sve kontakte
da prebaci na skype kako bi on uopšte radio.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests