Zanimljivi su i komentari na recept - prituzbe

Zanimljivi su i komentari na recept - prituzbe
Maja wrote:
:aaaa :dacaDalia wrote:Maja wrote:
storm wrote:Molim anonimno. Imam 27 godina i napokon sam pronašao ljubav svog života. Jako sam religiozan i želim čekati do braka. Ona mi je odmah priznala da je nevina ali da je dosta pušila. To mi ne smeta jer sam i ja prije pušio barem kutiju dnevno. Kaže da otkad je samnom popuši samo par komada vikendom kad ide sa svojim frendovima van. Ja ne mogu ići s njom jer ujutro idem s bakom na misu. Kad je pitam što puši ona se samo smije i kaže da puši one bezdimne, ekološke i da je to zdravo. Jako sam ponosan na nju što puši te zdrave cigarete. I sad mene zanima koliko dođu i gdje se mogu kupiti te bezdimne, ekološke cigarete? Uskoro ima rođendan pa bih joj kupio toga više. Hvala
Ja kakav sam proljev razvio sunce ti zarko. Prvo otiso na carsiju najeo se dzigerice i salio dva jogurta. Onda to zabetoniro duplom kafom o kiselom. Poslje jedno sat prahnule mi tresnje. Smlatio kilo tresanja i zaokruzio sladoledom. Otiso da prosetam i negdje na darivi osjetih kako kuha... joj jadna ti majka ti majka svu snagu sam stisnuo u guzici i jedva tamo đe janjad okrecu u zadnjoj sekundi uhvati wc prije nego sto se usrah. Isto vulkan etna praaas, praaas...
hahahah pa kako da im damo odmah kad se rode, tad ne znaju nista u rukama drzati?
Eto ga... napokon riješena misterija kako je pederluk nastao...
x - bolje ti je sa zivotinjama da se igras,obicna djeca zatupe od interneta
y - Nema vise obicne djece, sve su to roboti mali.
Trba gavsavjetovati da joj kupi pola sepeta mekanih cigra ...kad se nadrndaju, imat ce cura pun sepetpaparaci wrote:storm wrote:Molim anonimno. Imam 27 godina i napokon sam pronašao ljubav svog života. Jako sam religiozan i želim čekati do braka. Ona mi je odmah priznala da je nevina ali da je dosta pušila. To mi ne smeta jer sam i ja prije pušio barem kutiju dnevno. Kaže da otkad je samnom popuši samo par komada vikendom kad ide sa svojim frendovima van. Ja ne mogu ići s njom jer ujutro idem s bakom na misu. Kad je pitam što puši ona se samo smije i kaže da puši one bezdimne, ekološke i da je to zdravo. Jako sam ponosan na nju što puši te zdrave cigarete. I sad mene zanima koliko dođu i gdje se mogu kupiti te bezdimne, ekološke cigarete? Uskoro ima rođendan pa bih joj kupio toga više. Hvala
![]()
dje ovo iskopa?!
Ime "Ilir" samo jedno od mnogih imena Srbskog naroda, a tu su jos i : Slaveni, Vendi, Veneti, Tracani, Dacani, Anti, Skiti, Geti, Heti, Kelti, Iliri,...itd.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests