ima milion nacina da se direktno uruci.
Posaljem novac do odredjenog covjeka,i reknem
kome i gdje da uruci.
Problem rjesen.
Racuni,konta-quci -palci.....nista....

Eh o tome ja i pricam!Pasaga wrote:Sto se tice pomoci ugrozenima,koji su zaista potrebni ima milion nacina da se direktno uruci.Posaljem novac do odredjenog covjeka,i reknem kome i gdje da uruci. Problem rjesen. Racuni,konta-quci -palci.....nista....
nisi pricala.Nekatamo wrote:Upravo ti sada kunes
ma kunem ih ja vala. bez obzira koliko neko glup bio ili glupo postupio, to nikom ne daje za pravo da takve vara! pogotovo ne kad su u pitanju tako ozbiljnje stvari poput teskih oboljenja.Vidi ne odobravam ovo ali ne kunem te prevarante.Narod se bogati na korist drugih koji ne razmisljaju svojom glavom.
cuj samohrana majka sa muzem?! :staDrugi slucaj-covjek koji lijeci sihre trazi ogroman novac od samohrane majke kojoj je rekao da je muz pod sihrama.
Bravo paparaci.paparaci wrote: bez obzira koliko neko glup bio ili glupo postupio, to nikom ne daje za pravo da takve vara! pogotovo ne kad su u pitanju tako ozbiljnje stvari poput teskih oboljenja.
pa iso kao i ebay... i ebay nema pravno nikakvu odgovornost, ali su oni postavili uslove i a prodavace i kupce i tako smanjili rizik i stekli povjerenje... ako pik kao oglasac ne vodi racuna da prevarantima sto je moguce vise oteza poso, onda ce ljudi imati sve manje povjerenja i sve ce manje koristit usluge pik-aBlackhawk wrote:Pik je mjesto samo gdje stavis oglas, kao recimo oglasna tabla na sred ulice ili ispred neke zgrade..
Znaci nema pik nikakve odgovornosti sto se tice kupovine i prodaje.. On ti je ponudio prostor da ostavis svoj oglas, i nista vise od toga..
Imaju oni, da identifikujes svoju kucnu adresu, svoj broj mobitela i slicno... Tako da, mozes gledati sta je prodavac verifikovao od toga.. Ako mu adresa verifikovana, znaci mozes ga naci ako sta krene po zlu..
U ovom slucaju, tipicna greska postara, i to mislim da ce doticni vrlo lako dobiti nazad, ako ne od tog sto ga prevario, onda od postara tj poste.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests