Već je Nela napisala pa ne morašMaja wrote:gejsha wrote:Kraljevska beba.![]()
Ja bih rekla ono piće al znam da sam vam dosadnaOno sa S....

Moderator: Krokodil Behko
Već je Nela napisala pa ne morašMaja wrote:gejsha wrote:Kraljevska beba.![]()
Ja bih rekla ono piće al znam da sam vam dosadnaOno sa S....
Slažem se u potpunosti i meni je to bezveze... Meni uopšte ne smeta ako je neko svijetle puti,k'o da su lijepi samo oni tamne puti...Tigris wrote:kvarcanje...................ono prirodno ima svijetao ten ali ne, mora izgledati ko da je mjesec dana provela na moru............to mi je cak bolesljivo................sta je, ja sam svijetle puti pa mi ne smeta cak mi je neprirodno ..............iz bjele u tamnu boju.....koza je takva kakva je................vidis i tu se slino bacaju pare.............![]()
samo nek neko kaze siromasna zemlja............kad vidis koliko cura, zena hoda..........a sve gelirano, nakvarcano ......naprafemisano............e ima se para
E ovo za tetovaže se ne slažem,to podržavam,ali naravno u normalnim mjerama...A za pirsing se slažem,meni je užasno vidjeti da cura ima pirsing na nosu,a kamoli na usni...Tigris wrote:jos dodaj tetovaze svaka druga ima tetovazu, a sad je posto popularan i trajni make up..........ja se prepala.....crtanje obrca usana.............obrve same 250 KM ...............pa svaka u parlamentu radi jbt![]()
pa pirsing..............sve je to precjenjeno i izvodjenje bijesnih glista
Eto i druge Gejshogejsha wrote:Kraljevska beba.
Ima i toga. Skoro smo komentarisali one emisije na Discoveriju, vezano za aukcije, šta koliko vrijedi. Realna vrijednost tih predmeta je mnogo niža al se prodaju po nekakvoj sentimentalnoj vrijednosti.Spanac_113 wrote:Every product is worth what the purchaser will pay for it
Julia-Klara wrote:jel neko spomenuo golf 2 ?
e to cudo je precjenjeno da ebe rak raka
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests