Moderator: spacebound
i ja slazem s tim al je bolje da je to muskaracblento59 wrote:do 5 godina.nije bitan pol
A ja mislim obratno, jer žene po zakonu prirode duže živeLanci wrote:Ljubav menja sve!
Ali godine su godine i tu nema dileme da ovakve veze jesu malo problematične, teške za razumeti, shvatiti.
Mislim da muškarac treba da bude stariji makar 10 godina u vezi da bi mogao da se ostvari kao kvalitetan
to znaci onda da brzo ostaju udovicemrki62 wrote:A ja mislim obratno, jer žene po zakonu prirode duže živeLanci wrote:Ljubav menja sve!
Ali godine su godine i tu nema dileme da ovakve veze jesu malo problematične, teške za razumeti, shvatiti.
Mislim da muškarac treba da bude stariji makar 10 godina u vezi da bi mogao da se ostvari kao kvalitetan
http://www.bhmagazin.com/zanimljivosti/ ... derom.htmlUpravo ovako glasi naziv autobiografske knjige Renate Juras, autorke poreklom iz Hrvatske, koja je zbog ljubavi sa maloletnim Ervinom odgovarala pred sudom.
Autorka Renata Juras je rođena u Hrvatskoj 1968. Prateći muža, fudbalera, emigrirala je u Austriju. Tamo je rodila dve ćerke koje sada imaju 20 i 15 godina, a radila je kao trener podmlatka u jednom rukometnom klubu. Tako je i upoznala svoju veliku ljubav, Ervina Unterlehnera koji je tada imao
fino brate, nas dva se zamjenimo. on na forum, a ja na karolajnu. kunem vam se, nikad niko nece ni slova o nama napisati.silence wrote:Kako svijetu ugoditi?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests