ova nosila bebu od par kila a ni skontala nije

..misliš nije časna...to da..ali eto svi smo od krvi i mesa..Trepavica wrote:Ona nije časna sestra - časne sestre ne ostaju u 2. stanju .
mozda je sjela na dasku od solje na kojoj je bilo spermelaganini wrote:..poduči me..
Ne morajudacina_curica wrote:Pa dobro, nije ona nigdje rekla da ne zna KAKO JE OSTALA trudna, vec nije znala da je trudna. Ovo sam cula vise puta vec ali ne kontam, ja sam bila k'o tuljan za vrijeme trudnoce, nije bilo sanse da ne primjetim.
Eh sad, pitanje za one koji znaju vise od mene - kad se casne sestre zavjetuju? Je li moraju biti djevice ili mogu pristupiti u bilo kom zivotnom dobu? (Zaista me interesuje jer ne znam nista po ovom pitanju)
Mozes se ti salit koliko hoces, ali ja mislim da je najbitnije da je zena sebi djete rodila, i svakako da ce joj Bog oprostiti prije nego ljudi.laganini wrote:...bitno je da ga je ona fasovala..
Znas sta vrlo je moguce, ja se ne razumijem u to, koliko npr. u Italiji kosta i placa li se porod tamo.Bambi wrote:Lagani,daj se malo suzdrži takvih komentara...
Ruana,moguće je i to da je skrivala trudnoću...
Što ne znači da ih i ne osjećajustorm wrote:ma gluposti...nije znala od čega![]()
ok, vidio sam žena kojima se jako malo vidi trudnoća i nemaju skoro pa nikakvih promjena na tijelu...al da se porodiš i bleneš šta je sad ovo![]()
![]()
a vidi, ako je malo poglupa, mislila je da se nahladila, pa piški non stopZagorka wrote:Što ne znači da ih i ne osjećajustorm wrote:ma gluposti...nije znala od čega![]()
ok, vidio sam žena kojima se jako malo vidi trudnoća i nemaju skoro pa nikakvih promjena na tijelu...al da se porodiš i bleneš šta je sad ovo![]()
![]()
........ja se nisam uopće "razvalila",ali itekako osjećaš,zamisli da ti se pomjeri srce,doslovno,zbog povisene dijafragme,a probavni organi se pomjeraju zbog povecanog uterusa(beba sebi pravi mjesta),kad lezis na leđima nesvjesti ti se,a da prostiš pišaš svako malo,nije mala stvar da u tebi naraste nesto cega je pun naramak kad iziđe,ne moze to proći da ne osjetiš,nema teoretske......a sve do osmog i ja sam sirim mantilom mogla komotno prekriti stomak i izgledati kao da nisam trudna......ali u tebi se odvija oluja promjena...
Users browsing this forum: anamelessghoul and 14 guests