znaći kupiti neki švercerski prsten u kutijici i nosati, kad izlazišSalahuddin wrote:Znaci da bi se doslo do mesa, samo nuditi brak. Ovom sa pijace je islo. Dobar je, hebo ga caca!

Moderator: spacebound
znaći kupiti neki švercerski prsten u kutijici i nosati, kad izlazišSalahuddin wrote:Znaci da bi se doslo do mesa, samo nuditi brak. Ovom sa pijace je islo. Dobar je, hebo ga caca!
Salahuddin wrote:Pa ima mozda nesto u toj dobi sto insane izludi. Moj brat se prije nekoliko godina razveo, bas u toj zivotnoj dobi. Posto djeca kategoricno odbijaju (13 godina) da budu iskljucivo kod jednog ili drugog, budu i kod njega i kod majke. Obadvoje im kupuju sta treba i sve to ide OK ali jako mi je zao, najvise zbog djece a i zbog njih samih. Nakon 20 godina braka. Onako, iznenada. Sve izgledalo OK. Ni ja kao brat nisam od njega cuo niti sam mogao primijetiti bilo sta. Odjednom, bum! Ni danas se ne mogu pomiriti sa cinjenicom da njih dvoje nisu vise zajedno. Nisu se jedno od drugog razdvajali sve do zadnjeg dana. Pa ti provali u ljudsku psihu...Zagorka wrote:Salih,pročitaj zadnju rečenicu,u kojoj dobi se najviše razvode......samo se ti smij na ovoj temi.........tika-taka
![]()
............sad ozbiljno.....kod nas sud češće dodijeli zeni djecu,ok........ali nakon sto se ona osamostali ili ode svojima,kako se vec o snađe,otac se ponasa kao da mu je time ucinila veliku uslugu......i ne pada mu na pamet da pita ima li to dijete čizme za zime......nekakvih stotinjak maraka ovaj gubavi sud dodijeli i to je kao puno dati.........imam prijateljicu ciji bivsi namjerno ne radi nigdje,i kad radi na crno je,samo da njoj i djetetu nebi slao 100 maraka
![]()
biva boji se da nebi ona nebi sta kupila sebi...........a gdje ces potrositi dvije marke na zenu koju vise ne trosis,i koja ti vise nije kuharica i spremacica.......ovo pokazuje nekakvu sliku na balkanu stvarnog obraza mnogih "muškaraca" kad dođe stani-pani.......
Kako lažeSalahuddin wrote:Ja se zajebavam i to se valjda vidi. Ja sam ozenjen ali se volim malo zafrkavati. Upustanje u neku vezu, makar ona bila i elektronska, ne pada mi napamet. Ja kad se zezam sa zenskima, ti radim na forumu, otvoreno. Ne saljem pozivnice forumasicama na PP.Zagorka wrote:Salahuddin wrote:Pa ima mozda nesto u toj dobi sto insane izludi. Moj brat se prije nekoliko godina razveo, bas u toj zivotnoj dobi. Posto djeca kategoricno odbijaju (13 godina) da budu iskljucivo kod jednog ili drugog, budu i kod njega i kod majke. Obadvoje im kupuju sta treba i sve to ide OK ali jako mi je zao, najvise zbog djece a i zbog njih samih. Nakon 20 godina braka. Onako, iznenada. Sve izgledalo OK. Ni ja kao brat nisam od njega cuo niti sam mogao primijetiti bilo sta. Odjednom, bum! Ni danas se ne mogu pomiriti sa cinjenicom da njih dvoje nisu vise zajedno. Nisu se jedno od drugog razdvajali sve do zadnjeg dana. Pa ti provali u ljudsku psihu...Zagorka wrote:Salih,pročitaj zadnju rečenicu,u kojoj dobi se najviše razvode......samo se ti smij na ovoj temi.........tika-taka
![]()
............sad ozbiljno.....kod nas sud češće dodijeli zeni djecu,ok........ali nakon sto se ona osamostali ili ode svojima,kako se vec o snađe,otac se ponasa kao da mu je time ucinila veliku uslugu......i ne pada mu na pamet da pita ima li to dijete čizme za zime......nekakvih stotinjak maraka ovaj gubavi sud dodijeli i to je kao puno dati.........imam prijateljicu ciji bivsi namjerno ne radi nigdje,i kad radi na crno je,samo da njoj i djetetu nebi slao 100 maraka
![]()
biva boji se da nebi ona nebi sta kupila sebi...........a gdje ces potrositi dvije marke na zenu koju vise ne trosis,i koja ti vise nije kuharica i spremacica.......ovo pokazuje nekakvu sliku na balkanu stvarnog obraza mnogih "muškaraca" kad dođe stani-pani.......
......e tako,a i ti si krenuo okolo kole sa hurmašicama,na hajr da ti izađe
Očito je da si od onih koji nasijedaju na površne i izlizane teze...Julia-Klara wrote:Naravno da postoji dobar razvod
Svaki je bolji od loseg braka, braka sa svadjama, tucnjavom, maltretiranjem, ignorisanjem, brak bez ljubavi, postovanja, uvazavanja...
Svaki razvod je bolji od ovog!
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests