Mister No wrote:Ma kakvoj vlasti..isto to njihov narod misli u 99% slučajeva.Dust wrote:ebt kakve kretene ova Srbija ima na vlasti
Pa znam, ko ih je izabrao... nisam ja... Isto je to
Moderator: Krokodil Behko
Mister No wrote:Ma kakvoj vlasti..isto to njihov narod misli u 99% slučajeva.Dust wrote:ebt kakve kretene ova Srbija ima na vlasti
Konsultant wrote:a s cim bi se onda ponosio? sta je postigao u zivotu?
Da Katja. Da.Katja wrote:Predsjednik im nosi titulu četničkog vojvode?![]()
![]()
Ne znam puno jer obično preskačem sve vijesti koje dolaze iz Srbije. Ne želim da me se to tiče a otkad nisam s njima u istoj državi, hvala bogu, niti me se ne treba ticati.
edit: joj, sad vidim da ovo ispada ko da vam se rugam.Žao mi je nisam htjela... šta da vam kažem ljudi... drž'te se!
E tugo.Krokodil Behko wrote:Da Katja. Da.Katja wrote:Predsjednik im nosi titulu četničkog vojvode?![]()
![]()
Ne znam puno jer obično preskačem sve vijesti koje dolaze iz Srbije. Ne želim da me se to tiče a otkad nisam s njima u istoj državi, hvala bogu, niti me se ne treba ticati.
edit: joj, sad vidim da ovo ispada ko da vam se rugam.Žao mi je nisam htjela... šta da vam kažem ljudi... drž'te se!
Došao 93. da obidje obruč oko SA. Opalio koji metak/granatu na SA i dobio tu titulu.
jašta su neg bosanci...neš ti neg pravo....Veca wrote:...ih,Bosanci,ma daj nemoj zajebavat?!
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests