Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Tumačenje: Ovdje se radi o blagim i ljubaznim ljudima kojima je cilj živjeti u harmoniji sa samim sobom i s drugim ljudima. Precizni su i praktični. Venera je njihova vladajuća planeta i upravo zbog toga su po prirodi nježni i puni ljubavi. Imaju sposobnost unijeti sklad u sve oko sebe. To je izuzetno veliki dar jer su oni neka vrsta čuvara mira i mogu napraviti mnoge dobre stvari na ovom svijetu. Njihov glavni smjer u životu je jug.
Čitanje horoskopa nije dozvoljeno, kao što nije dozvoljeno vjerovati u ono što piše u njima. Muslimani vjeruju, na osnovu mnogih argumenata, da budućnost – gajb ne zna niko osim Uzvišeni Allah.
Niko, osim Allaha, ni na nebu ni na Zemlji, ne zna što će se dogoditi
Beni wrote: 23 Jul 2021, 10:45
Čitanje horoskopa nije dozvoljeno, kao što nije dozvoljeno vjerovati u ono što piše u njima. Muslimani vjeruju, na osnovu mnogih argumenata, da budućnost – gajb ne zna niko osim Uzvišeni Allah.
Et me ko Mutevelija
Dobar si. Još da ti požuti i zadeblja nokat od nožnog palca, eto te has musliman.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Et me ko Mutevelija
SmEj se Ti, ali to je tako ....
Nisam je reko da nije, samo sam rekao "et me ko mute"