Fašizam u BiH

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Post Reply
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 626 times
Status: Offline

Re: Ko zapravo kvari medjunacionalne odnose u BiH?

Post by Zagorka »

kvari ih mrki :djed

:ooo
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Ruana

Post by Ruana »

Najgore mi pada kad ljeti dolje sretnem neke od onih sto me ovdje dotjerase, pa kad mi kaze " ko nas zavadi" a sjeæm ga se kao da je juce bilo kad je sa kokardom pjevao " od Trebinja do Bilece, krstit ce se i ko nece" a sad mi prica svi su isti i politicari kvare medjunacionalne odnose.
Ruana

Post by Ruana »

Zagorka wrote:kvari ih mrki :djed

:ooo
Ma jok kakav Mrki, kvare ih bivse komunjare.
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 626 times

Post by Zagorka »

I pojedinci sa Žegulje...nećemo nikoga imenovati :kafa

:help :help
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14698 times
Been thanked: 10229 times

Post by Julia-Klara »

ja sam bivsa...i sadasnja... i mislim da ne kvarim nista :cudi
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9979 times
Been thanked: 11854 times

Armija RBiH zabranjena na stadionima

Post by Krokodil Behko »

Image

U utakmici 22. kola BHTelecom Premier lige BiH između Sarajeva i Leotara desio se još jedan u nizu incidenata karakterističnih samo za naše podneblje. Na početku drugog poluvremena navijači domaćeg tima su na tribini "Vedran Puljić" razvili transparent na kojem je pisalo "Armija RBiH", a kao malo odavanje počasti za godišnjicu Armije koja se obilježava 15. aprila.

Čestitka se nije svidjela glavnom sudiji Ognjenu Valjiću iz Banja Luke te je napravio "dužu pauzu" od 30 minuta čekajući da se transparent ukloni.

Utakmica je nastavljena i završena bez golova i podjelom bodova, ali ovdje se nećemo osvrnuti na fudbal, već na fotografiju koja oslikava sav apsurd večerašnje situacije, prenosi portal Source.ba

Ukoliko jedno pravilo važi za sve, kada ćemo svjedočiti jednakom tretiranju svih učesnika u Premier ligi BiH?

Ako se političke poruke ne smiju isticati na utakmicama krajnje je vrijeme da se Savez počne ozbiljnije ponašati, jer u Istočnom Sarajevu i Trebinju utakmice teku bez problema; kazne i osude dođu kasnije, a u Sarajevu se zbog Armije RBiH pravi grčka tragedija.

Image
Ruana

Re: Armija RBiH zabranjena na stadionima

Post by Ruana »

A u Trebinju more gdje se got okrenes pisat borci republike srpske,
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2966 times

Post by Pasaga »

Image

Image

Dragoj mojoj BH...srecan ti dan ARMIJE...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 »

Rijetko svratim pa čak i kad svratim se ne ulogujem a još manje se upuštam u komentare - zbog raloga što ne mislim kao vi :pusi

Ja mislim ovako ; U Dejtonu se je potpisom ZABRANILO postojanje Armije R BiH, pa se potpisom zabranilo postojanje; zastave, himne , Ustava RBiH pa se potpisom zabranilo postojanje i same RBiH, jer pridjev Republika se je dao Srbima, tako oni imadu REPUBLIKU Srpsku a RBiH je ostala bez onog što sam opisao, pa čak i pridjeva Republika i sad očerupana i poharana ostade BiH - bez Republika.
Armija Republike BiH je prestala postojati izdajničkim potpisom u Dejtonu, Alija je to znao al nije imao m u d a pa to i priznati.

Odoh ja sad na posao a vama ostavljam na amanet da mislite o ovome što sam napisao :pusi

Edit: malo i slikovitog za misliti

Image
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi
Ruana

Post by Ruana »

Da te nije Alijaaaa.
IM_ex
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 3 times

Post by IM_ex »

mrki62 wrote:Rijetko svratim pa čak i kad svratim se ne ulogujem a još manje se upuštam u komentare - zbog raloga što ne mislim kao vi :pusi

Ja mislim ovako ; U Dejtonu se je potpisom ZABRANILO postojanje Armije R BiH, pa se potpisom zabranilo postojanje; zastave, himne , Ustava RBiH pa se potpisom zabranilo postojanje i same RBiH, jer pridjev Republika se je dao Srbima, tako oni imadu REPUBLIKU Srpsku a RBiH je ostala bez onog što sam opisao, pa čak i pridjeva Republika i sad očerupana i poharana ostade BiH - bez Republika.
Armija Republike BiH je prestala postojati izdajničkim potpisom u Dejtonu, Alija je to znao al nije imao m u d a pa to i priznati.

Odoh ja sad na posao a vama ostavljam na amanet da mislite o ovome što sam napisao :pusi

Jos kad bi redovi ciji si autor imali ikakve veze sa vijescu :lup
I mani prodavanja magle o rijetkom svracanju! svracas ti redovno :) i ulogujes se isto tako, i ponovis svoju interpretaciju po kojoj te s lakocom moze prepoznati svako, bez da ti nick vidi.
Rekoh, omasio si posve, a ti, vjeciti kontras, reci ces da nisi; ja cu cekati da kazes sta pametno a u vezi sa temom vijesti. Tebi se ucini zgodna prilika, pa omasis li omasis. Ovdje si skroz omasio, kontriraces da nisi, no, nemas li reci sta vezano za bit vijesti, i ne oglasavaj se, smijesan si Image
E sad necu ni kako ja hocu
harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 167 times
Been thanked: 374 times

Post by harlekin »

mrki62 wrote:Rijetko svratim pa čak i kad svratim se ne ulogujem a još manje se upuštam u komentare - zbog raloga što ne mislim kao vi :pusi

Edit: malo i slikovitog za misliti

Image
evo ja priznajem,ubi se mislec al neide,nemrem skontat o cem ti blebeces pa me ubi,
i sto na kraju krajeva pises tako zagonetno da samo ti kontas o cem pises :why
i sad cu ja jadan do 6h ujutro kontat i kontat,i imat oci ko sulejman od nespavanja ali necu skontat kakve
veze ovo ima s fudbalom :hm
Ruana

Post by Ruana »

Jadni Mrki, za sve mu rahmetli Alija kriv.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9979 times
Been thanked: 11854 times

Pijani inspektor zaprijetio da će bebe baciti u Vrbas

Post by Krokodil Behko »

Image

Aleksandar Trninić, inspektor CJB Banjaluka, prijetio je gostima lokala "Dajak", među kojima je bila i porodica sa bebama, da će njih i djecu pobaciti u Vrbas jer su Turci! Jedan od gostiju "Dajaka" i očevidaca nesvakidašnjeg napada pijanog inspektora bio je i Banjalučanin koji je u lokal došao sa suprugom, punicom i dvije bebe od nekoliko mjeseci.

Uobičajena porodična šetnja i izlazak u lokal pored Vrbasa ovom Banjalučaninu ubrzo su se pretvorili u najgoru noćnu moru.

"Sjeli smo u baštu lokala u kojoj je bilo i drugih gostiju. Sve je bilo normalno dok se nije pojavio taj čovjek za kojeg sam kasnije čuo da je Aleksandar Trninić, inspektor CJB Banjaluka, i da mu ovakva ponašanja nisu strana", počeo je priču ovaj Banjalučanin potresen onim kroz šta je prošao sa porodicom.

Nakon ulaska u baštu lokala, Trninić je počeo sa psovanjem i vrijeđanjem gostiju na nacionalnoj osnovi.

"Psovao nam je svima tursku majku, govorio da smo Turci i kako je danas Vaskrs. Nekako je sve bilo glupo u početku, jer su više od pola gostiju bili Srbi. Međutim, u jednom trenutku prišao mi je i rekao da će mi bebe, koje su bile u kolicima, baciti u Vrbas, a zatim me uhvatio za vrat. Tada je situacija postala i više nego ozbiljna", ispričao je potreseni Banjalučanin.

Dodaje kako se uspio izvući iz krvničkog zahvata u koji ga je uhvatio inspektor CJB Banjaluka.

"Sve vrijeme, dok sam se naguravao sa tim nasilnikom, mislio sam šta će se dogoditi sa bebama. Vjerujte, nije bilo nimalo naivno", ispričao je on.

Nakon prijetnji i napada na njega, Trninić je otišao do susjednog stola i zagalamio na dvije starice, prijeteći i njima da će ih baciti u Vrbas.

U lokalu "Dajak" danas su nam ispričali da se jedna od starica preplašila i molila pijanog inspektora da je poštedi, jer ne zna plivati. Gosti su ubrzo pozvali policiju, koja je došla pred lokal.

Međutim, u CJB Banjaluka danas kažu da nikakav slučaj niti prijetnje u lokalu "Dajak" nisu prijavljene policiji.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, navela je da nije prijavljeno ni narušavanje reda i mira.

Ogorčeni Banjalučanin nam je potvrdio da je sa svog telefona prijavio slučaj policiji, dodavši kako će istrajati u tome da sve bude izvedeno pred lice pravde.

Inspektor Trninić posljednji put je spominjan u avgustu prošle godine kada ga je Banjalučanin Draško Bojanić prijavio jer ga je pretukao.
Nela
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Re: Pijani inspektor zaprijetio da će bebe baciti u Vrbas

Post by Nela »

kakav idiot :puca
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2966 times

Post by Pasaga »

Jaro Bosnjo se odmah up.iskio od merhametluka.

Naguravo se sa njim.... :lupa :zid
Umjesto da ga odmah cime bilo smiri ko zadnju dzukelu.

:vik
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25270 times
Been thanked: 6631 times

Post by Veca »

Pasaga wrote:Jaro Bosnjo se odmah up.iskio od merhametluka.

Naguravo se sa njim.... :lupa :zid
Umjesto da ga odmah cime bilo smiri ko zadnju dzukelu.

:vik

...aj,smiri ti nekog kad te uhvati za vrat,a sigurno je i fizicki bio slabiji od krvnika!
...ne kaze se dzaba,sto pijan govori i radi,trijezan misli i sputava se!...to nema nigdje i ja vise nemam rijeci!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Dalia
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Dalia »

Glavno da oni stite budalu, a sutra kad ubije nekog na pravdi Boga, bit ce nismo znali, nismo mogli...
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. :zubi
STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time

Post by STrendzer »

ebo mu inspektor zenu,nek ga davio,sto ce oni u pasijoj kafani?!i to jos s djecom,zenom i punicom i na uskrs sa staricama :bua ...a ako vec idu tamo onda samo sa magnumima za pojasom i bez djece i zenska sa sobom,drugacije se tamo ne ide..
Pasaga,upravo tako,gade mi se vise ti bosnjaci sa svojim merhametlukom-ono,polako cemo ,nemoj me dirat..bla bla ..
pukni ga u faci koliko mozes iznenada par puta i to je to!
Dalia
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Dalia »

A i mene bi bilo strah napadati nekog u BL u lokalu gdje su bili više od pola Srbi, još da sam sa djecom tu, pa da mi još i dijete strada...
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. :zubi
Post Reply

Return to “Politika u BiH”