Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
ja ponekad kad vozim znam da zezam ostale u kolima i kazem da je najgluplji nacin da se umre da pogines u saobracajnoj nesreci, al ovo je bogami gluplje
Laser wrote: 21 Sep 2019, 22:48
Teško je reći ko je ovdje gluplji. Da li on što je tako glupo prosio djevojku i još gluplje umro ili ona koja je lešu rekla: Da da, milion puta da.
Da nije zalosno bilo bi smjesno
Pa zaprosi je normalnoo na suhom.. ako hoce super ako nece ne mora i kraj price.. sta izmisljaju gluposti i kompliciraju toliko oko toga stvarno mi nikad nece biti jasno
Kaže jedna, ako ode sa svojim u Pariz, zaprosiće je. I svugdje su bili, samo u Pariz mala neće ni za živu glavu Te prošnje ceremonijalne, na stadionima, u nekim režiranim scenama i slično, su nekome bitne. Meni nisu bitni takvi ljudi, ali ne možemo ih sad pobiti Doduše, možemo pustiti da se sami pobiju...
Merlin246 wrote: 21 Sep 2019, 23:55
Pa zaprosi je normalnoo na suhom.. ako hoce super ako nece ne mora i kraj price.. sta izmisljaju gluposti i kompliciraju toliko oko toga stvarno mi nikad nece biti jasno
Jelde da nije do nacina, ako hoce onda hoce i od bakrenog prstena
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Oblak wrote: 22 Sep 2019, 00:02Kaže jedna, ako ode sa svojim u Pariz, zaprosiće je. I svugdje su bili, samo u Pariz mala neće ni za živu glavu Te prošnje ceremonijalne, na stadionima, u nekim režiranim scenama i slično, su nekome bitne. Meni nisu bitni takvi ljudi, ali ne možemo ih sad pobiti Doduše, možemo pustiti da se sami pobiju...
Joj Oblak, pojačaj taj font ništa nevidjam
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Oblak wrote: 22 Sep 2019, 00:02Kaže jedna, ako ode sa svojim u Pariz, zaprosiće je. I svugdje su bili, samo u Pariz mala neće ni za živu glavu Te prošnje ceremonijalne, na stadionima, u nekim režiranim scenama i slično, su nekome bitne. Meni nisu bitni takvi ljudi, ali ne možemo ih sad pobiti Doduše, možemo pustiti da se sami pobiju...
Merlin246 wrote: 21 Sep 2019, 23:55
Jelde da nije do nacina, ako hoce onda hoce i od bakrenog prstena