Vještice i duhovi
Moderator: Krokodil Behko
Re: Vještice i duhovi
Zasto je bestijam da mozak?Krokodil Behko wrote: 28 Sep 2020, 23:58Saga wrote: 28 Sep 2020, 23:27
idu oni dalje u tom. Razmišljanje je sotonska djelatost, udaljava te od Boga. I Eva je previše razmišljala, tribala je samo slušat.![]()
Pa što nam je dao mozak, ako ne za razmišljanje?
Mala digresija, upoznala sam se s nekim ljudima iz sotonisticke sekte. Nije mi nikako bilo jasno kako se nekom moze Sotona svidjat. Nakon poduzeg obrazlaganja i tumacenja biblije njima u korist zakljucak je bia da oni tvrde da je RAZUM sotonski a da je Bog zelio samo marionete, te sav razum i razmisljanje zbog tog brani. Bilo je tu i dosta primjera iz biblije koji su potvrdili njegovu tezu. I da je ustvari razmisljanje ono sto cini razliku izmedju Boga i ljudi.A Bog je ljubomoran na ljude, dok Sotona nije, zeli im pomoc.
E sad, moj zakljucaak je da svak moze tumacit sve kako mu je volja i potpuno je nebitno, naci ce logiki. Ka na debati. I za sulude teze mos nac nesto za, samo se potrudi, razmisljaj.
Tako i za vistice, duhove, vanzemaljce, za SVE. Jedino sto mi je cudno kako netko moze virovat u Isusa, Muhameda a ne viruje u vistice. To ti je isto. Fantastika. Harry Potter.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24188 times
- Status: Offline
Nesta mi govori da ces u dogledno vrijeme preci na Islam i pokrit se.Saga wrote: 29 Sep 2020, 07:23Zasto je bestijam da mozak?
Mala digresija, upoznala sam se s nekim ljudima iz sotonisticke sekte. Nije mi nikako bilo jasno kako se nekom moze Sotona svidjat. Nakon poduzeg obrazlaganja i tumacenja biblije njima u korist zakljucak je bia da oni tvrde da je RAZUM sotonski a da je Bog zelio samo marionete, te sav razum i razmisljanje zbog tog brani. Bilo je tu i dosta primjera iz biblije koji su potvrdili njegovu tezu. I da je ustvari razmisljanje ono sto cini razliku izmedju Boga i ljudi.A Bog je ljubomoran na ljude, dok Sotona nije, zeli im pomoc.![]()
E sad, moj zakljucaak je da svak moze tumacit sve kako mu je volja i potpuno je nebitno, naci ce logiki. Ka na debati. I za sulude teze mos nac nesto za, samo se potrudi, razmisljaj.
Tako i za vistice, duhove, vanzemaljce, za SVE. Jedino sto mi je cudno kako netko moze virovat u Isusa, Muhameda a ne viruje u vistice. To ti je isto. Fantastika. Harry Potter.
Sestro, welcome medju pravu raju.
Dozvolite da se obratimo
S svim duznim postovanjem prema svim religijama i vjernicima jedino mogu pric u komunisteFuddo wrote: 29 Sep 2020, 07:28Nesta mi govori da ces u dogledno vrijeme preci na Islam i pokrit se.Saga wrote: 29 Sep 2020, 07:23
Zasto je bestijam da mozak?
Mala digresija, upoznala sam se s nekim ljudima iz sotonisticke sekte. Nije mi nikako bilo jasno kako se nekom moze Sotona svidjat. Nakon poduzeg obrazlaganja i tumacenja biblije njima u korist zakljucak je bia da oni tvrde da je RAZUM sotonski a da je Bog zelio samo marionete, te sav razum i razmisljanje zbog tog brani. Bilo je tu i dosta primjera iz biblije koji su potvrdili njegovu tezu. I da je ustvari razmisljanje ono sto cini razliku izmedju Boga i ljudi.A Bog je ljubomoran na ljude, dok Sotona nije, zeli im pomoc.![]()
Smatram da u religiju bize ljudi koji se ne mogu nositi vlastitim snagama s danasnjicom, kukavice.
Ne moze bit dobra niti jedna religija za koju se cinilo zlo. A iza islama (ka i iza katolicanstva) stoji toliko zla da je to gadljivo.
Nadji mi neku altruisticku religiju bez repova zla i odmah se konvertiram.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Razumijem odakle dolazi taj stav.Saga wrote: 29 Sep 2020, 07:39S svim duznim postovanjem prema svim religijama i vjernicima jedino mogu pric u komunisteFuddo wrote: 29 Sep 2020, 07:28
Nesta mi govori da ces u dogledno vrijeme preci na Islam i pokrit se.
Smatram da u religiju bize ljudi koji se ne mogu nositi vlastitim snagama s danasnjicom, kukavice.Ili jos gore oni koji su radili sranja pa si peru savjest.
![]()
Ne moze bit dobra niti jedna religija za koju se cinilo zlo. A iza islama (ka i iza katolicanstva) stoji toliko zla da je to gadljivo.
Nadji mi neku altruisticku religiju bez repova zla i odmah se konvertiram.![]()
Al mnogo se varas.
Islam je zaista ljepota kakva se ljudima rijetko desava.
Uci.
Dozvolite da se obratimo
Virujen ja da je tebi lipo.Fuddo wrote: 29 Sep 2020, 07:44Razumijem odakle dolazi taj stav.Saga wrote: 29 Sep 2020, 07:39
S svim duznim postovanjem prema svim religijama i vjernicima jedino mogu pric u komuniste
Smatram da u religiju bize ljudi koji se ne mogu nositi vlastitim snagama s danasnjicom, kukavice.Ili jos gore oni koji su radili sranja pa si peru savjest.
![]()
Nadji mi neku altruisticku religiju bez repova zla i odmah se konvertiram.![]()
Al mnogo se varas.
Uci.
Ali meni je grah tako pa da ne virujen na slipo, nego za sve trazin razuman dokaz.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
-
Remzudin
- Inventar foruma

- Has thanked: 274 times
- Been thanked: 486 times
Saga wrote: 29 Sep 2020, 07:23Zasto je bestijam da mozak?
Razlog za to,najvise lezi u razocaranju zivota.
Npr.,ako je neko u jednoj nevoljnoj situaciji prvo kaze "boze pomozi" - i..nista se ne desi,Bog ne pomaze.
Onda osoba bude razocarana i pocinje bacati kletve,..i hop..od jednom se nesto desilo..nesto se promjenilo.
Eh,..onda se pita "zasto da se vjeruje u nesto,sta nam nece da pomogne" ? od tog trenutnka osoba dobila jednu pokradenu
transtendentno iskustva da ne primjeti.Od tog trenutka neinteresuje se osobi od koga je dobila pomoc,vazno je samo da
da je dobila pomoc i manifestira sebi u glavi jednu personifaciju ote sile.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ako se upustis u trazenje “razumnog” objasnjenja, izludices a neces naci odgovor.Saga wrote: 29 Sep 2020, 07:51Virujen ja da je tebi lipo.Fuddo wrote: 29 Sep 2020, 07:44
Razumijem odakle dolazi taj stav.
Al mnogo se varas.
Uci.Ja se divim ljudima koji mogu virovat, za to triba zanemarit cilu logiku, razum, razmisljanje i VIROVAT u nesto nemoguce. Puno je lakse kad virujes.
Ali meni je grah tako pa da ne virujen na slipo, nego za sve trazin razuman dokaz.![]()
Zato imas Islam, da te priblizi istini, a da ne izludis.
Mislim, ako te uopste zanima.
Dozvolite da se obratimo
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3405 times
Moreš komotno! Zvaćemo te Hatidža 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
-
Remzudin
- Inventar foruma

Dokaz trazi svak,cak i oni vjernici.Saga wrote: 29 Sep 2020, 07:51Virujen ja da je tebi lipo.Fuddo wrote: 29 Sep 2020, 07:44
Razumijem odakle dolazi taj stav.
Al mnogo se varas.
Uci.Ja se divim ljudima koji mogu virovat, za to triba zanemarit cilu logiku, razum, razmisljanje i VIROVAT u nesto nemoguce. Puno je lakse kad virujes.
Ali meni je grah tako pa da ne virujen na slipo, nego za sve trazin razuman dokaz.![]()
Dokaze ces dobiti,ako budes spremna akceptirati da ce mnogo ljudi izgubiti svoje zivote za tvoj dokaz.
Hvala tebi na dobroj namjeriFuddo wrote: 29 Sep 2020, 07:54Ako se upustis u trazenje “razumnog” objasnjenja, izludices a neces naci odgovor.Saga wrote: 29 Sep 2020, 07:51
Virujen ja da je tebi lipo.Ja se divim ljudima koji mogu virovat, za to triba zanemarit cilu logiku, razum, razmisljanje i VIROVAT u nesto nemoguce. Puno je lakse kad virujes.
![]()
No, razmisljanje koristim samo da prekrizim sve religije. Virujen da je bolje ne virovat u nista nego u nesto krivo. A sve religije smatram krivima, bar ove s kojima san se do sada upoznala.
Odgovor ne trazin, doci ce sam kad bude vrime.
Zezas seRemzudin wrote: 29 Sep 2020, 07:53Saga wrote: 29 Sep 2020, 07:23
Zasto je bestijam da mozak?
Razlog za to,najvise lezi u razocaranju zivota.
Npr.,ako je neko u jednoj nevoljnoj situaciji prvo kaze "boze pomozi" - i..nista se ne desi,Bog ne pomaze.
Onda osoba bude razocarana i pocinje bacati kletve,..i hop..od jednom se nesto desilo..nesto se promjenilo.
Eh,..onda se pita "zasto da se vjeruje u nesto,sta nam nece da pomogne" ? od tog trenutnka osoba dobila jednu pokradenu
transtendentno iskustva da ne primjeti.Od tog trenutka neinteresuje se osobi od koga je dobila pomoc,vazno je samo da
da je dobila pomoc i manifestira sebi u glavi jednu personifaciju ote sile.
Nemoj se raznit bomobom Ramzudine, molin teRemzudin wrote: 29 Sep 2020, 07:58Dokaz trazi svak,cak i oni vjernici.Saga wrote: 29 Sep 2020, 07:51
Virujen ja da je tebi lipo.Ja se divim ljudima koji mogu virovat, za to triba zanemarit cilu logiku, razum, razmisljanje i VIROVAT u nesto nemoguce. Puno je lakse kad virujes.
Dokaze ces dobiti,ako budes spremna akceptirati da ce mnogo ljudi izgubiti svoje zivote za tvoj dokaz.
-
Remzudin
- Inventar foruma

Fuddo wrote: 29 Sep 2020, 07:54Ako se upustis u trazenje “razumnog” objasnjenja, izludices a neces naci odgovor.Saga wrote: 29 Sep 2020, 07:51
![]()
Koja/kakva istina ?
mislis da ce njoj Allah vise pomoci nego njezin Isus ?
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Uopste ne zelim da te omalovazavam, ismijavam, ili da se smatram boljim i vrijednijim od tebe, samo zato sto sam se igrom slucaja rodio u okruzenju kakvom sam se rodio.Saga wrote: 29 Sep 2020, 07:59Hvala tebi na dobroj namjeriFuddo wrote: 29 Sep 2020, 07:54
Ako se upustis u trazenje “razumnog” objasnjenja, izludices a neces naci odgovor.
![]()
![]()
No, razmisljanje koristim samo da prekrizim sve religije. Virujen da je bolje ne virovat u nista nego u nesto krivo. A sve religije smatram krivima, bar ove s kojima san se do sada upoznala.
Odgovor ne trazin, doci ce sam kad bude vrime.
I bio bih zesci licmjer ako bih nastavio da te ubijedjujem da se pokrijes, a realno, najvise volim kad ti vidim atribute.
Gresan sam, priznajem.
Dozvolite da se obratimo