Rađena je na fazon starog RE. Izlazi nekad ove godine.
Ev ima i u vezi filmova novosti

Masamune wrote: 27 Apr 2025, 10:27

Ko kad sam kupio prve nikeKrokodil Behko wrote: 27 Apr 2025, 10:43Masamune wrote: 27 Apr 2025, 10:27
Ovo će biti prava stvar. Izvorni DNK.
Još samo da nabavim peticu
Ima, buraz nudi da mi donese xbox series S, al to bi iblo kao kad bih odlučio da navijam za Bayern

ironman wrote: 27 Apr 2025, 10:54Ko kad sam kupio prve nikeKrokodil Behko wrote: 27 Apr 2025, 10:43
Ovo će biti prava stvar. Izvorni DNK.
Još samo da nabavim peticu
Ima, buraz nudi da mi donese xbox series S, al to bi iblo kao kad bih odlučio da navijam za Bayern![]()

Masamune wrote: 04 Jun 2025, 17:04 Eno Behko izgleda je skoro potvrđeno da će u Resident Evil 9 biti Leon glavni lik. Navodno se planiraju vratiti korijenima ono tipa Resident Evil 1.
Capcom vazda objavljuje novosti za Resident Evile sad u junu kad bude State of Play za playstation, tako da bismo trebali znati mnogo više.

Mislim da su u RE8 ubacili kameru iz trećeg lica ili je to samo nekoj od novijih verzija.Krokodil Behko wrote: 07 Jun 2025, 09:19 RE1, 2, 3, 4, s njima je sve udure.
5, 6, 7, nikad neće rimejkovati, tu si zajebali.
Village možda nekad i hoće. Ja ga još nisam igrao, jer mi mučninu izaziva kamera first person.
RE0, realno nije čemu, kao ni RE Revelation 1. Revelation 2 je odličan, kalo i Code Veronika X

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest