a zato nema sukoba na parkinzimashark-attack wrote: 07 Apr 2019, 13:32 Tri mjeseca sam boravio u Japanu(studentska razmjena u srednjoj shkoli).
Ne mozete kupiti auto ako nemate osigurano parking mjesto .
Znaci prvo potvrda da imash parking![]()

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
a zato nema sukoba na parkinzimashark-attack wrote: 07 Apr 2019, 13:32 Tri mjeseca sam boravio u Japanu(studentska razmjena u srednjoj shkoli).
Mi u shkolu morali nositi stolicestatebriga wrote: 07 Apr 2019, 13:49a zato nema sukoba na parkinzimashark-attack wrote: 07 Apr 2019, 13:32 Tri mjeseca sam boravio u Japanu(studentska razmjena u srednjoj shkoli).
a narod misi da su fini ljubazni, a njih zakon "uljudio"
![]()
u Japanu je malo ekstremnije , nema toga u tvojoj KanadiSocrates wrote: 07 Apr 2019, 13:51 Sta lupetas, zakon svakog uljudi do neke mjere.
Da nema zakona, jedni drugima bi lupali glave na svakom koraku.
sharkane, odlicno i originalno iskustvoshark-attack wrote: 07 Apr 2019, 14:01Mi u shkolu morali nositi stolicestatebriga wrote: 07 Apr 2019, 13:49
a zato nema sukoba na parkinzimaa narod misi da su fini ljubazni, a njih zakon "uljudio"
![]()
od kuce (njihove male, pa nas zamolili da od svojih domacina posudimo
).Poshto smo svi bili u blizini (isti distrikt) zajedno sa stolicama u autobus. Nikad nas niko nije pogledao ono zacudzeno.Mogu zamislit da smo kod nas morali sa stolicama u tramvaj
![]()
Jutarnja procedura
prvo cishcenje oko shkole, onda u shkoli, pa gimnatika i zakletva caru, pozdrav sa svim nastavnicima i ucenicima..pa tek onda nastava pocinje.
preferiram turistickostatebriga wrote: 07 Apr 2019, 14:05sharkane, odlicno i originalno iskustvoshark-attack wrote: 07 Apr 2019, 14:01
Mi u shkolu morali nositi stoliceod kuce (njihove male, pa nas zamolili da od svojih domacina posudimo
).Poshto smo svi bili u blizini (isti distrikt) zajedno sa stolicama u autobus. Nikad nas niko nije pogledao ono zacudzeno.Mogu zamislit da smo kod nas morali sa stolicama u tramvaj
![]()
Jutarnja procedura
prvo cishcenje oko shkole, onda u shkoli, pa gimnatika i zakletva caru, pozdrav sa svim nastavnicima i ucenicima..pa tek onda nastava pocinje.![]()
Meni nezgodno pitat, al moram...
Pa jes ti gledo onog shoguna,
sharkane, ja sm tri puta procitala, trec iut polako , rijec sJastuci , misli na jastucenje , na radnje na jastuku
Ma jesi sigurno, sam’ ne’s da kazes.shark-attack wrote: 07 Apr 2019, 14:27ne znam, njega su "fatali" nisu meneFuddo wrote: 07 Apr 2019, 14:25
Pa jes ti gledo onog shoguna,
Kad su ga japanci ufatili, i onaj mu jedan veli, veceras cemo se jastucit?![]()
E sto je Muti ne prikazaseNakon posebno "intenzivne" epizode Pokemona, 16. decembra 1997., čak je 685 djece primljeno u japanske bolnice zbog simptoma poput glavobolje, vrtoglavice, pa čak i napada, a cijeli incident je nazvan "Pokemon šok". Ta epizoda nikad nije više emitirana u svijetu
Pa i u Bosni je ovako.Šanse da vam u Japanu vrate novčanik sa svim novcem i karticama je preko 90 posto.
sad me vuce da pogledam ovoMutevelija wrote: 19 Sep 2019, 10:50 Gledao sam tu epizodu na youtube-u.
Ljudi sa epilepsijom ne smiju gledatu