Lebowski wrote:Pa naravno da ne znam, možeš se pretvarati al ne zauvijek.. Možad je i meni zajebancija..
Kao da je bitno?

Lebowski wrote:Pa naravno da ne znam, možeš se pretvarati al ne zauvijek.. Možad je i meni zajebancija..

U pravu si, vidi ih samo kako su podijeljeni:Lebowski wrote: Drugo, religije od tog istog Boga su najviše dijelile ljude.

Pa normalno, temu si mi ko udicu bacioLebowski wrote:Nisi vidovita nego imaš mozak. Onda sam i ja predvidio da ćeš se zakačiti za temu jer smo sinoć pisali o ovome..
Uopšte ne donosim zaključke na tvom iskustvu već pokušavam da vas shvatim, način kako razmišljate.
I opet sam ostao bez odgovora kako znaš da je neko duhovan čovjek.Evo, npr. uzmi forumaše, ima li ih ovdje i na osnovu čega si zaključila.
![]()
Da ključamo temu..
Čarobni wrote:U pravu si, vidi ih samo kako su podijeljeni:Lebowski wrote: Drugo, religije od tog istog Boga su najviše dijelile ljude.
Dobro kontroliram emocije i nije to uvijek dobronavika wrote: Pa normalno, temu si mi ko udicu bacioA i nije problem zakacit se za temu, ali za ideju da nekog uvjeris da Bog (ne)postoji, bogami jest
![]()
Kako cu donosit takve zakljucke na osnovu povrsnog znanja koje imam o forumasima![]()
A u zivo ne poznajem trenutno nikog koga smatram takvim...pa vjerovatno ne bi ni forumase smatrala...dobro tebe mozda biAli morat ces prije toga malo ovladat nekim stvarima, npr kontrolirat emocije
![]()
I shvatas li ti uopste nas nacin razmisljanja? Dobro, mozemo se mi "opametiti", al cekamo i druge ponude
E sad ko ste vi i kako dolazite do znanja?Da si ti duhovno okrenut mi bi vec znali

Lebowski wrote:Jesi li ti glup ili trolaš, pokušavaš nešto isprovocirati? Ne kvari temu..

Lebowski wrote:Pa s čim ima? Na osnovu čega doživite osobu kao produhovljenu, duhovnu, spiritualnu pa kažete da je to-to a na osnovu čega kažete da to nije to.. gdje je granica između
Mene prije svega zanima stav vjernika

Yoga asana :perezubePodrinjac wrote:Ja jogiram svako veče... i baš me dobro duhovno ispuni ta joga.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests