A ak ima dugovjecne pretke, mogo bi i dozivit istek kazne ...uz pomilovanje naravno...za dobro vladanje
Radovan Karadžić
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: Radovan Karadžić osuđen na 40 godina zatvora
Ma izmislice sud da je on bolestan pa ce i njega ko biva pustiti da umre na slobodi...
A ak ima dugovjecne pretke, mogo bi i dozivit istek kazne ...uz pomilovanje naravno...za dobro vladanje
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Uz "dobro vladanje" i pravilo puštanja nakon 2/3 odrađene kazne- mogao bi izaći sa 99 godinaBiba wrote:Ma izmislice sud da je on bolestan pa ce i njega ko biva pustiti da umre na slobodi...
Habibti, ya nour el - ain... 
storm wrote:Uz "dobro vladanje" i pravilo puštanja nakon 2/3 odrađene kazne- mogao bi izaći sa 99 godinaBiba wrote:Ma izmislice sud da je on bolestan pa ce i njega ko biva pustiti da umre na slobodi...
Bit ce da sam pogresno sinoc cula. ucinilo mi se da su rekli 89
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6711 times
- Status: Offline
Nadjoh ovaj komentar na Klixonji.Krokodil Behko wrote:
"A ništa, posveti mu pjesmu k'o i svakoj ribi koja se ispišala po tebi."
Samo sabura
Dobro si čulaBiba wrote:[
Bit ce da sam pogresno sinoc cula. ucinilo mi se da su rekli 89
2/3 od 40 godina je 26,4 ..... i kad odbijemo 8 koje će mu uračunati jer je bio u pritvoru, dobijemo 18,4.....plus njegovih 71 i eto ga vani sa 89,4 ....a to više i nije tako nemoguće, budući da će se fino hraniti i imati svu moguću brigu u nekom od hotela sa 5 zvjezdica
I zbog toga je bitno i dalje ustrajati na doživotnoj!
Habibti, ya nour el - ain... 
E bas tako Storm....Ma tuzno mi je i pretuzno sto je sve to dogovoreno...i opet je poslana poruka da nikoga nije briga za zrtve...
Dozvolilivsu zlo...
Nisu adekvatno osudili iako sve znaju...
Daju mogucnost da se i ponovi....
Sramota je da se uopce moraju ulagati zalbe...
Pa ima u mom selu baba od 95....šefov otac ika 90...
Ma pustit ce njega....tpu...
Dozvolilivsu zlo...
Nisu adekvatno osudili iako sve znaju...
Daju mogucnost da se i ponovi....
Sramota je da se uopce moraju ulagati zalbe...
Pa ima u mom selu baba od 95....šefov otac ika 90...
Ma pustit ce njega....tpu...
Luka Mišetić, advokat hrvatskog generala Ante Gotovine, u povodu presude Haškog suda Radovanu Karadžiću od 40 godina zatvora, na svom Twitter profilu izrazio je zbunjenost odlukom zapitavši se što je propustio u presudi Karadžiću kada su drugi za manje zločine dobili veće kazne.
"Galić je dobio doživotni zatvor za granatiranje Sarajeva. Tolimir je kažnjen doživotnim zatvorom za Srebrenicu. Karadžiću 40 godina za Sarajevo i Srebrenicu zajedno. Što propuštam?", zapitao se Mišetić.
"Galić je dobio doživotni zatvor za granatiranje Sarajeva. Tolimir je kažnjen doživotnim zatvorom za Srebrenicu. Karadžiću 40 godina za Sarajevo i Srebrenicu zajedno. Što propuštam?", zapitao se Mišetić.
- greeneyes
- Hadžija

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10177 times
- Been thanked: 12048 times
Oglasila se i naša glavna ministarka..

Baronesa se, po običaju, neće oglasiti, nego djelovati iz sjene.
SAMANTHA POWER: Karadžić nikad nije vjerovao da će odgovarati pred licem pravde

Američka predstavnica u Ujedinjenim narodima u New Yorku, ambasadorica Samantha Power, inače i poznata spisateljica, dobitnica Pulcerove nagrade za svoju knjigu o genocidu u Bosni i Hercegovini i Ruandi "Problem iz pakla" ("Problem from Hell"), pozdravila je donošenje presude Radovanu Karadžiću zbog zločina protiv čovječnosti i kršenja običaja rata, uključujući i genocid.
- Ovaj dan (presude) trebao je davno doći, jer Karadžić je, kao ratni lider bosanskih Srba stajao iz bezbrojnih zločina koji su šokirali savijest - kazala je Power.
Sjećanja na Bosnu
Pri tome se podsjetila i na vlastito profesionalno, ratno iskustvo, kada je kao mlada američka novinarka boravila u bivšoj Jugoslaviji, provodeći, kako je rekla, značajno vrijeme u bosanskoj prijestolnici, Sarajevu, tamo gdje je i Karadžić živio mnogo godina prije rata, "sklonjen u izmješano stanovništvo bosanskih muslimana, Hrvata, Srba i Jevreja".
- Kada sam ponekad posjećivala obližnje Karadžićevo uporište na Palama, tokom rata, uvjek sam bila zaprepaštena nacionalističkim žarom lidera bosanskih Srba, dok je bio razdragani propagandista u korist etnički čiste srpske državice. Ali više od toga, bila sam zaprepaštena tom smjelošću koju je izlučivao i potpunim odsustvom brige za svoje bivše prijatelje i komšije u gradu kojeg je nekad nazivao domom - rekla je Power.
Navela je i kako je Karadžić često sa sobom vodio predstavnike medija dok je posjećivao položaje srpskih snaga razmještenih u opsadi Sarajeva, odakle se sa razarajučom artiljerijom i, kako je kazala pakosno smišljenim snajperskim napadima nanosila ogromna šteta, istim onim predgradjima u kojima je on živio.
Terorisanje Sarajeva
- Kada se prisjetim Karadžićevih dugih, vječito ljutitih, jeftinih konferencija za novinare, jedna mi riječ pada na pamet - nekažnjivost. To je bio čovjek koji je vjerovao da može učiniti sve što je želio, kad je želio, ko "šiša" posljedice. Sumnjam da je ikad ozbiljnije pomislio na mogućnost da će možda jednog dana odgovarati - rekla je Power u priopćenju koje je upućeno i na adresu "Avazovog" dopisništva u New Yorku.
Kako je istakla mnoge brutalne vođe danas, kao što je sirijski predsjednik Bashar al-Assad, lider Boko Harama Abubakar Shekau, vođa ISIL-a leader Abu Bakr Al-Baghdadi, pokazuju istu samouvjeronost.
No, kako je naglasila, Karadžićeva presuda šalje im jasnu poruku, "vaši zločini neće nikada biti zaboravljeni i, jednog dana ćete biti odgovorni za horore koje ste nanjeli civilima".
UN protiv korištenja Karadžićevog imena
Zamoljen da u ime generalnog sekretar UN-a Ban Ki-moona komentira otvaranje studentskog doma na Palama, kome je 12 kilometara od Sarajeva dato ime haškog osuđenika "Radovan Karadžić", glasnogovornik Ujedinjenih naroda u New Yorku, Farhan Haq je kazao da to ne bi trebalo služiti nikome na čast.
- Očito, s naše tačke gledišta, ime Radovan Karadžić nije ono koje bi se moglo vezati sa čašću i integritetom - rekao je Haq.
ALEXANDER IVANKO: Radovan Karadžić je obično g.... od čovjeka!
Nakon jučerašnjeg izricanja kazne od 40 godina zatvora za genocid i zločine protiv čovječnosti Radovanu Karadžiću, bivšem predsjedniku Republike Srpske i vrhovnom zapovjedniku RS-a, Alexander Ivanko, bivši portparol UN-a za vrijeme ratnih sukoba u BiH izjavio je da je nepravedno što će "ovo g.... od čovjeka provesti ostatak života u zatvoru sa četiri zvjezdice".
Ivanko se prisjetio dešavanja iz maja 1995. godine kada je trpio prijetnje smrću od strane Miroslava Toholja, bivšeg ministra informisanja RS i jednog od najbližih prijatelja Radovana Karadžića, koji mu je rekao "da će ga vezati za drvo na plaži". Zatim je kroz ured UN-a u Beogradu do njega došla poruka od Željka Ražnatović Arkana da će ga kidnapovati i organizirati njegovo javno smaknuće u Vukovaru.
- Preskočit ću sve ružne detalje iz ovog perioda i prijetnji o tome kako će me ubiti. Ljudski ološ, kakav je Karadžić, provest će ostatak svog života u zatvoru koji je kao hotel sa četiri zvjezdice i to je nepravedno, ali opet mi smo zapravo ljudska bića, a on je samo jedno obično g.... - istakao je Ivanko.
PETER GALBRAITH: Dijelim frustracije sa Bošnjacima, kazna od 40 godina nije dovoljna za Karadžića!
Američki diplomata, akademik i političar, te prvi ambasador SAD u Hrvatskoj Peter Galbraith oglasio se nakon jučerašnjeg izricanja osuđujuće presude za genocid i zločine protiv čovječnosti bivšem predsjedniku Republike Srpske i vrhovnom zapovjedniku RS-a Radovanu Karadžiću. On je kazao da je zadovoljan što će "glavni arhitekt rata u BiH ogovarati za svoje zločine".
- Kao neko ko je bio u Sarajevu za vrijeme opsade, svjedok sam zločina za koje Karadžić sada odgovara. Moje misli su uz ljude iz BiH koji su preživjeli rat, porodice žrtava, izbjeglice koje su se vratile u BiH i one koji su pronašli bolji život ovdje u Vermontu - kazao je Galbraith.
On je istaknuo da bez obzira što su procesi suđenja dugotrajni, dokazi i presude u slučajevima kao što je Karadžić ostaju godinama kao potvrda da je počinjen zločin nad bošnjačkim narodom.
- Svjedočio sam za progon na suđenju bivšeg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića, a na tri suđenja za druge ratne zločine. Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju napravio je izvanredan posao u zadržavanju odgovornih za najgore zločine u Evropi još od nacista - rekao je Galbraith.
Američki diplomata naglasio je i kako dijeli frustracije sa mnogim Bošnjacima u BiH i u Vermontu. Ističe da četrdeset godina nije adekvatna pravda za čovjeka koji je počinio hiljade ubistava, pogotovo s obzirom da će Karadžić dobiti kredit od osam godina za vrijeme koje je već proveo u zatvoru, te da će imati pravo na uvjetni otpust od deset godina.
- Nadam se da će Tužilaštvo Haškog tribunala uložiti žalbu na kaznu jer je doživotni zatvor daleko prikladnija kazna s obzirom na težinu zločina koje je Karadžić počinio - istaknuo je Galbraith.

Baronesa se, po običaju, neće oglasiti, nego djelovati iz sjene.
SAMANTHA POWER: Karadžić nikad nije vjerovao da će odgovarati pred licem pravde

Američka predstavnica u Ujedinjenim narodima u New Yorku, ambasadorica Samantha Power, inače i poznata spisateljica, dobitnica Pulcerove nagrade za svoju knjigu o genocidu u Bosni i Hercegovini i Ruandi "Problem iz pakla" ("Problem from Hell"), pozdravila je donošenje presude Radovanu Karadžiću zbog zločina protiv čovječnosti i kršenja običaja rata, uključujući i genocid.
- Ovaj dan (presude) trebao je davno doći, jer Karadžić je, kao ratni lider bosanskih Srba stajao iz bezbrojnih zločina koji su šokirali savijest - kazala je Power.
Sjećanja na Bosnu
Pri tome se podsjetila i na vlastito profesionalno, ratno iskustvo, kada je kao mlada američka novinarka boravila u bivšoj Jugoslaviji, provodeći, kako je rekla, značajno vrijeme u bosanskoj prijestolnici, Sarajevu, tamo gdje je i Karadžić živio mnogo godina prije rata, "sklonjen u izmješano stanovništvo bosanskih muslimana, Hrvata, Srba i Jevreja".
- Kada sam ponekad posjećivala obližnje Karadžićevo uporište na Palama, tokom rata, uvjek sam bila zaprepaštena nacionalističkim žarom lidera bosanskih Srba, dok je bio razdragani propagandista u korist etnički čiste srpske državice. Ali više od toga, bila sam zaprepaštena tom smjelošću koju je izlučivao i potpunim odsustvom brige za svoje bivše prijatelje i komšije u gradu kojeg je nekad nazivao domom - rekla je Power.
Navela je i kako je Karadžić često sa sobom vodio predstavnike medija dok je posjećivao položaje srpskih snaga razmještenih u opsadi Sarajeva, odakle se sa razarajučom artiljerijom i, kako je kazala pakosno smišljenim snajperskim napadima nanosila ogromna šteta, istim onim predgradjima u kojima je on živio.
Terorisanje Sarajeva
- Kada se prisjetim Karadžićevih dugih, vječito ljutitih, jeftinih konferencija za novinare, jedna mi riječ pada na pamet - nekažnjivost. To je bio čovjek koji je vjerovao da može učiniti sve što je želio, kad je želio, ko "šiša" posljedice. Sumnjam da je ikad ozbiljnije pomislio na mogućnost da će možda jednog dana odgovarati - rekla je Power u priopćenju koje je upućeno i na adresu "Avazovog" dopisništva u New Yorku.
Kako je istakla mnoge brutalne vođe danas, kao što je sirijski predsjednik Bashar al-Assad, lider Boko Harama Abubakar Shekau, vođa ISIL-a leader Abu Bakr Al-Baghdadi, pokazuju istu samouvjeronost.
No, kako je naglasila, Karadžićeva presuda šalje im jasnu poruku, "vaši zločini neće nikada biti zaboravljeni i, jednog dana ćete biti odgovorni za horore koje ste nanjeli civilima".
UN protiv korištenja Karadžićevog imena
Zamoljen da u ime generalnog sekretar UN-a Ban Ki-moona komentira otvaranje studentskog doma na Palama, kome je 12 kilometara od Sarajeva dato ime haškog osuđenika "Radovan Karadžić", glasnogovornik Ujedinjenih naroda u New Yorku, Farhan Haq je kazao da to ne bi trebalo služiti nikome na čast.
- Očito, s naše tačke gledišta, ime Radovan Karadžić nije ono koje bi se moglo vezati sa čašću i integritetom - rekao je Haq.
ALEXANDER IVANKO: Radovan Karadžić je obično g.... od čovjeka!
Nakon jučerašnjeg izricanja kazne od 40 godina zatvora za genocid i zločine protiv čovječnosti Radovanu Karadžiću, bivšem predsjedniku Republike Srpske i vrhovnom zapovjedniku RS-a, Alexander Ivanko, bivši portparol UN-a za vrijeme ratnih sukoba u BiH izjavio je da je nepravedno što će "ovo g.... od čovjeka provesti ostatak života u zatvoru sa četiri zvjezdice".
Ivanko se prisjetio dešavanja iz maja 1995. godine kada je trpio prijetnje smrću od strane Miroslava Toholja, bivšeg ministra informisanja RS i jednog od najbližih prijatelja Radovana Karadžića, koji mu je rekao "da će ga vezati za drvo na plaži". Zatim je kroz ured UN-a u Beogradu do njega došla poruka od Željka Ražnatović Arkana da će ga kidnapovati i organizirati njegovo javno smaknuće u Vukovaru.
- Preskočit ću sve ružne detalje iz ovog perioda i prijetnji o tome kako će me ubiti. Ljudski ološ, kakav je Karadžić, provest će ostatak svog života u zatvoru koji je kao hotel sa četiri zvjezdice i to je nepravedno, ali opet mi smo zapravo ljudska bića, a on je samo jedno obično g.... - istakao je Ivanko.
PETER GALBRAITH: Dijelim frustracije sa Bošnjacima, kazna od 40 godina nije dovoljna za Karadžića!
Američki diplomata, akademik i političar, te prvi ambasador SAD u Hrvatskoj Peter Galbraith oglasio se nakon jučerašnjeg izricanja osuđujuće presude za genocid i zločine protiv čovječnosti bivšem predsjedniku Republike Srpske i vrhovnom zapovjedniku RS-a Radovanu Karadžiću. On je kazao da je zadovoljan što će "glavni arhitekt rata u BiH ogovarati za svoje zločine".
- Kao neko ko je bio u Sarajevu za vrijeme opsade, svjedok sam zločina za koje Karadžić sada odgovara. Moje misli su uz ljude iz BiH koji su preživjeli rat, porodice žrtava, izbjeglice koje su se vratile u BiH i one koji su pronašli bolji život ovdje u Vermontu - kazao je Galbraith.
On je istaknuo da bez obzira što su procesi suđenja dugotrajni, dokazi i presude u slučajevima kao što je Karadžić ostaju godinama kao potvrda da je počinjen zločin nad bošnjačkim narodom.
- Svjedočio sam za progon na suđenju bivšeg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića, a na tri suđenja za druge ratne zločine. Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju napravio je izvanredan posao u zadržavanju odgovornih za najgore zločine u Evropi još od nacista - rekao je Galbraith.
Američki diplomata naglasio je i kako dijeli frustracije sa mnogim Bošnjacima u BiH i u Vermontu. Ističe da četrdeset godina nije adekvatna pravda za čovjeka koji je počinio hiljade ubistava, pogotovo s obzirom da će Karadžić dobiti kredit od osam godina za vrijeme koje je već proveo u zatvoru, te da će imati pravo na uvjetni otpust od deset godina.
- Nadam se da će Tužilaštvo Haškog tribunala uložiti žalbu na kaznu jer je doživotni zatvor daleko prikladnija kazna s obzirom na težinu zločina koje je Karadžić počinio - istaknuo je Galbraith.
Sinoc sam citala izjavu zene mucene u Brckom i stradanjima.....
Koji je Karadzic idiot...navodno je sada iskoristio mapade u Francuskoj i Belgiji pa izjavljuje dacse on borio protiv takvih terorista...
Jos uvijek se usudi pokusavati nekog u zdrav mozak..tpu...
Svi su se oni nadali pobjedi....i kod mene u selu ...
Koji je Karadzic idiot...navodno je sada iskoristio mapade u Francuskoj i Belgiji pa izjavljuje dacse on borio protiv takvih terorista...
Jos uvijek se usudi pokusavati nekog u zdrav mozak..tpu...
Svi su se oni nadali pobjedi....i kod mene u selu ...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 929 times
šta ima ono Kosova ti srca Srbije ..ostade ti država bez srca 
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Vlado, k***u ti pjevaš!

"Bila sam u velikom iskušenju da li otvoriti dušu i spustiti se na tvoj nivo?
Piše ti neko iz “grupe hejtera sa twitera , onih koji spinuju obojeni nacionalizmom i šire ksenofobiju “ kako si rekao u obraćanju masama a koje je danas prenijeo hayat.ba
“Ali ne tražite da kažem: "izvini za Bramerca" i ne tražite da podržim Nato i da zaboravim skolništa, sirene, srušene puteve, mostove, zgrade, vozove, ljudske živote…to nemojte.“
Jeftini senzacionalizam da miješaš organ pravde sa užasima bombardovanja pod krinkom lažnog rodoljublja kojim omalovažavaš sve užase rata u BiH?
Da li te imalo sram?
Slušaju te ljudi koji su protjerani kao bebe sa ognjišta, ostavljeni bez ijedne jedine fotografije iz djetinjstva i uspomenu da se ikad živjelo u tom nesretnom krvavom dijelu ove jos nesretnije BiH.
Osobe čiji su rodni gradovi potpuno etnički očićeni od njihovog naroda, iz BiH u kojoj takvi kao što si ti enormno zarađuju, pjevajući svoje poluinteligentne pjesmuljke koji se još lakše pamte o još tematici ostavljenih muškaraca koji vjeruju u ljubav.
Imao si i sa takvim pjesmicama sasvim dovoljno fanova da nisi morao nikada komentirati neko političko zbivanje, te je još interesantnije kako si kao jedan kantautor koji prilično barata rječnikom dozvolio sebi da po društvenim mrežama pišeš kako bi se ispišao po glavnom tužiocu Haškog tribunala?
Osjetljive teme jer je u Prijedoru ubijeno preko 3000 Bošnjaka i Hrvata i jos neutvrđen broj ih je bio u logoru nosivši bijele trake oko ruku jer su bili neSrbi!!!
Osjetljive teme jer su u Republici Srpskoj od 1992-1995 porušene sve katoličke crkve i džamije!!!
Osjetljive teme jer je vojska te iste Republike Srpske ispalila granatu i zavila Tuzlu u crno oduzevši joj 71 građanina a ranivši 150!!!
Osjetljive jer je mali Tuzlak Sandro imao samo 2,5 godine!!!
Osjetljive teme jer je Sarajevo bilo 44 puna mjeseca pod opsadom i sijačem smrti sa okolnih brda pod nalogodavstvom Radovana Karadžića kojem pružaš podršku!!!
Osjetljive teme jer je opsada Sarajeva najduža opsada jednog glavnog grada u historiji ikada!!!
Jer, moje lijepo, širokogrudno Sarajevo je bilo svakodnevno izloženo granatiranju puna 1 4 2 5 dana!!!
Nije bilo struje, vode, hrane, života, svakodnevno smo gledali krv i kako nam sugrađani ginu, nije bilo vode koja bi saprala krv sa pločnika i strah koji smo osjećali.
Od 1 4 2 5 dana, čitaj naglas pa probaj izgovoriti i zamisliti, samo jedan jedini dan je bio bez ljudskih žrtava jer su vremenske prilike bile takve da je vidljivost bila smanjena čak i za granate.
Ne znaš Vlado da su snovi više od 11 000 sugrađana ostali ukopani negdje između rovova i gradskog groblja, ne znaš da je bolnija priča Boška i Admire od Romea i Julije, ne znaš!!!
Ne znaš Vlado, navodno otvorenog srca koji pjevaš o ljubavi koliko ljubavi je ubijeno u Sarajevu, da ju je bilo više nego igdje, ikada!!!
K.... ti pjevaš!!!
Ne znaš ni kako je boljelo dok je Vijećnica gorjela, dok je grad ličio na prizor iz horora dok su gađali bolnice i lomili duh grada na Miljacki.
Ne znas kako boli 11541 prazna crvena stolica za naše sugrađane kojih više nema?!
Ne znaš Vlado da milioni života pate još uvijek zbog krvnika kojem ti pružaš podršku!!!
Ne znaš Vlado ništa ni o pravu ni o pravdi, jer da znaš, ne bi te vrijeđala presuda krvniku da je izrečena na bilo koji datum!!!
Da si čovjek, kao što nisi, veselilo bi te izvođenje pravde koja je ionako došla prekasno, ma koliko god ti taj datum bio svet, jer da si čovjek, kao što nisi, znao bi da sve suze svijeta imaju isti sadržaj, da majke ubijene djece u BiH isto plaču kao i oni koji su izgubili svoje najmilije u bombardovanju Srbije.
Nema tih riječi koje te mogu opravdati, a možda već sutra, doći ćeš da napuniš Zetru, Skenderiju, klubove svih manjih i većih gradova, hoćeš sigurno, jer nemaš ni stida ni dostojanstva, jer da ga imaš, ne bi se pokušavao opravdati otvorenim pismima jer opravdanje za ovo ne postoji.", navodi se u odgovoru Sarajke.
(avaz)
- greeneyes
- Hadžija

Re: Vlado, k***u ti pjevaš!
koji moj se esdtradni umetnici mešaju u politiku....on je sa Bosnom završio...greeneyes wrote:Bravo Sarajko!
Pokušao se izvaditi, a još više se ukopao.
- greeneyes
- Hadžija

A šta ćeš, sam je sebe ukopao, valjda. A ja sam ga doživljavao kao gotiva lika, baš me iznenadio.Nole wrote:koji moj se esdtradni umetnici mešaju u politiku....on je sa Bosnom završio...greeneyes wrote:Bravo Sarajko!
Samo sabura
pevač zavavne muzikestorm wrote:A tko je taj(nikad čuo)
[ytube][/ytube]
i mene je iznenadio...uvek se zezao na sceni i baš gotivan lik...al jbg ...sad se zajebo...greeneyes wrote:A šta ćeš, sam je sebe ukopao, valjda. A ja sam ga doživljavao kao gotiva lika, baš me iznenadio.Nole wrote:koji moj se esdtradni umetnici mešaju u politiku....on je sa Bosnom završio...greeneyes wrote:Bravo Sarajko!