Jesi li me to začarao?

Moderator: Krokodil Behko
Jesi li me to začarao?
zbog cega bi ? nevidim tu ikakav razlog !srculence7 wrote: 20 Aug 2017, 21:23Jesi li me to začarao?![]()
Dnevni stres, obilne vecere mogu biti uzrok loseg sna...Podrinjac wrote: 05 Jun 2018, 22:53 Ja ne pamtim kada sam zadnji put sanjario. Doduše, kada sam sanjario imao sam i dobar san. A nedostatak sanjarenja mogu pripisati samo sopstvenom problemu spavanja. A najbolji dokaz da loše spavam je da se probudim umorniji nego što sam bio kada sam zaspao. A to mene prati mjesecima.
Treba ti nešto za opuštanje, mogu ti preporučiti neke tehnike pa ti vidi da li funkcionišePodrinjac wrote: 05 Jun 2018, 22:53 Ja ne pamtim kada sam zadnji put sanjario. Doduše, kada sam sanjario imao sam i dobar san. A nedostatak sanjarenja mogu pripisati samo sopstvenom problemu spavanja. A najbolji dokaz da loše spavam je da se probudim umorniji nego što sam bio kada sam zaspao. A to mene prati mjesecima.
Koje tehnike?srculence7 wrote: 06 Jun 2018, 16:12Treba ti nešto za opuštanje, mogu ti preporučiti neke tehnike pa ti vidi da li funkcionišePodrinjac wrote: 05 Jun 2018, 22:53 Ja ne pamtim kada sam zadnji put sanjario. Doduše, kada sam sanjario imao sam i dobar san. A nedostatak sanjarenja mogu pripisati samo sopstvenom problemu spavanja. A najbolji dokaz da loše spavam je da se probudim umorniji nego što sam bio kada sam zaspao. A to mene prati mjesecima.![]()
Ja sam nedosledna po tom pitanju, zato se patim sa nespavanjem![]()
Od čudnijih snova, par puta mi se dešavalo da sanjam kako posmatram svoje beživotno telo sa neke distance...Kao znaš da si umro i misliš šta će sada biti, neki osećaj koji ne mogu ni opisati, ali u snu ni najmanje nisam uznemirena zbog toga, samo mi se nameću neka pitanja na koja ne znam odgovore![]()
Postoje tehnike spavanja?srculence7 wrote: 06 Jun 2018, 16:12Treba ti nešto za opuštanje, mogu ti preporučiti neke tehnike pa ti vidi da li funkcionišePodrinjac wrote: 05 Jun 2018, 22:53 Ja ne pamtim kada sam zadnji put sanjario. Doduše, kada sam sanjario imao sam i dobar san. A nedostatak sanjarenja mogu pripisati samo sopstvenom problemu spavanja. A najbolji dokaz da loše spavam je da se probudim umorniji nego što sam bio kada sam zaspao. A to mene prati mjesecima.![]()
Ja sam nedosledna po tom pitanju, zato se patim sa nespavanjem![]()
Od čudnijih snova, par puta mi se dešavalo da sanjam kako posmatram svoje beživotno telo sa neke distance...Kao znaš da si umro i misliš šta će sada biti, neki osećaj koji ne mogu ni opisati, ali u snu ni najmanje nisam uznemirena zbog toga, samo mi se nameću neka pitanja na koja ne znam odgovore![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest