Meni opet Seve bolja.Rudolph wrote: 23 Apr 2019, 15:11 Mozes samo drhtati da je vidis u toj kreaciji uzivo kao i fotografi sa slike
Ona ima dokaz da zna poso, pa svi smo ga vidjeli.
Moderator: Krokodil Behko

Meni opet Seve bolja.Rudolph wrote: 23 Apr 2019, 15:11 Mozes samo drhtati da je vidis u toj kreaciji uzivo kao i fotografi sa slike

jes' ti nekad vidio uzivo ovakve zeneRudolph wrote: 23 Apr 2019, 15:11 Mozes samo drhtati da je vidis u toj kreaciji uzivo kao i fotografi sa slike

ponavljam moze sta hoce![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

jednom prilikom na poslu dosla zena , a nas je bilooko 5 zena u grupi na poslu i doticna je dosla do lifta, hej nas 5 smo ostale zaledjene i amagijane kako je zena izelgadla , Boginja, Venera, on j eprimjetila nase odusevljenje, jako se ljubano osmjehunla , malo razmjenila par ricjei sa namma u liftu , njeno ponasanje, je nas jos vise oduzevilo , ali zena zraci , eh to se ne desava cesto, a ans 5 smo kanije pricale o njoj bez zrna ljuboore , jednsotavno smom sve svijesno prihavtile njen izgledstorm wrote: 23 Apr 2019, 15:15 Pa dobro, fina je...
Ali meni ne plijeni...
Bogata, popularna, uspješna... Ali da to ne znam... Ništa posebno.
Dok imaš žena koje bez svega toga jednostavno plijene pozornost... Promijeni se atmosfera kad udje u prostoriju...
Eeee to je onda...![]()

haj'd ukuca na Google Mirna Berend , da vidi sto je klasicna ljepota

Prestani se slagati sa mnom, bojim sestatebriga wrote: 23 Apr 2019, 15:20jednom prilikom na poslu dosla zena , a nas je bilooko 5 zena u grupi na poslu i doticna je dosla do lifta, hej nas 5 smo ostale zaledjene i amagijane kako je zena izelgadla , Boginja, Venera, on j eprimjetila nase odusevljenje, jako se ljubano osmjehunla , malo razmjenila par ricjei sa namma u liftu , njeno ponasanje, je nas jos vise oduzevilo , ali zena zraci , eh to se ne desava cesto, a ans 5 smo kanije pricale o njoj bez zrna ljuboore , jednsotavno smom sve svijesno prihavtile njen izgledstorm wrote: 23 Apr 2019, 15:15 Pa dobro, fina je...
Ali meni ne plijeni...
Bogata, popularna, uspješna... Ali da to ne znam... Ništa posebno.
Dok imaš žena koje bez svega toga jednostavno plijene pozornost... Promijeni se atmosfera kad udje u prostoriju...
Eeee to je onda...![]()
![]()

storm wrote: 23 Apr 2019, 15:22Prestani se slagati sa mnom, bojim sestatebriga wrote: 23 Apr 2019, 15:20
jednom prilikom na poslu dosla zena , a nas je bilooko 5 zena u grupi na poslu i doticna je dosla do lifta, hej nas 5 smo ostale zaledjene i amagijane kako je zena izelgadla , Boginja, Venera, on j eprimjetila nase odusevljenje, jako se ljubano osmjehunla , malo razmjenila par ricjei sa namma u liftu , njeno ponasanje, je nas jos vise oduzevilo , ali zena zraci , eh to se ne desava cesto, a ans 5 smo kanije pricale o njoj bez zrna ljuboore , jednsotavno smom sve svijesno prihavtile njen izgled![]()
Ali da... To je to![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Evo sve trčim, tipka tipku stiže.statebriga wrote: 23 Apr 2019, 15:21haj'd ukuca na Google Mirna Berend , da vidi sto je klasicna ljepota![]()

pa vecina zena valjda tako rade u seksu , trebalo bi tako

Natrljas peniscic kukurijekom i ima da bude ko surla.statebriga wrote: 23 Apr 2019, 15:32pa vecina zena valjda tako rade u seksu , trebalo bi takoMister No wrote: 23 Apr 2019, 15:14
Meni opet Seve bolja.
Ona ima dokaz da zna poso, pa svi smo ga vidjeli.
![]()
problem je sto nema puno msuakraca sa tijelom i penisom kao njen ljubavnik![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Socrates wrote: 23 Apr 2019, 15:29Evo sve trčim, tipka tipku stiže.statebriga wrote: 23 Apr 2019, 15:21
haj'd ukuca na Google Mirna Berend , da vidi sto je klasicna ljepota![]()
![]()

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests