Ostali bravo

Nemam, zato sto dotok vode kontrolisem kroz cijevi,Bla wrote: 01 Aug 2019, 16:39 Fruit, jel' ikad imaš problema s tim kada se dese duža razdoblja s kišom ili bujice nakon velikih pljuskova?
Fruit, imala sam volju doći u tvoj "raj". Skoro sam tamo bila ali nije bilo vremena.fruit wrote: 01 Aug 2019, 16:35 Čestitke pobjeddnici ,,,zasluzeno.
Jeste Majo,to je moja Bosanska kuća i bosanska soba..moje mjesto za odmor i moj najdrazi kutak za odmor.Maja wrote: 01 Aug 2019, 10:27 Ja mislim da je ono bas Fruitova soba. Da sam znala dala bih mu 5 bodova. Kontala sam da je neko obilazio neku staru bosansku kucu.
Cestitam Nice![]()
mozda nije obicaj ali evo da objavim jos koju sliku ...van takmicenja.
Ako nije dozvoljeno slobodno obrisite.--
Nisam mogao da objavim slike...valjda sam zaboravio,...ali evo stariji video..pa ko ima vremena nek pogleda.
Sledeci put obavezno navratite...ja sam malo restartovao obaveze,skoro sve poslove vratio na fabričke postavke,i imam neograniceno veremena .Chloe wrote: 01 Aug 2019, 17:11
Fruit, imala sam volju doći u tvoj "raj". Skoro sam tamo bila ali nije bilo vremena.
Aferim! Svaka vam čast.![]()
![]()
Previdio sam ovo...Nice try wrote: 01 Aug 2019, 16:30 Super,divnoHvala svima na bodovima,čestitkama
![]()
![]()
Idemo daljeodmah,tema...ne znam,u glavi mi je samo jedna misao,most
![]()
Dakle,mostovi,mostovi koji spajaju obale,ljude,sve ono što za vas predstavlja most.
Sretno![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests