ovo mi je samacki avatar
Šta žene zaista žele od muškaraca?
Moderator: spacebound
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: Šta žene zaista žele od muškaraca
omg, nisam pazio. Samo sam procitao onu prvu recenicaJulia-Klara wrote: 28 Jul 2019, 12:17Upravo je opisala svog muza![]()
Da li si siguran da ti je komentar bio na mjestu![]()
Da ako se ne naljuti... nece valjda ?
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6712 times
Pojavilo se dosta i muskih sponza, ali opet je to daleko. Zene ipak vise gledaju na to.statebriga wrote: 27 Jul 2019, 17:18vole i muskrci zene sa nocem, jednosttavno je takva "privlacnost" speciicna za oba spolaMutevelija wrote: 27 Jul 2019, 14:13 Muskarci koji su imucniji samo preko prečca mogu zaobići one stvari za koje zene misle da zele.
Dakle novac je prečac do žena, sve ostalo je puka sreca, mozda si inteligentan, mozda imas pozaamasan ud, ali to se mozda su neke karakteristike sretnika nekog, za sve ostalo je novac.
Ne nuzno sto one vole novac , nego sto muskarac sa novcom im ulijeva sigurnost moglo bi se slagat.![]()
Samo sabura
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
muskarci su jednostavno nauceni da su oslonac zenama , a mnogi su upraavo ozenili zene koje su bile finasisjki boljeg sttusa, radil se ili su imale vece bogatsvo/nasljedstvo ; zato prica da je to tipicno za zene i nije potpuno tacna, vec se jednsotvno to vise potikivalogreeneyes wrote: 28 Jul 2019, 13:46Pojavilo se dosta i muskih sponza, ali opet je to daleko. Zene ipak vise gledaju na to.statebriga wrote: 27 Jul 2019, 17:18
vole i muskrci zene sa nocem, jednosttavno je takva "privlacnost" speciicna za oba spola![]()
drugo, ne razumijem, zasto se koristi rijec sponzor, jer u principu, sve zene domacice na Balkanu su sponzorirane od svo surpuga
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Duminjo wrote: 27 Jul 2019, 12:00 Zato treba ženit neku iz sandzaka ili albanija, kosovo..
Nema ona šta želit![]()
... i prema njoj cu biti dobar njezan i sve ostalo.
Biva nas niko nista ne pita, e necemo tako. Dobrotu treba zasluzit' ...
Upeklo ...
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10240 times
- Been thanked: 17418 times
Najgori su ovi sto ih jedna nasanka ko mladog majmuna, pa onda nijedna ne valja
A coco, jesi ti bio divan prema njoj, a ona trazila hljeba preko pogace ili ni tvoje maslo nije za ramazana 
Ma sigurno je sve do nje
Ma sigurno je sve do nje
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma

na pogresnu temo sam pisala, prenijelo me 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Sve je to lijepo ali pitanje je sta ti njemu dajes kad ga nadjes.spacebound wrote: 27 Jul 2019, 12:31 Ne znamo ni mi
Ono sto je za mene pojam "pravi muskarac" nije onaj na kojega muskarci vecinom misle, onaj koji lupi sakom od sto, onaj cija je zadnja, onaj koji se slusa bez pogovora.Za mene je to stabilan muskarac na kojeg mogu da se oslonim, da vjerujem kad nesto podje po zlu da je on tu da popravi, da popravimo skupa.Ne izdize sebe tako sto ce poniziti mene.Nije kukavica i ne predaje se lako.Ukratko.
Pravim kolacNe mogu u detalje sad
![]()
Upeklo ...
- spacebound
- Urednik foruma

Valja ga prvo naciCoconuts wrote: 28 Jul 2019, 15:59Sve je to lijepo ali pitanje je sta ti njemu dajes kad ga nadjes.spacebound wrote: 27 Jul 2019, 12:31 Ne znamo ni mi
Ono sto je za mene pojam "pravi muskarac" nije onaj na kojega muskarci vecinom misle, onaj koji lupi sakom od sto, onaj cija je zadnja, onaj koji se slusa bez pogovora.Za mene je to stabilan muskarac na kojeg mogu da se oslonim, da vjerujem kad nesto podje po zlu da je on tu da popravi, da popravimo skupa.Ne izdize sebe tako sto ce poniziti mene.Nije kukavica i ne predaje se lako.Ukratko.
Pravim kolacNe mogu u detalje sad
![]()
Bio divan i nisam varao, zajedno putovali motorom, odbijao zene koje su me htjele ... uostalom staija kci je rijesila da ostane samnom, mladja je imala samo tri godine. Njene prijateljice su poslije govorile trebala je prosipati ruze kud si ti prosao kakav si bio prema njoj.spacebound wrote: 28 Jul 2019, 15:58 Najgori su ovi sto ih jedna nasanka ko mladog majmuna, pa onda nijedna ne valjaA coco, jesi ti bio divan prema njoj, a ona trazila hljeba preko pogace ili ni tvoje maslo nije za ramazana
Ma sigurno je sve do nje![]()
Kcerka ne zeli da kontaktira sa njom vec sestu godinu.
Ali j... ga ...
Upeklo ...
- spacebound
- Urednik foruma

I ti sad mislis da su sve zene iste?Jedna nije valjala, sigurno nijedna ne valja?Tuzno je to.Ocito je da si jos povrijedjen, mozda je svjeze, ali najgore sto sebi mozes uraditi je da se zakopas u ogorcenost i ljutnju.Coconuts wrote: 28 Jul 2019, 16:01Bio divan i nisam varao, zajedno putovali motorom, odbijao zene koje su me htjele ... uostalom staija kci je rijesila da ostane samnom, mladja je imala samo tri godine. Njene prijateljice su poslije govorile trebala je prosipati ruze kud si ti prosao kakav si bio prema njoj.spacebound wrote: 28 Jul 2019, 15:58 Najgori su ovi sto ih jedna nasanka ko mladog majmuna, pa onda nijedna ne valjaA coco, jesi ti bio divan prema njoj, a ona trazila hljeba preko pogace ili ni tvoje maslo nije za ramazana
Ma sigurno je sve do nje![]()
Kcerka ne zeli da kontaktira sa njom vec sestu godinu.
Ali j... ga ...
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 26528 times
- Been thanked: 6950 times
...da li si ti pravi otac, kcerka bi itekako kontaktirala sa mamom! 
...vjerojatno si bio predivan prema zeni, zato se to sve tako i odigralo!
...vjerojatno si bio predivan prema zeni, zato se to sve tako i odigralo!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Ma ne, ne mislim tako. Znam mnogo divnih zena koje su slobodne. Kritikujem one koje su udate i ne trude se da im brak bude skladan i dobar i za drugu stranu, nego misle da se sve njima treba podrediti, a ono sto sam napisao su rijeci jedne zene, a ne muskarca, moje rodice koja je bas tim rijecima kritizirala druge zene.spacebound wrote: 28 Jul 2019, 16:06
I ti sad mislis da su sve zene iste?Jedna nije valjala, sigurno nijedna ne valja?Tuzno je to.Ocito je da si jos povrijedjen, mozda je svjeze, ali najgore sto sebi mozes uraditi je da se zakopas u ogorcenost i ljutnju.
Prenijecu joj vase kritike ...

Upeklo ...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14838 times
- Been thanked: 10352 times
Zelim SVE.
SVE i dajem.
Ni manje ni vise
SVE i dajem.
Ni manje ni vise
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Pokusavam da je ubijedim da ima kontakt sa mamom, ali ona se osjeca izdanom i nece da joj oprosti.Veca wrote: 28 Jul 2019, 16:08 ...da li si ti pravi otac, kcerka bi itekako kontaktirala sa mamom!
...vjerojatno si bio predivan prema zeni, zato se to sve tako i odigralo!![]()
Bivsa bi sad i da se miri ... mislim halo ... nakon svega ...
Cuje se sa sekom, dva puta godisnje ode kod mame da bude sa sekom ali i tada samo suti kad je mama nesto pita.
Samnom je otvorena i smije se, galami, svadja se ... cinim sve da joj zivot bude sto manje depresivan.
Upeklo ...
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
pa je li rodica ili oni muški što stoje za šankom ...delimično pijaniCoconuts wrote: 28 Jul 2019, 16:14
a ono sto sam napisao su rijeci jedne zene, a ne muskarca, moje rodice koja je bas tim rijecima kritizirala druge zene.![]()
Prenijecu joj vase kritike ...![]()
Ne samo oni, i druge zene isto kazu, ali ako to kaze muskarac pred zenama onda pocinje zensko generalisanje.
Upeklo ...
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 26528 times
- Been thanked: 6950 times
...ajde bjezi, preko djece se zajebavate
...sve je to moglo drugacije, da ste oboje bili pametni...dijete je vjerojatno culo negativne price o mami, zato tako i reagira ...ovo ne mislim samo za tate, nego i mame, da se ne misli, sto se djece tice, da zauzimam jednu stranu 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
na forumu nema muskarca kao primjera koji je meni zaista pozeljan 
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Nije to moje maslo, ona je odvela malenu na foru.Veca wrote: 28 Jul 2019, 16:27 ...ajde bjezi, preko djece se zajebavate...sve je to moglo drugacije, da ste oboje bili pametni...dijete je vjerojatno culo negativne price o mami, zato tako i reagira ...ovo ne mislim samo za tate, nego i mame, da se ne misli, sto se djece tice, da zauzimam jednu stranu
![]()
Da ne ulazim u detalje ovdje javno ...
Upeklo ...