Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Duminjo wrote: 17 Feb 2021, 00:36
Kako ovo vjeran zvuci bezveze. Ko da te neko sveze ili strpa u kavez.
I jesmo li vjerni ako zena ne sazna za nevjeru?
ja smatram da jeste sve dok ga ne uhvatim crno na bijelo....
budi gospodin budi diskretan i sve oke.... nemoj mi nabijat rogove i hodat s ljubavnicom ferhadijom...nemas sta pit kafe s njom itd....idi pojebi obavi svoje sta trebas i vrati se.
jel me kontas....jel kontas moj nivo tolerancije a
Meni se ti, vjerovala ili ne, pocinjes malo svidjat
Zanimljivo razmisljanje
Cestitam ti
Calla wrote: 18 Feb 2021, 09:41
Veliki izazovi pogotovo danas kroz internetske ponude dovode bas do velikih iskusenja svakoga od nas da li bi bili spremni krenuti u avanturisticki izlet van braka!! Ne mislim da je libido kod udatih ozenjenih bolji ili gori normalniji od neudatih neozenjenih ali znam da je zasigurno pouzdaniji sigurniji opusteniji! Da bi ostao dosljedan cvrst u svom braku zato ti je potrebna jedna sigurna osoba! SIGURNA u smislu cvrstog stava u ponasanju na duze staze! Respekt ljubav prijateljstvo ovo su zacini koji odrzavaju vezu jer ako imam osobu pored sebe koja me pazi koja se brine koja voli da provodi svaki slobodni trenutak u mojoj blizini koja se ne takmici sa mnom da je jaca pametniija sposobnija koja mi, mu, pruza osjecaj da smo slobodni u odlucivanju osoba koja se zna izvinuti zahvaliti planirati zajednicke I odvojene trenutke bez ljutnje ljubomore lazi I podvala ovo je po meni pravi nacin zivljenja I sa kojim se moze ostati vjeran I monogaman do kraja zivota!!
To hoces zenu da je zoves muzem.
Volim tu zenu u njemu, za vikend mi oprala auto, usisala I napunila rezervoar gorivom, ulila antifriz I promjenila mi zadnji brisac prava kavalirka ,
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Duminjo wrote: 17 Feb 2021, 00:36
Kako ovo vjeran zvuci bezveze. Ko da te neko sveze ili strpa u kavez.
I jesmo li vjerni ako zena ne sazna za nevjeru?
budi gospodin budi diskretan i sve oke.... nemoj mi nabijat rogove i hodat s ljubavnicom ferhadijom...nemas sta pit kafe s njom itd....idi pojebi obavi svoje sta trebas i vrati se.
To je to..
odes ustekas, napunis ili ispraznis baterije i vratis se u svoj topli dom..
To je to..
odes ustekas, napunis ili ispraznis baterije i vratis se u svoj topli dom..
Pa to je otvoreni brak, a ne varanje, jer oboje se dogovore da mogu imati povremene avanture, ali ne zele znati o istim.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"