ne planiram
ne može se to doduše ovako ni radit, ali zamisli da ti svoj posao radiš 24/7?
Moderator: Krokodil Behko

ne planiram

Nije ba. Zeludac ide malo u lijevo, kad se okrenes lijevo, zelucana kiselina se slije na tu stranu i potopi hranu, kiselina se ne vraca se u jednjak sto se desava kod ovih koji imaju bolesti zeluca.insomnia wrote: 26 May 2022, 10:12Oslobodi se zeludac opterecenjagospođa Brams wrote: 26 May 2022, 10:03 Ima nesto u tom spavanju na lijevom boku, meni kad podivlja gastritis i trbobolja, puno brze prode kad se okrenem na lijevi bok![]()

Znao sam da je nesto oko zeludcaMaja wrote: 26 May 2022, 10:57Nije ba. Zeludac ide malo u lijevo, kad se okrenes lijevo, zelucana kiselina se slije na tu stranu i potopi hranu, kiselina se ne vraca se u jednjak sto se desava kod ovih koji imaju bolesti zeluca.
Ali zato se opterecuje srce i za srce je bolja desna strana.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Tako ja spavamMaja wrote: 26 May 2022, 11:02 Nije ni na ledjima bas dobro za srce, bubrege i ko hrce. Dobro je za bore.
Najgora opcija je na stomaku.
Zato je u islamu spavanje na stomaku pokudjeno.

ja spavam na ledjima jer to volim.Maja wrote: 26 May 2022, 11:02 Nije ni na ledjima bas dobro za srce, bubrege i ko hrce. Dobro je za bore.
Zato je u islamu spavanje na stomaku pokudjeno.

Zar mores?spacebound wrote: 26 May 2022, 11:18Tako ja spavamMaja wrote: 26 May 2022, 11:02 Nije ni na ledjima bas dobro za srce, bubrege i ko hrce. Dobro je za bore.
Zato je u islamu spavanje na stomaku pokudjeno.![]()

Isto. Na leđima mogu zaspati samo ako sam ono baš umoran.gospođa Brams wrote: 26 May 2022, 11:06 Ja 90% vremena spavam na trbuhu
Jos kao dijete sam tako, pokusali me odvici ali nema sanse
Mogu eventualno na bok, al opet se ja okrenem vise na trbuh
Na ledima mogu zaspati jedino ako se onesvijestim, znaci nema sanse

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest