Pa jeste u pravu je. Meni je nekad samo Sloboda bila bitna, kao i naša liga. Arsenal sam gledao usput.
Ali to je bilo prije više od 15 godina.
Najbolja evropska liga?
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22825 times
- Been thanked: 20913 times
- Status: Offline
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10000 times
- Been thanked: 11884 times
Re: Najbolja evropska liga?
Nemam neki klub za kojeg navijam u Engleskoj ,ali ta liga je najbolja
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22825 times
- Been thanked: 20913 times
Re: Najbolja evropska liga?
Jedino što Englezima nedostaje je navijanje kao u Njemačkoj, a po tome su bolje i sve ostale lige iz top 5. Loša atmosfera na stadionima zna nekad da uništi i dobru utakmicu.
Jedini klubovi koji se mogu izdvojiti po pravo dobroj atmosferi bar u PL su Liverpool i Newcastle. Čak i United koji je godinama loš pravo.
Arsenalovi prorade samo kad su neki veći derbiji, a ono ostalo je katastrofa. Najgore mi je bilo kad su igrali prvu protiv PSG-a u polufinalu prošle sezone... kao da su mrtvaci bili na stadionu. To su im i igrači zamjerili nakon utakmice.
Jedini klubovi koji se mogu izdvojiti po pravo dobroj atmosferi bar u PL su Liverpool i Newcastle. Čak i United koji je godinama loš pravo.
Arsenalovi prorade samo kad su neki veći derbiji, a ono ostalo je katastrofa. Najgore mi je bilo kad su igrali prvu protiv PSG-a u polufinalu prošle sezone... kao da su mrtvaci bili na stadionu. To su im i igrači zamjerili nakon utakmice.