JCR wrote:Jos jedna
Vec sam napisa...
To su Dejtonske granice,o tom nema spora...
kome se peres....
Moderator: Krokodil Behko

JCR wrote:Jos jedna

Pasaga wrote:JCR wrote:Jos jedna
Vec sam napisa...
To su Dejtonske granice,o tom nema spora...
kome se peres....

radeta62 wrote:More je bilo srpsko.

sad ce da pocmu muljanja,opstrukcije nevidjenih razmjera.camargue wrote:i treba vratit ono sto je nase,to je normalan redoslijed

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Zato što im nije u planu da se Bosna proširuje. Znaš da se oni služe onom retorikom: "što je Bosna manja, to je bolje za nas".Salahuddin wrote:Pripadao bi RS- ali time i BiH. Zato mi nije jasno zasto bi ovi u RS kocili da se ova teritorija pokusa pripojiti BiH. Svi bi imali koristi od toga.Podrinjac wrote:Ne možemo ni ovo malo što imamo da zadržimo, a mi bi još![]()
Nisi izjavio u kojem dijelu bi pripalo, Republici Srpskoj ili Federaciji ??

drug...koliko je ovo same obale...JCR wrote:
Ma i nije im bas svejedno jer to je jedini nacin da uslovno receno dobiju nekog mora. Nedavno je i profesor Suad Kurtcehajic bio na RTRS-u povodom ovoga.Krokodil Behko wrote:Mislio sam da je Srbima ovo svejedno ali ne baš. Sad čitam komentare i bar 3/4 njih su za to, da se ide u Igalo i Sutorinu. Lagani upad po uzoru na Krim i anšlus. Ala se tripuju na Ruse
Kako kažu, usput bi riješili spor između CG i HR, a oko Prevlake. Zauzeli bi i to, pa više ne bi bilo spora![]()
Tu je i prijedlog da se BiH i CG ujedine i punim nazivom bi se zvali: CRNA BOSNA I GORA HERCEGOVINA![]()
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests