SEVERINA

Moderator: Krokodil Behko

Post Reply
Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 9349 times
Been thanked: 6024 times
Status: Offline

Re: Severina: Milan i ja više nismo zajedno

Post by Mister No » 12 Oct 2012, 20:31

Krokodil Behko wrote:Isto to reko danas i Prosinečki. Veli on da je Milan pravi pravcati papak.
Al hajd to nego što Severina trpi veliku psihičku bol pa je danas morala osmijehom
zavoditi Lošu. Nije joj lahko jadnici.
Samohrana majka :(

Cao Behko, sjećaš me se sa jahtice :mah :oo
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
The Dark Side Of The Forum...

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8475 times
Been thanked: 20087 times

Post by Maja » 12 Oct 2012, 21:09

:D.

Boli nju briga šta drugi pišu, misle, kažu. Dobra, loša, glupa, pametna, zgodna, ružna...o tome se može polemisati, ali činjenica je da je zaista jaka i sigurna u sebe. Gazi sve pred sobom.

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time

Post by Konsultant » 12 Oct 2012, 21:11

umjesto "a" procitah "u" :rumenko

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 627 times

Post by Zagorka » 13 Oct 2012, 16:30

Krokodil Behko wrote:Helem, Milan je upravo izjevio da je njihova veza idilična.
Eto provjerite :D
I ja sam ovo čula :oo
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

blento59
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by blento59 » 13 Oct 2012, 16:31

Maja wrote::D.

Boli nju briga šta drugi pišu, misle, kažu. Dobra, loša, glupa, pametna, zgodna, ružna...o tome se može polemisati, ali činjenica je da je zaista jaka i sigurna u sebe. Gazi sve pred sobom.
prije bih rekao NA SEBI
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak

silence
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by silence » 13 Oct 2012, 17:10

Liče mi na Arduanu i Al' Dina...samo što ona nije varala, bila je vjerna supruga... :DD

Sad će se danima čitati njene jadikovke iz privatnog života. Javnost sve treba da zna... :lupa
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10216 times
Been thanked: 12101 times

SEVERINA u novoj pjesmi Milanu sve sasula u lice

Post by Krokodil Behko » 27 Oct 2012, 13:55

Image

Severinin novi album “Dobro došao u klub” svjetlo dana trebao bi ugledati početkom dvanaestog mjeseca.

Prema pisanju srpskog Kurira, najveći hit na njenom novom albumu sigurno će biti pjesma “Ostavljena”, koju je sama napisala, i “Dobro došao u klub”, pjesma koja nosi naziv albuma.

Majka osmomjesečnog sinčića Aleksandra pjesme je izvela u Zagrebu. Miksane su u studiju Miloša Roganovića, koji je prije nekih godinu dana i napisao riječi za pjesmu “Dobro došao u klub”, i Filipa Miletića u Beogradu koji su ujedno autori i producenti šest pjesama s albuma, dok po jednu potpisuju Severina i Hari Mata Hari.

Osim već dobro znanih hitova “Brad Pitt”, “Grad bez ljudi” i “Italiana”, na novom albumu će se naći još osam pjesama, potvrđuje menadžer Tomislav Petrović.

Oni koji su imali priliku čuti pjesme tvrde da je riječ o albumu njezine karijere koji će oboriti rekorde slušanosti, piše Večernji list. Naravno, album će biti i pod posebnim povećalom javnosti zbog prekida njene veze sa srpskim poslovnim čovjekom Milanom Popović i teško se oteti utisku da hrvatska pjevačica upućuje novim pjesmama svojevrsnu poruku donedavnom zaručniku…

Dobro došao u klub

Vjerovala sam u tvoju priču da si pravi,
da jedina sam ja u tvome srcu, tvojoj glavi.
A bio si dno, varao me sa sto, sada gledaj me i pati.
S drugim sve ću ti vratiti.

Refren:
Dobro došao u klub, sjedi, udobno se smjesti,
prevarenih ima svud, zar to nisu dobre vijesti?!
Mene ti, a tebe ja, ama svima to se desi.
Dobro došao u klub, oko za oko, zub za zub

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41901 times
Been thanked: 28718 times

Re: SEVERINA u novoj pjesmi Milanu sve sasula u lice

Post by Rum » 27 Oct 2012, 17:09

mala TAKO TI JE KAD TE LJUBI MILIONER sta si mislila oci moje ...
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.

blento59
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by blento59 » 27 Oct 2012, 18:16

obicna kurvica

Mister No

Post by Mister No » 27 Oct 2012, 20:08

Seve nek si mu rekla :ok

Ova dvojica gore nek pričaju sta hoće... :dole

blento59
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by blento59 » 27 Oct 2012, 21:46

neka ona i meni kaze(uradi) sve sto je i njemu uradila
kurvica

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. » 29 Oct 2012, 11:48

ja ne znam samo sto ste napali na zenu. zena se bavi svojim poslom, nikoga ne dira. ono sto misli kaze. kad ste culi da se ona izruguje kolegama, nego uvijek nju napadaju. cista ljubomora i zavist.
i sta sad ako se rastala od ovog krkana. nje jedina, koja je nasjela i zaljubila se u djubre.. ne trebaju njoj ni njegove pare, ko da ona nema svojih... vise je ona najemu trebala da se seljacina okiti a ona se naivno zaljubila...
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka » 29 Oct 2012, 17:09

baca se prica bezze da je pjesma za milana(nidje veze,nije nikla preko noci)samo da se slusa,vrti,zarađuje.........that's allllllllll :travolta

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 30 Oct 2012, 20:40

Otkriveni novi motivi raskida: Milan je poludio za feng shui načelima i tražio seks po ovim pravilima

U javnost su procurili dosad potpuno nepoznati razlozi koji su navodno doveli do razlaza slavnog para, srpskog poslovnog čovjeka Milana Popovića i hrvatske pjevačice Severine Vučković! Tvrdi se da bi u pozadini svega mogla biti Milanova opsjednutost feng-shuiem, kineskim učenjem o uređenju prostora za život i čitavog života…

Po dobro upućenim izvorima on je potpuno “poludio” za tim i čak je tražio od Severine da principe feng-shuija primjenjuju u spavaćoj sobi.

Plaća “savjetnicu” 50.000 eura mjesečno!?

Tako srbijanski list Kurir piše da je široko poznato da je Severinin bivši zaručnik Milan Popović opsjednut feng shuijem, no šokantan je podatak kako kralj bakra ženu koja ga savjetuje u tome plaća nevjerovatnih 50.000 eura mjesečno!

- Milan prakticira feng shui u svakoj sferi života i to je ono zbog čega je popularna pjevačica često ludjela. Seve je i sama pokušavala prihvatiti ovu drevnu kinesku vještinu, ali u granicama normale. Razumljivo je da neko napravi raspored na osnovi ovih načela, ali je sasvim ‘pomaknuto’ što na toj osnovi pravi listu obroka, pa čak i bira boju ili uzorak odijela, otkrio je Kuriru izvor blizak kralju bakra i dodao još jednu zanimljivost.

Vjeruje u “proračune”

“Na temelju nekih proračuna Milanu je rečeno kako je njegova ovozemaljska misija da ima što više djece. Mnogi su uvjereni da je to razlog zašto nije oženio Severinu”, rekao je isti izvor.

Podsjetimo, prema Wikipediji, Feng shui je drevna kineska vještina uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem obitavamo, na način da privučemo pozitivnu životnu silu Chi u svoje domove i svoj život kako bi osigurali sreću cijeloj obitelji i svojim potomcima.

O kakvim bizarnostima je riječ, možemo pročitati u jednom tekstu o primjeni feng shuija za bolji seksualni život:

- Potrudite se da u spavaćoj sobi bude potpuna tišina kako bi se pozitivni chi mogao slobodno kretati kroz prostor i dovesti vam energiju. Maknite sve što vas podsjeća na prijašnje neuspješne veze, pa čak možete ići do te mjere da nabavite novi krevet i svilenu, senzualnu posteljinu što će sigurno potisnuti bivše partnere. Otvorite prozore i razgrnite zavjese svaki dan kako bi sunčeve zrake napunilo vaš krevet s feng shui chi pozitivnom energijom. Odstranite sve u vašoj spavaćoj sobi što bi mogla koristiti jedna osoba i stavite stvari za dvoje. Dakle, objesite dvije slike na zid ili koristite dvije svijeće za seksualnu chakru…. Koristite crvenu boju što je više moguće. Ona je simbol ljubavi i strasti i najbolji aktivator seksualne energije. Postavite nešto crveno na noćni ormarić ili ispod kreveta kako biste povećali svoj i partnerov seksualni apetit.

Itd. itd.

Kada se sve ovo ima u vidu, možda se i mogu bolje razumjeti problemi u vezi donedavno najslavnijeg regionalnog para.

(Doznajemo.com)

Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 872 times

Post by Sheval » 30 Oct 2012, 22:00

Nju i onu malu Djanu,uza zid,i vapom ih izudarati.

Mister No

Post by Mister No » 01 Nov 2012, 23:14

Krokodil Behko wrote:Otkriveni novi motivi raskida: Milan je poludio za feng shui načelima i tražio seks po ovim pravilima

U javnost su procurili dosad potpuno nepoznati razlozi koji su navodno doveli do razlaza slavnog para, srpskog poslovnog čovjeka Milana Popovića i hrvatske pjevačice Severine Vučković! Tvrdi se da bi u pozadini svega mogla biti Milanova opsjednutost feng-shuiem, kineskim učenjem o uređenju prostora za život i čitavog života…

Po dobro upućenim izvorima on je potpuno “poludio” za tim i čak je tražio od Severine da principe feng-shuija primjenjuju u spavaćoj sobi.

Plaća “savjetnicu” 50.000 eura mjesečno!?

Tako srbijanski list Kurir piše da je široko poznato da je Severinin bivši zaručnik Milan Popović opsjednut feng shuijem, no šokantan je podatak kako kralj bakra ženu koja ga savjetuje u tome plaća nevjerovatnih 50.000 eura mjesečno!

- Milan prakticira feng shui u svakoj sferi života i to je ono zbog čega je popularna pjevačica često ludjela. Seve je i sama pokušavala prihvatiti ovu drevnu kinesku vještinu, ali u granicama normale. Razumljivo je da neko napravi raspored na osnovi ovih načela, ali je sasvim ‘pomaknuto’ što na toj osnovi pravi listu obroka, pa čak i bira boju ili uzorak odijela, otkrio je Kuriru izvor blizak kralju bakra i dodao još jednu zanimljivost.

Vjeruje u “proračune”

“Na temelju nekih proračuna Milanu je rečeno kako je njegova ovozemaljska misija da ima što više djece. Mnogi su uvjereni da je to razlog zašto nije oženio Severinu”, rekao je isti izvor.

Podsjetimo, prema Wikipediji, Feng shui je drevna kineska vještina uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem obitavamo, na način da privučemo pozitivnu životnu silu Chi u svoje domove i svoj život kako bi osigurali sreću cijeloj obitelji i svojim potomcima.

O kakvim bizarnostima je riječ, možemo pročitati u jednom tekstu o primjeni feng shuija za bolji seksualni život:

- Potrudite se da u spavaćoj sobi bude potpuna tišina kako bi se pozitivni chi mogao slobodno kretati kroz prostor i dovesti vam energiju. Maknite sve što vas podsjeća na prijašnje neuspješne veze, pa čak možete ići do te mjere da nabavite novi krevet i svilenu, senzualnu posteljinu što će sigurno potisnuti bivše partnere. Otvorite prozore i razgrnite zavjese svaki dan kako bi sunčeve zrake napunilo vaš krevet s feng shui chi pozitivnom energijom. Odstranite sve u vašoj spavaćoj sobi što bi mogla koristiti jedna osoba i stavite stvari za dvoje. Dakle, objesite dvije slike na zid ili koristite dvije svijeće za seksualnu chakru…. Koristite crvenu boju što je više moguće. Ona je simbol ljubavi i strasti i najbolji aktivator seksualne energije. Postavite nešto crveno na noćni ormarić ili ispod kreveta kako biste povećali svoj i partnerov seksualni apetit.

Itd. itd.

Kada se sve ovo ima u vidu, možda se i mogu bolje razumjeti problemi u vezi donedavno najslavnijeg regionalnog para.

(Doznajemo.com)
Ma ja ba, budala pa eto.
Čuj "feng shui" tražio, a nake sise i guzovi kraj njega :cudi

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: MIŠO KOVAČ: Odjeknuo "medijski šamar" Severini i Rozgi

Post by Krokodil Behko » 02 Nov 2012, 00:09

E pa ti si čovječe odlijepio više nego taj Mićo.
Ništa ti u vezi Severine ne promiče. :D

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 06 Nov 2012, 11:50

Et Mister No samo da znaš da je Milan našao novu curu koja liči na Severinu samo što je mladja, zgodnija i kako kaže može mu roditi više djece :D

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka » 06 Nov 2012, 13:23

Krokodil Behko wrote:Et Mister No samo da znaš da je Milan našao novu curu koja liči na Severinu samo što je mladja, zgodnija i kako kaže može mu roditi više djece :D
sad se pak fura na naseg Sulju Velikog :plavi

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 06 Nov 2012, 15:25

Ama ja za tog Milana nisam ni čuo dok se nije oženio sa Severinom.
Sad je već stekao image i može da mijenja kako hoće.

Post Reply

Return to “Showbiz”