Alergije
Moderator: Krokodil Behko
- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 38 times
- Status: Offline
Re: Alergije
samo da napomenem da ima jedan smiješan post na prethodnoj strani a tiče se Maje 

ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 624 times
Pa je, dobra ti je fora. Ali nisam u elementu pa ne dijelim plaho reakcije. Malo sam usporena zbog gore spomenutog.Bla wrote: 28 Oct 2019, 21:02 samo da napomenem da ima jedan smiješan post na prethodnoj strani a tiče se Maje![]()
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 44986 times
- Been thanked: 8033 times
Mene pocela alergija fatat zato sto nece niko kile pa moram ja 

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 624 times
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Ne daj mu... možda je alergičan.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13817 times
- Been thanked: 9561 times
Alergija na polen se pojavila prije nekoliko godina, a da je nisam bila ni svjesna.
Uvijek se desavalo kada odem kuci, i kontala sam da me zezne klima u avionu pa se razbolim - nos curi, kasalj, svrbe oci.
Onda mi komcinica (inace apotekarka) kaze da probam kupiti neke tablete za alegriju, da probam, jer sam prilicno dugo bila kod kuce a "prehlada" nije jenjavala. Dvije noci popila tablete, treci dan ustala ko nova.
Prije 10ak dana me pocelo lice i oci svrbit, sjetim se i kupim tablete. Sinoc popila "Claritine", cijeli dan bila ok, prije nekih sad-dva opet svrbez poceo zezat. Elem, tu je.
E da, alergicna sam i na sunce (pretjerano izlaganje suncu), i reakcije se pojavi uvijek na nekim blesavim dijelovima tijela koje ne mogu dokuciti da cesem niti da namazem sama
Zato ne volim sunce, suncanje, koristim zastitu od sunca za osjetljivu i alergicnu kozu sa zastitnim faktorom 50 i sjedim u hladu 
Uvijek se desavalo kada odem kuci, i kontala sam da me zezne klima u avionu pa se razbolim - nos curi, kasalj, svrbe oci.
Onda mi komcinica (inace apotekarka) kaze da probam kupiti neke tablete za alegriju, da probam, jer sam prilicno dugo bila kod kuce a "prehlada" nije jenjavala. Dvije noci popila tablete, treci dan ustala ko nova.
Prije 10ak dana me pocelo lice i oci svrbit, sjetim se i kupim tablete. Sinoc popila "Claritine", cijeli dan bila ok, prije nekih sad-dva opet svrbez poceo zezat. Elem, tu je.
E da, alergicna sam i na sunce (pretjerano izlaganje suncu), i reakcije se pojavi uvijek na nekim blesavim dijelovima tijela koje ne mogu dokuciti da cesem niti da namazem sama

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija