Abortus

Ponašanje u društvu i odnosi među ljudima. Humanost, predrasude.

Moderator: Krokodil Behko

Post Reply

Abortus, da li ste za ili protiv?

Protiv
11
22%
Podržavam
10
20%
Samo u nužnim slučajevima
24
49%
Suzdržan
4
8%

Total votes: 49

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Re: HISTORIJSKA ODLUKA UN-a: Pravo na pobačaj je ljudsko pra

Post by Lebowski » 05 Feb 2016, 15:54

greeneyes wrote:
Melek wrote:
Lebowski wrote:Ima slobodnu volju.. dato joj od Allaha.. zapra o ovo pravo je u skladu sa allahovim propisima i zeljama..
Ti si fakat bolesno osinut tim Islamom i Alahom..
Zasto uopste moras da tutnes takvo nesto (cak i) u ovom kontekstu?
Ja sam duboko ubijedjen da je neki dogadjaj vezan iskljucivo za Islam
kod tebe ostavio dubok psihicki oziljak. Ne pada ti na pamet potezati
katolicizam ili pravoslavlje u ovom kontekstu, nego bas - Islam i bas - Alaha.

Koji ti je moj?
Ta persona ti je savršen prikaz jednog ekstremiste. Veoma opasan po muslimansko življe koje drži do svoje vjere. Prije će od ovakvih stradati nevin insan, nego li od onih koje on ne vadi iz usta. Ja da sam mu komšo zbrisao bih glavom bez obzira.

A što se tiče abortusa nisam nikad bio za to, al' već odavno je to utemeljeno kao nešto krajnje normalno i ponekad me zgrozi hladnokrvnost onih koji se odluče na to i koji općenito podržavaju isto. Ono, kao da ubijaju muhu.
Jebala ti persona da ne kazem sta... Ko si ti da sudis o nekome i na osnovu cega, jel tvrdis da sam ja nekome nanio zlo ili si vidovit pa znas da bih.. i sto si se pomamio.. kome se dokazujes?
Zasto si licemjeran i zasto se stalno svadjas ko pizda kakva a na drugoj strani si neka ko dobrica.

Ako zelis sa mnom da ratujes na forumu nije problem.. ako zelis mir ponasaj se tako ili me ignorisi.. neku noc smo razmijenili 2,3 posta normalno. Ne ulijeci ko kakva pickica u raspravu sa vrijedjanjima i nekakvim inteligentnim spustanjima..
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 05 Feb 2016, 16:07

SPINERKA wrote:
greeneyes wrote:Pa dobro, ako ćemo tako gledati, na osnovu par primjeraka, treba onda u potpunosti ukinuti usvajanje djece.
..Ne treba i nece se ukinuti.
To je vrlo humana i hrabra odluka ko se odluci na to.
No, imaju pravila -netko se pridrzva netko ne.

--no, poznato je da djeca iz Rusije -dolaze sa navecim traumama. Bilo je i slucajeva da su usvajatelji nakon nekoliko godina , trazili da se dijete uzme od njih.
U zadnje vrijeme slušam samo loše vijesti oko tih usvajanja....vjerojatno je i da su zanimljiva za priču pa prolaze kroz priču i medije- ima i toga.
Opet vjerujem da je ogromna većina daje sve od sebe i s uspjehom obave svoju misiju.
Veliko srce treba za to, ne može svatko to uzeti i dovesti dijete kako se kaže "do kruha"
Habibti, ya nour el - ain... :srce

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 05 Feb 2016, 16:19

storm wrote:
SPINERKA wrote:
greeneyes wrote:Pa dobro, ako ćemo tako gledati, na osnovu par primjeraka, treba onda u potpunosti ukinuti usvajanje djece.
..Ne treba i nece se ukinuti.
To je vrlo humana i hrabra odluka ko se odluci na to.
No, imaju pravila -netko se pridrzva netko ne.

--no, poznato je da djeca iz Rusije -dolaze sa navecim traumama. Bilo je i slucajeva da su usvajatelji nakon nekoliko godina , trazili da se dijete uzme od njih.
U zadnje vrijeme slušam samo loše vijesti oko tih usvajanja....vjerojatno je i da su zanimljiva za priču pa prolaze kroz priču i medije- ima i toga.
Opet vjerujem da je ogromna većina daje sve od sebe i s uspjehom obave svoju misiju.
Veliko srce treba za to, ne može svatko to uzeti i dovesti dijete kako se kaže "do kruha"
---
Sto se tice tice -VELIKOG SRCA- nedavno vidim u Mall -u -usvajetelji sa -tesko disabled djetetom. Mislim , stadoh , i mislim (voljela bi da sam ih mogla pitati), kako se odlucise i zasto . Odgovor imam u glavi , nije novac ..... tacno da imaju veliku novcanu pomoc ovdje ali --vrijeme , trud ljubav - se ne moze novcem mjeriti.
Last edited by SPINERKA on 05 Feb 2016, 16:22, edited 1 time in total.
Image

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 05 Feb 2016, 16:20

nije tema ali eto , nece zamjeriti :D
Image

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 168 times
Been thanked: 394 times

Post by harlekin » 05 Feb 2016, 16:25

hjoooojjj jes men ovo komplikovano :ovaj
zena nosi bebu u scom tijelu znaci njena volja sta ce snjom neam ja pravo govorit joj i odlucivat
al sta ak nosi moju bebu,pa zatro bi je toljagom da barne to malo cudo :auf
onda vidim sta sve hoda zemljom i zalim sto taj aborus nije cesci,stab coek dao je mama Bakira,Dodika i tako ti cojki dobro prdnula nego rodila,puno bi vise usrecila drustvo i svijet :hm

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10302 times
Been thanked: 12179 times

Post by Krokodil Behko » 05 Feb 2016, 17:34

Lebowski wrote:Pa ne znam.. ovo je jedno od pitanja na koje nemam baš jasan stav... nekako sam ni tamo ni ovamo. Treba dobro procijeniti zavisno od medicinskog stanja, vremena od začeća, itd.

Zanima me vilin stav pošto kaže da život počinje oplođenom jajnom stanicom... pobačajem ubiješ nekoga i kriv si.. ali u svakom slučaju ubiješ nekoga, pa i u slučaju silovanja.. da li onda postoji krivica?

U tom slučaju, valjda bi trebalo na vrijeme prijaviti silovanje/počinitelja, doktori izvrše pregled i ustanove da li je sve istinito, pa tek onda... ako se kasnije ispostavi.....

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6712 times

Post by greeneyes » 05 Feb 2016, 17:40

Lebowski wrote:
greeneyes wrote: Ta persona ti je savršen prikaz jednog ekstremiste. Veoma opasan po muslimansko življe koje drži do svoje vjere. Prije će od ovakvih stradati nevin insan, nego li od onih koje on ne vadi iz usta. Ja da sam mu komšo zbrisao bih glavom bez obzira.

A što se tiče abortusa nisam nikad bio za to, al' već odavno je to utemeljeno kao nešto krajnje normalno i ponekad me zgrozi hladnokrvnost onih koji se odluče na to i koji općenito podržavaju isto. Ono, kao da ubijaju muhu.
Jebala ti persona da ne kazem sta... Ko si ti da sudis o nekome i na osnovu cega, jel tvrdis da sam ja nekome nanio zlo ili si vidovit pa znas da bih.. i sto si se pomamio.. kome se dokazujes?
Zasto si licemjeran i zasto se stalno svadjas ko pizda kakva a na drugoj strani si neka ko dobrica.

Ako zelis sa mnom da ratujes na forumu nije problem.. ako zelis mir ponasaj se tako ili me ignorisi.. neku noc smo razmijenili 2,3 posta normalno. Ne ulijeci ko kakva pickica u raspravu sa vrijedjanjima i nekakvim inteligentnim spustanjima..
Nemoj da si rohan. Zar da te mlado momče uči kulturnom i lijepom ponašanju i ophodjenju ka drugima? Nemoj to sebi dozvoliti. Znam ja da insanu svašta hoće preletiti preko jezika, pogotovo kad je nemoćan pod udarom istine, al' dozovi se malo, saburaj. Kažu da pomaže par puta duboko udahnuti i izdahnuti, probaj, neće te ništa koštati.

Eto vidiš, pored velike negativne opsesije vjerom i vjernicima, mržnje i prijezira, ti si još i poprilično tanak na živcima, tako da samo potvrdjuješ ono što sam rekao. No dobro, možda je, zvuči ironično, bolje što si tanji na živcima, jer gori su oni koji šute, pohranjivaju negativnu energiju u sebi i onda kad puknu posljedice mogu biti fatalne, mada i ovako u naletu bijesa možeš insan svašta počiniti. Zato, živ ti meni i zdrav bio nadji si kakvu drugu opssiju, npr. sport, treniranje, nisi još star za toga. Druži se s ljudima, ako već imaš slab društveni život, nemoj da te ovo i ovakvo razmišljanje i mržnja odvedu u provaliju.

Jedini licemjer ovdje si ti(kad se radi o nama dvojici, jelTe), kao što u par navrata i dokazah. A vjerovatno bih mogao naći još x primjera, al' slabo čitam tvoje bljuvotine, riječi mržnje, prijezira, jer odavno je to prešlo u nešto stravično i bukvalno van nekih normalnih granica, što i drugi primjete.

Neću ja ratovati ni s kim, nisam ja od onih koji imaju jednu stranu, il' jednu metu kao ti pa rovovski se borite za istu, odnosno protiv iste, al' ću ući u raznorazne diskusije i s tobom i bilo s kime, zavisno od raspoloženja i htjenja.
Samo sabura

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4597 times
Been thanked: 3615 times

Post by Melek » 05 Feb 2016, 17:43

Morbidno je podrzavati pobacaj ljudskog fetusa jer smo svi mi teoretski mogli da se nadjemo u slicnoj situaciji, odnosno da budemo zakinuti prije rodjenja iako smo zaceti. Da li bi iko podrzao svoj vlastiti abortus? Zasto onda da podrzavamo abortus nekog drugog zivog bica? Otkud nam pravo da to radimo?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

mehaning
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mehaning » 05 Feb 2016, 17:49

Melek wrote:Morbidno je podrzavati pobacaj ljudskog fetusa jer smo svi mi teoretski mogli da se nadjemo u slicnoj situaciji, odnosno da budemo zakinuti prije rodjenja iako smo zaceti. Da li bi iko podrzao svoj vlastiti abortus? Zasto onda da podrzavamo abortus nekog drugog zivog bica? Otkud nam pravo da to radimo?
Ovdje paše ono staro pitanje... :hm

Kome bi falio Hitler, Staljin, Fritzel... :hm

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10302 times
Been thanked: 12179 times

Post by Krokodil Behko » 05 Feb 2016, 17:49

Melek wrote:Morbidno je podrzavati pobacaj ljudskog fetusa jer smo svi mi teoretski mogli da se nadjemo u slicnoj situaciji, odnosno da budemo zakinuti prije rodjenja iako smo zaceti. Da li bi iko podrzao svoj vlastiti abortus? Zasto onda da podrzavamo abortus nekog drugog zivog bica? Otkud nam pravo da to radimo?

Jeste ali ti nisi ti, sve dok se ne rodiš, dok ne prohodaš, dok ne proplačeš itd..
Ono prije toga je zametak.

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 05 Feb 2016, 18:14

greeneyes wrote: Nemoj da si rohan. Zar da te mlado momče uči kulturnom i lijepom ponašanju i ophodjenju ka drugima? Nemoj to sebi dozvoliti. Znam ja da insanu svašta hoće preletiti preko jezika, pogotovo kad je nemoćan pod udarom istine, al' dozovi se malo, saburaj. Kažu da pomaže par puta duboko udahnuti i izdahnuti, probaj, neće te ništa koštati.

Eto vidiš, pored velike negativne opsesije vjerom i vjernicima, mržnje i prijezira, ti si još i poprilično tanak na živcima, tako da samo potvrdjuješ ono što sam rekao. No dobro, možda je, zvuči ironično, bolje što si tanji na živcima, jer gori su oni koji šute, pohranjivaju negativnu energiju u sebi i onda kad puknu posljedice mogu biti fatalne, mada i ovako u naletu bijesa možeš insan svašta počiniti. Zato, živ ti meni i zdrav bio nadji si kakvu drugu opssiju, npr. sport, treniranje, nisi još star za toga. Druži se s ljudima, ako već imaš slab društveni život, nemoj da te ovo i ovakvo razmišljanje i mržnja odvedu u provaliju.

Jedini licemjer ovdje si ti(kad se radi o nama dvojici, jelTe), kao što u par navrata i dokazah. A vjerovatno bih mogao naći još x primjera, al' slabo čitam tvoje bljuvotine, riječi mržnje, prijezira, jer odavno je to prešlo u nešto stravično i bukvalno van nekih normalnih granica, što i drugi primjete.

Neću ja ratovati ni s kim, nisam ja od onih koji imaju jednu stranu, il' jednu metu kao ti pa rovovski se borite za istu, odnosno protiv iste, al' ću ući u raznorazne diskusije i s tobom i bilo s kime, zavisno od raspoloženja i htjenja.
Ti si upravo taj koji ima jednu stranu i koje opisuješ, ti si uvijek na strani rulje. Po ko zna koji put si uvrijedio nekoga, tu računam i sebe, zato što ima određeno mišljenje ili što ima određene osobine, koje tebi ne moraju biti drage ali nisu prihvaćene univerzalno kao negativne osobine.

Ako slučajno ne zauzimaš stranu to je zato što si ljigavi mekušac, pripadnik rulj koji se boji zauzeti stranu dok nije u većini dok nema žrtvu i zato što ti je važnija reputacija na forumu i da odeš u anale kao "onaj što se lijepo ophodio".

Meni tvoja kultura ophođenja na forumu ne znači ništa, ljigava mi je jer se posereš na nju svako malo a što je nekom drugom draga ne zanima me. Neko dođe ovdje da lijepo ophodi, da naziva dobar dan i pita kako je ko a prihvati da ima i drugačijih.

Mene si iz čista mira napao i podjebavao zbog mog stava o religiji i kritike iste. Znači nije bila ispoljena mržnja prema vjernicima, muslimanima, ili nekom pojedinačno. Takva kritika svega je opšteprihvaćena ali tvoj mozak ne može shvatiti da kad ja napišem nešto protiv islama da ne govorim protiv vjernika niti se ti moraš naći uvrijeđen. Da sam ja vrijeđao nekog na ličnoj osnovi ili tebe pa razumio bih ali ovako - ne.

A nisi se sa mnom samo svađao.. bilo je tu još debilnih svađa, ja sam otkako sam tu zadnji mjesec vidio bar 3. Ja ako se posvađam onda je to zbog najosjetljivije moguće teme - religije i što sam malo uporan i dosadan sa pisanjem o istoj, ne mogu to poreći.

Ne znaš ti ni definiciju mržnje, ni predrasude, ni opsesije, ni uvrede, ni fašizma, ni rasizma, kao ni pola ljudi na forumu( a inače nam takvo stanje i u državi) ali vas to ne sprečava da se razbacujete tim terminima ko kakvi doktori nauka.

vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 446 times
Been thanked: 811 times

Post by vila » 05 Feb 2016, 18:19

Bas razmisljam...
Jel to postalo nesto moderno napasti ili popljuvati lebowskog
Jbt.pa gdje on to vrijeda ikog?
Ja bas ne citam teme na religiji ali bi mi bilo logicno da ja npr.vise kritiziram ili vise pisem o katolicanstvu jer sam odrasla uz tu vjeru

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 05 Feb 2016, 18:56

Lebowski wrote:
greeneyes wrote: Nemoj da si rohan. Zar da te mlado momče uči kulturnom i lijepom ponašanju i ophodjenju ka drugima? Nemoj to sebi dozvoliti. Znam ja da insanu svašta hoće preletiti preko jezika, pogotovo kad je nemoćan pod udarom istine, al' dozovi se malo, saburaj. Kažu da pomaže par puta duboko udahnuti i izdahnuti, probaj, neće te ništa koštati.

Ti si upravo taj koji ima jednu stranu i koje opisuješ, ti si uvijek na strani rulje. Po ko zna koji put si uvrijedio nekoga, tu računam i sebe, zato što ima određeno mišljenje ili što ima određene osobine, koje tebi ne moraju biti drage ali nisu prihvaćene univerzalno kao negativne osobine.

Ako slučajno ne zauzimaš stranu to je zato što si ljigavi mekušac, pripadnik rulj koji se boji zauzeti stranu dok nije u većini dok nema žrtvu i zato što ti je važnija reputacija na forumu i da odeš u anale kao "onaj što se lijepo ophodio".

Meni tvoja kultura ophođenja na forumu ne znači ništa, ljigava mi je jer se posereš na nju svako malo a što je nekom drugom draga ne zanima me. Neko dođe ovdje da lijepo ophodi, da naziva dobar dan i pita kako je ko a prihvati da ima i drugačijih.

Mene si iz čista mira napao i podjebavao zbog mog stava o religiji i kritike iste. Znači nije bila ispoljena mržnja prema vjernicima, muslimanima, ili nekom pojedinačno. Takva kritika svega je opšteprihvaćena ali tvoj mozak ne može shvatiti da kad ja napišem nešto protiv islama da ne govorim protiv vjernika niti se ti moraš naći uvrijeđen. Da sam ja vrijeđao nekog na ličnoj osnovi ili tebe pa razumio bih ali ovako - ne.

A nisi se sa mnom samo svađao.. bilo je tu još debilnih svađa, ja sam otkako sam tu zadnji mjesec vidio bar 3. Ja ako se posvađam onda je to zbog najosjetljivije moguće teme - religije i što sam malo uporan i dosadan sa pisanjem o istoj, ne mogu to poreći.

Ne znaš ti ni definiciju mržnje, ni predrasude, ni opsesije, ni uvrede, ni fašizma, ni rasizma, kao ni pola ljudi na forumu( a inače nam takvo stanje i u državi) ali vas to ne sprečava da se razbacujete tim terminima ko kakvi doktori nauka.
Živ ti meni bio ti si sam sebi kontradiktoran. Jesam ja sad neko ko se nastoji pokazati u najboljem svijetlu ili sam neko ko se malo-malo uhvati u koštac s drugima? Zar to dvoje nije samo po sebi kontradiktorno? Onaj ko se želi predstaviti kao neko fin sigurno ne iskazuje svoje pravo mišljenje, niti se ne boji ući u diskusiji vezano za bilo šta. Polako bolan, sjedi, razmisli malo, nemoj da si previše nagao. Sklopi nešto malo tekstića koji neće sam sebe pobiti.

I koja je to rulja? Daj mi reci kojoj to ja rulji pripadam?

Ja sam tebi samo pokazao kako izgleda kada nekoga optužuješ, kao što ti samo na osnovu vjere, izgleda obezvrijedjuješ ljude. Tebi je l' neko vjernik on je automatski tvoj neprijatelj i zdušno se boriš protiv njega, ma o čemu da se radi. Ja npr. nikad ne rekoh ružne riječi niti jednom atieisti, niti ih smatram time što su atesiti da su loši ljudi. Ne zadirkujem ih, jednosatvno me ne zanima to što oni ne vjeruju. Njihov život, njihova stvar. I nikad neću prije no što pročitam neki tekst, vijest gledati je l' neko ateist, vjernik ili slično da bih si mogao zauzeti stranu, kao što ti radiš. O pričama kako je(će) BiH leglo terorizma, kako tobož vlada šerijat ili će u dogledno vrijeme da vlada ne bih ni da pričam.

Ja evo rekoh da si opsjednut time(99 od 100 postova je u tom duhu), ti u samom postu reče da si uporan, dosadan(čitaj ospesija) kad je u pitanju religija. Eto, ne mora insan biti plaho pametan, niti pročitati mLogo tvojih postova da bi zaključio šta je opsesija, štaviše, sam sebe nespretno odaš.
Samo sabura

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 05 Feb 2016, 19:02

vila wrote:Bas razmisljam...
Ja bas ne citam teme na religiji ali bi mi bilo logicno da ja npr.vise kritiziram ili vise pisem o katolicanstvu jer sam odrasla uz tu vjeru
Baš i ja razmišljam kako je Storm u pravu. Tebi meščini glavna riječ-moderno/in.
Eto, ne čitaš teme na religiji, gospon Leb je 99% vremena tu i samim time ni ne možeš znati o čemu se radi i sama sebe izbacuješ iz priče. A o uvredama ne moraš ići daleko, eto pogledaj dva njegova posta upućena meni i pogledaj koliko rohanskih, dno dna riječi. Od toga da će on meni jebati mal' ne reče koga(ja na dva foruma i na preko 50 000 postova nikome nisam psovao tako nešto i išao tako nisko) do toga da sam ljigavi mekušac i sl. A gotovo presedan mu je u endostatku argumenata vrijedjati, ne samo mene, npr. Lavlje uvijek u nedostatku argumenata vrijedja i obezvrijedjuje njeno znanje, tj. pokušava obezvrijediti. Ali dobro, šta ćeš, možda to i nije uvreda.
Samo sabura

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 05 Feb 2016, 19:45

:kafa

Sta se ovo desava danas, svi nervozni.

Zar nismo - VIRTUAL :D.

Svi smo ovdje dobrovoljno, i treba pokazati respekt ako se sa nekim ne slazemo,u stavu , izgledu, ukusu.

ha ja :ćitire

Image
Image

Čarobni
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 13 times

Post by Čarobni » 05 Feb 2016, 20:00

Lebowski wrote:Sta je sporno u tekstu?
UN, prije svega, da uopšte ne ulazimo u raspravu o moralnosti samog čina.

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 05 Feb 2016, 20:59

greeneyes wrote:
vila wrote:Bas razmisljam...
Baš i ja razmišljam kako je Storm u pravu. Tebi meščini glavna riječ-moderno/in.
Eto, ne čitaš teme na religiji, gospon Leb je 99% vremena tu i samim time ni ne možeš znati o čemu se radi i sama sebe izbacuješ iz priče. A o uvredama ne moraš ići daleko, eto pogledaj dva njegova posta upućena meni i pogledaj koliko rohanskih, dno dna riječi. Od toga da će on meni jebati mal' ne reče koga(ja na dva foruma i na preko 50 000 postova nikome nisam psovao tako nešto i išao tako nisko) do toga da sam ljigavi mekušac i sl. A gotovo presedan mu je u endostatku argumenata vrijedjati, ne samo mene, npr. Lavlje uvijek u nedostatku argumenata vrijedja i obezvrijedjuje njeno znanje, tj. pokušava obezvrijediti. Ali dobro, šta ćeš, možda to i nije uvreda.
Niko te nije spomenuo i ti se ničim izazvan javljaš sa ovakvim stavom i glupostima... uvijek tako iz ćoška, hinjski.

Na ovakve stvari šta god da ti kažem i čime god da te uvrijedim malo je, po mom mišljenju.

Kažeš ne interesuju te ateisti.. ali ti smeta njihov glas a obično je on suprotan tvom mišljenju. Ti ih pustiš da žive sve dok šute i ne diraju tvoje svetinje koje pokušavaju svima nametati svoja pravila, koja su po svim mjerilima prevaziđena. Nema terorista u Bosni a ljudi odlaze u organizaciju koju su sami muslimani proglasili terorističkom, vraćaju se, u inostranstvu finansiraju razne slične organizacije, imaju svoje džemate, pozivaju na rušenje demokracije i pozivaju na nasilje i pravljenje problema. Nema šerijata još ali neki rade na tome da naprave teokraciju ovdje.
Ta persona ti je savršen prikaz jednog ekstremiste. Veoma opasan po muslimansko življe koje drži do svoje vjere. Prije će od ovakvih stradati nevin insan, nego li od onih koje on ne vadi iz usta. Ja da sam mu komšo zbrisao bih glavom bez obzira.

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 05 Feb 2016, 21:03

:(

:pivo

Lebowski-greeneyes

--sve receno--
Image

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 05 Feb 2016, 21:06

Čarobni wrote:
Lebowski wrote:Sta je sporno u tekstu?
UN, prije svega, da uopšte ne ulazimo u raspravu o moralnosti samog čina.
Šta fali UN prije svega? Mi smo članica UN kao i sve druge zemlje(većina) i sama ideja o takvom tijelu je super. Da li rade perfektno posao -ne, ali uglavnom rade vrlo dobar posao i svijet bi bio lošije mjesto za život da ih nema.

SPINERKA
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by SPINERKA » 05 Feb 2016, 21:11

:hm

UN - ne donose zakone.

Mogu predloziti , savjetovati , podrzati .
Image

Post Reply

Return to “Drustvo”