Neudate zene
Moderator: spacebound
-
Ruana
- Status: Offline
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3958 times
- Been thanked: 2980 times
Re: Neudate zene
ovo je za zene...eller hur....Ruana wrote:Julia Pasaga ti je tipisk ero, samo iz prikrajka posmatra i suti.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9375 times
- Been thanked: 6053 times
butterfly wrote:Pa tema dozivjela fijasko samo takavdacina_curica wrote:butterfly wrote:Nekatamo imali smo jednu temu ovdje na frumu, trazule se muskarcinejer na nasem forumu je hmmmmmm
Ja sam ovu temu vec zaboravila
Kako god kao udavače naheklaste 5 stranica začas, a sve ono kao ne bi one
The Dark Side Of The Forum...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14838 times
- Been thanked: 10352 times
@Mister
nek' si i ti progovorio... ne bi valjalo da nisi 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Julia-Klara wrote:Heidi wrote:e pa...necemo se sad takmiciti cija je prica vic stoljeca![]()
ok, ok....ju ar d sampinjon
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14838 times
- Been thanked: 10352 times
- Pasaga
- Hadžija

Julia-Klara wrote:![]()
moram i ja u necemu biti najbolja
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
-
Ruana
On ti je vehabija mozes ako hoces biti cetvrta.Nekatamo wrote:Pasaga jesi ti nezenja?
A sin, boli glava.
Last edited by Ruana on 27 Feb 2013, 09:16, edited 1 time in total.
Nekatamo, mislim da se opterecujes glupostima. To sta ce okolina reci na to sto se ti nisi udala ne treba da te interesuje uopste. Ovo je 21. vijek ako ljudi do sad nisu svarili da svaka jedinka ima pravo da svojim zivotom raspolaze onako kako hoce nek se _ebu.
Mislim i to da ti imas jako veliku zelju da se udas ali si malo razocarana muskarcima oko tebe. Cim se zena preispituje oko toga kakav bi on muz bio, mozel se zamisliti uz njega pa nabroji bar 3 stvari koje joj ne odgovaraju od tog nema nista.
Jos gora stvar je odabrati nekoga samo zato sto je fin i sto bi mozda bio dobar muz. Zivjeti s nekim koga ne volis je samoubistvo, a suplja da da ces ga zavoljeti zato sto je fin prema tebi je nesto najgluplje sto sam cula.
Sto se tice karijere i braka, vec je neko rekao da je to moguce spojiti i naravno da jeste. Poznajem toliko zena koje imaju uspjesnu karijeru, muza, djecu.
I jos nesto, isto je neko rekao da mu je dijete najveci uspjeh i to zaista jeste tako. Dijete ti nikada nece biti prepreka karijeri, nego podstrek da budes sve bolja i pruzis mu sto vise.
Nego opusti se i uzivaj, ono sto ti je sudjeno nece te zaobici.
Mislim i to da ti imas jako veliku zelju da se udas ali si malo razocarana muskarcima oko tebe. Cim se zena preispituje oko toga kakav bi on muz bio, mozel se zamisliti uz njega pa nabroji bar 3 stvari koje joj ne odgovaraju od tog nema nista.
Jos gora stvar je odabrati nekoga samo zato sto je fin i sto bi mozda bio dobar muz. Zivjeti s nekim koga ne volis je samoubistvo, a suplja da da ces ga zavoljeti zato sto je fin prema tebi je nesto najgluplje sto sam cula.
Sto se tice karijere i braka, vec je neko rekao da je to moguce spojiti i naravno da jeste. Poznajem toliko zena koje imaju uspjesnu karijeru, muza, djecu.
I jos nesto, isto je neko rekao da mu je dijete najveci uspjeh i to zaista jeste tako. Dijete ti nikada nece biti prepreka karijeri, nego podstrek da budes sve bolja i pruzis mu sto vise.
Nego opusti se i uzivaj, ono sto ti je sudjeno nece te zaobici.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Znam samo meni ta sudbina nikada da dodje.Ali ionako pomalo dizem ruke od toga....
Poslacu ti odjek moga osmjeha.....da te proganja.....
Vjeruj mi da ce ti doci kada se najmanje nadas, glavu gore, ako vec neko ne vidi tvoju vrijednost nije ni zasluzio da ti bude parNekatamo wrote:Znam samo meni ta sudbina nikada da dodje.Ali ionako pomalo dizem ruke od toga....
Nela,nekako sam prestara da dodje taj princ ali hvala ti u svakom slucaju 
Ma kakva prestaraNekatamo wrote:Nela,nekako sam prestara da dodje taj princ ali hvala ti u svakom slucaju
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Julia-Klara wrote:![]()
moram i ja u necemu biti najbolja
svima nam je tako....
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Pasaga
- Hadžija

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 26477 times
- Been thanked: 6946 times
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.